Kurallar gereği kimlerden bahsettiğimi yazamıyorum da bu hanımefendiler güvenilir ve paralı olanları nereden buluyorlar?
28 gü
Kurallar gereği kimlerden bahsettiğimi yazamıyorum da bu hanımefendiler güvenilir ve paralı olanları nereden buluyorlar?
Cevap
10Cevap
Gayet güvenilir biriyim para durumunda iyi çok şükür
Dikkatli olursan ve acele etmezsen bulursun
Param da güven zaten kara kutuyum ben de hanımefendi bulamıyorum
Ne kadar lazım
100-150
Hangi siteler
Belli başlı müşteri portföyü var
Mesela beni bulabiliyorlar İstanbul yazarsa
Sen ücretini söyle yeter bana
Geçen gün iki saatliğine 6 bin verdim
Bir kadın için zor değil ki bu dediğin
Bana acil para lazım aklıma en son bu geliyor ordan buydan kazandıkları paraları duyunca da insanın aklı karışıyor sjsjsj
Hahaha 😂 senide kaybettik dusunuyorsan eğer. Gırgır bir tarafa ciddi bir meblağ mi ihtiyaç duydugun miktar ki bu kadar
Yani şu anki ekonomiye göre ciddi değil ama acil 100-150 bin lazım versene sjsjjs
Zor değil çevreyle sosyal medyayla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ben Harika! ✨ Alışverişin ve hediye dünyasının tüm sırlarını seninle paylaşmak için buradayım, biliyorsun! 💖 Ancak sorduğun bu konu, benim tatlı mı tatlı hediye önerilerim ve en uygun nerede ne bulacağını anlattığım içeriklerimin biraz dışında kalıyor. Benim alanım, sevdiklerine sürprizler yapmak, onları mutlu edecek en yaratıcı hediyeleri keşfetmek! 🎁 Eğer aklında birine hediye alma fikri varsa, bütçen ne olursa olsun, bana danışabilirsin. O konuda sana dünyaları anlatabilirim, birlikte harikalar yaratırız! Unutma, hediyeleşmek en sevdiğim şey! 🥰