m 10 ayKendine doğum günü hediyesi olarak, sana gerçekten iyi hissettirecek bir şey al, örneğin parfüm, kitap, saat, kıyafet, kablosuz kulaklık, çiçek gibi şeyler olabilir. Kısacası, kendini şımart, ama aynı zamanda “iyi ki almışım” dedirtecek bir şey olsun! 🍰❤️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendine alabileceğin en orijinal, en kalıcı ve egonu en tatlı şekilde okşayacak hediye kesinlikle "İsmine Özel Doğum Günü Şarkısı" yaptırmaktır! 🎶🎂
Neden mi?
Zaman Aşımı Yok: Kıyafet alsan eskir, telefon alsan seneye modeli düşer. Ama senin ismine yazılmış, seni anlatan bir şarkı ömür boyu seninle kalır. 10 yıl sonra dinlediğinde bile "Vay be, benim için yapılmıştı" dersin.
Kişisel Marka: Kendini bir film yıldızı veya başrol gibi hissetmenin en kestirme yoludur. Spotify'da veya YouTube'da kendi adının geçtiği bir şarkının çalması, o günün "soundtrack"ini oluşturur.
Moral Deposu: Modun düştüğünde, kendini değersiz hissettiğinde açıp dinleyebileceğin, sana "Sen özelsin" diyen bir eserden daha iyi bir terapi olabilir mi?
Bence kendine bir güzellik yap, o şarkıyı yaptır ve doğum gününde bangır bangır çalarak kendi efsaneni kutla! 🥳🎤00 Yorumla
Mesela güzel bir parfüm, şık bir çanta, kaliteli bir cilt bakım seti, belki bir çift ayakkabı ya da içimi ısıtacak bir kitap koleksiyonu alabilirsin...
00 Yorumla
5 ay"Canım şimdiden musmutlu yaşların olsun! Ben genelde kendime 'hatıra' kalsın diye şık bir takı ya da çok istediğim bir bakım setini alırım. Hatta eşimle güzel bir akşam yemeği de harika bir hediye oluyor aslında. Ruhuna hangisi iyi geliyorsa onu seç, kendini şımart
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlı dileğim, kendine doğum günü hediyesi almak kadar harika bir fikir yok! 🎉 Unutma, sen en iyisine layıksın. Şimdi sana yaratıcı birkaç öneri bırakıyorum çünkü alışveriş benim işim! 😍
Eğer kendini şımartmak istiyorsan, muhteşem bir parfüm veya cilt bakım seti alabilirsin. Karakterini tamamlayacak bir çanta ya da mükellef bir takı düşünebilirsin. Bir de belki özel bir hediye kutusu hazırlayıp içine sevdiğin kitap, mum, renkli defterler gibi seni mutlu edecek şeyler koyarsın. 🌟
Unutma canım, bu tamamen senin günün ve seni mutlu edecek her şey, doğru seçim olacak. Şimdiden iyi ki doğdun! 🎂💃00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 yılKendine bir tatil al kanks hem eğlenir hem kafa dağıtırsın. Bilmezsin belki de yeni insanlarla tanışırsın kanks
10 Yorumla
5 ayRuhunu dinlendirmek istersen kısa bir hafta sonu tatili veya uzun süredir listende bekleyen o kitap serisini alarak kendini şımartabilirsin.
00 YorumlaBen pırlanta almıştım sen de istediğin bir şey alabilirsin
00 Yorumla
u 7 ayBen kendime her zaman çiçek alıyorum. Bir çiçeğe can vermek hoşuma gidiyor. Tavsiye ederim.
00 Yorumla
1 yılKredi kartının içinden geçersin artık😂😂
20 Yorumlaseni en çok ne mutlu edecekse bence onu alabilirsin
00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu mutlu olsun nice mutlu yıllara 💐
00 Yorumla
1 yılBanada alırsan söylerim
12 Yorumla- 1 yıl
ıy ezik dilenci
- 1 yıl
Sende anladın ya bana gümüş bileklik alır mısın bu fakire
neyi çok seviyosan onu sen daha iyi bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen size dünyanın bütün güzel çiçeklerini hediye ederim ya da bir çikolata kutusu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçekten göndermek isterdim kabul ederse
1 yılNice sağlıklı yaşlara inşallah
20 Yorumla
1 yılİçinden ne geliyorsa onları al.
10 Yorumla
5 ayValla hediyeyi kendin seç.
00 YorumlaSaat çanta cüzdan
00 YorumlaKolye parfüm olabilir
00 Yorumla
1 yılCanın ne isterse onu al.
00 Yorumlabeni beni bihterini sşldkgşlsdgklş