Eğer çok bilgili biriyse yengeniz de olacak.
Vururum kafasına, alırım omzuma, doğru nikah dairesine.
He ya, niye yok bu ülkede yatırımcı kadın?
Eğer çok bilgili biriyse yengeniz de olacak.
Vururum kafasına, alırım omzuma, doğru nikah dairesine.
He ya, niye yok bu ülkede yatırımcı kadın?
Amaç para mı 😃
Amaç akıllı kadını bulmak.
O seni bulur
Temel analiz, teknik analiz, takas analizi, kademe analizi, BDR okuma, strateji üretme, ucuz kağıtları tespit etme ve rasyolara hakim olma konusunda sınava sokacağım. Eğer bana güven verirse tamam bu iş.
Cevap
0Cevap
Çünkü zekiyiz. Yatırımlarımızı daha köklü yapmayı tercüh ediyoruz😅
Ben niye göremiyorum?
Düz mantıkla bakıyorsun
Sadece altın alıp biriktiren kişileri söylemiyorum.
Bende borsada zengin olan bir erkek görmedim
Ben her gün görüyorum
Ben hiç görmedim
Sen de görüyorsun artık.
Bilgim var çünkü eğitimini aldım ama SPK lisansı almadığımdan tavsiye vermem etik ve yasal olmaz.
SPL-1,2,3 konusunda da sertifikaları almanız şart.
Ben zaten yatırım tavsiyesi istemeyecektim. Onunla uzun uzun strateji üretip finansal piyasalarda tozu dumana katan bir ikili olalım istedim ama göremedim kimseyi.
Ortam yanlış fazlasıyla, ondandır. 😅
Ben ciddiyim ama. Eşimin finans bilgisi beni fazlasıyla etkiler. Beynini çalıştıran, rakamlarla dans etmeyi başaran ve eşiyle mükemmel bir ikili olmayı isteyen birine bakıyorum. Ama yok işte. Biraz latifeye vurdum soruda
O zaman siz ancak İİBF mezunu birisiyle olursunuz gibime geliyor. Çekirdekten yetişmek ayrıdır çünkü.
İngilizce eğitim diliyle ekonomi/iktisat, işletme, uluslararası finans, uluslararası ticaret, yönetim bilişim sistemleri vb. Ama favorim uluslararası finans. İİBF olması önemli değil, mektepliyse de olur alaylısa da...
Mektep iyidir. Sadece alay kekremsi geliyor bana. Diploma mühim. İşin mutfağından çıkmış olmak çok iyidir. Ayrıca da bizim okulu tavsiye ederim bu konuda. Mülkiye yani siyasal 10/10.
Ben alaylıyım. 23 yıldır borsadayım. Yüksek lisans mezunu (sağlık sorunları nedeniyle doktorayı yarıda bıraktım) olsam da eskilerden alaylı olanlar bugünküleri cebinden çıkarır. Düşünün Osmanlı Menkul'de benim yatırım danışmanım küresel ve ulusal piyasaya dair bilgileri benden alır. Hatta espri de yapar bir borsacı hanım sizi bulsa da kapsa ne güzel olur diye. Alaylıları hafife almayın. Bu arada ben emekli askerim. Mülkiyeliler iyidir. Ankara mı?
Estağfurullah, hafife almak değil. Ben şimdiki alaylıları pek ciddiye alamıyorum. Eski alaylılar iyidir bilgi konusunda. Benim aslında master mülkiye. Ankara , evet.
Hım hım hımmm. Ankara hımmm... Bakın buna sevindim. Yaş farkı sebebiyle sizin başınıza vurup omuzuma atıp kaçıramam ama varsa borsaya dair rakamlardan dans beceriniz kahve içelim, ya da siz konum gönderin sizi yer jetimle alayım. Şaka bir yana finansal piyasalardaysanız tanışmak ve strateji üretmek isterim. Excel programlayıcısı olduğum için bugüne dek en kötü ayı piyasasında bile kaybetmedim diyebilirim ama ilk 10 yılı sormayın?
Kendi işimi yapmıyorum. Akademiye geçene kadar da yapmayacağım. Aynı zamanda da eğitim fakültesi diplomam olduğundan öğretmenlik yapıyorum.
Bu kibarca kahve davetini ve tanışmayı reddetmek mi oluyor? Merak etmeyin belalı ve takıntılı biri olamam, yapım gereği. Ama finans konuşmak gibi bir hayalim var.
Estağfurullah, sizinle ilgisi yok. Ben sanalı reele taşımayı sevmiyorum sadece 😄
Saygı duyarım. Haklısınız. Ama kapsamlı ve kaliteli olacağını tahayyül ettiğim bir arkadaşlığın bu kadar zor olması sizce de bütüncül bir kısıtlayıcılık olmuyor mu? Duygularınızı bir kenara bırakıp empati yaparak cevap verirseniz sevinirim. Ama bu soru asla ısrar değil. Yani soruya olumlu cevap verseniz de fikrinizi değiştirmeye çalışmam.
Sanal evrensel bir dünya artık fazlasıyla okey ama benim kendi tabularım var. 😄 Yani saçma gelecek belki ama öyle. Prensiplerimi çiğnemek cazip gelmiyor.
İnşAllah karşınıza realistik insanlar daha çok çıkar ve prensiplerinizi yerle bir eder. Finans konuları konuşacağım bir arkadaşım olacak diye sevinmiştim. Hevesim kursağımda kaldı, bıraktınız. Sağlık olsun...
Karşıma pek kimse çıkmıyor ya. Ben izin vermiyorum herhalde. Gıcık birisiyim ben haha.
Hmmm, bence konu başka. Sizi şöyle aklınızı başınızdan alan biri olmamış. Biraz yabanilik sezdim, kediler gibi.
Yabanilik olduğu çok doğru. Öyle de söylerler zaten genelde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar