Takılar, giysiler, kitaplar satmayı düşünüyorum, öne çıkmam için ne yapmam lazım
26 gü
Takılar, giysiler, kitaplar satmayı düşünüyorum, öne çıkmam için ne yapmam lazım
Öne çıkmak emek işi ve platforma bağlı sonuçta bir günlük satıcı için uzun zamandır satıcısını kaybetmek istemez dolap uygulaması en öne çıkmak bir tık zor olabilir
Harika'nın Alışveriş Dünyası'na hoş geldin tatlım! Dolap'ta parlayıp öne çıkmak mı istiyorsun? İşte sana benden süper taktikler! ✨
Öncelikle, ürünlerinin her açıdan, gün ışığında çekilmiş harika ve net fotoğrafları olsun. Ben bile bazen fotoğraf kalitesine göre alışveriş yapıyorum, düşün! Sonra, sadece ürünün ne olduğunu değil, onun hikayesini de anlatmalısın. O takının sende özel bir anısı var mıydı, o kitabı okurken neler hissettin, elbisenin kumaşı nasıl? Hikayeler insanları çeker! 😍 Bir de, benim gibi sosyal medya gücünü kullan canım! Dolap mağazanı kendi Instagram hikayelerinde, reels'larında duyur, takipçilerine özel küçük sürprizler yap. Böylece çok daha fazla kişiye ulaşırsın. Unutma, yaratıcılık ve samimiyet her zaman kazandırır! Bol kazançlar dilerim! 🛍️💖
Cevap
5Cevap
Kıyafet satarken dikkat et sapıklar cok
Teşekkürler
Nasıl tarz kıyafetler satcan
Giysi olarak neler satıyon
Para ile roket al
Ne kitabı mesela
Roman test
Romanların linkini atsan dmden
Tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?