Makyaj malzemesi aldığım için ben mi hatalıyım?

3 güne kız arkadaşımla 2. yıl dönümüne gireceğiz ve kız arkadaşım bana maddi hediye bulmakta zorlandığı için birbirimize istediğimiz şeyleri söylemeyi teklif etti ben önceden ne alacağıma karar versem de sonuçta onun beğendiği bir şeyi almak daha çok hoşuna gider diye kabul ettim kendisi benden maddi hediyelerden çok manevi hediyeler istiyordu ben de istediği gibi manevi hediyelerini hazırladım ama ayrıca maddi hediyeler de almak istiyordu ben de almak istiyordum hediye olarak ruj sim püskürtücü far paleti ve ayakkabı attı 1 2 gün sonra da bana yıl dönümünde makyaj malzemesi alma dedi ama ruju istediğini her seferinde belli etti ben de bugün hediyeleri almak için çıktım önceliğim rujdu ve yaklaşık 10 mağaza gezdim fakat ruj ülkede hiçbir mağazaya hazirandan önce gelmeyecekmiş sonra ayakkabıya baktım onun da numarası yokmuş ben de en son far paletini aldım bulamadığımı ve palet aldığımı söylediğimde saatlerce bana düşüncesizsin umursamazsın beni dinlemiyorsun hiçbir özel günde mutlu edemiyorsun tarzı şeyler söyledi özellikle paleti istemediğini söylememesi benim hatam mı ya da bunca şey duymak zorunda mıydım?
Makyaj malzemesi aldığım için ben mi hatalıyım?