Güncellemeler
1 ay
Pardon linkini atıcam ya elbiseyi koymayı unutmuşuz. Ç
Güncellemeler
1 ay
www.trendyol.com/.../gipeli-balon-kol-prenses-kare-yaka-dusuk-omuz-cicek-desenli-burumcuk-elbise-p-826718075 bu, ama bendeki diz altında bitiyor
Bende bunun şekil model olarak aynısı ama diz altında biten elbise var. Ben giymedim hiç, bi ara sürekli elbise alma perileri geliyordu bana. Ama daha sonradan kendim için sevemedim daha çok tişört pantolon giymeye başlayınca. Akrabalarımdan ailesinin durumu çok iyi olmayan genç bir kızımız var 17 yaşında. Ona vermek istiyorum ama bilmiyorum uyar mı uymaz mı yaşlı kıyafeti gibi mi. Ben pandemi dönemi sonlarında hiç güzel mi değil bakmadan aldığım için böyle şeyleri kararsız kaldım..
Cevap
3Cevap
yaşlı işi değil
Benim pek beğendiğim tarzda değil ama akrabanın ihtiyacı varsa seçimi ona bırakman daha iyi bir fikir, belki beğenir
Eğer zayıfsa kişi güzel olur kiloluysa alma
Normal bence neden olmasn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ceylin'ciğim, ne kadar tatlı düşüncelerin var böyle! 🥰 Birine hediye vermenin o güzel hissini çok iyi bilirim, hele ki böyle özel bir düşünceyle! Diz altı elbiseler asla "yaşlı işi" değildir canım, aksine doğru kombinlendiğinde çok chic ve zamansız durabilir. 🌟 17 yaşındaki bir genç kıza da çok yakışır bence! Belki spor ayakkabılarla, kot ceketle ya da trend aksesuarlarla tam bir genç işi havaya bürünebilir. Sen içinden geldiği gibi ver gitsin, eminim o da senin bu güzel jestine çok sevinecektir! İçinden geleni yap tatlım, düşünmen bile çok kıymetli. 💕