3 güne kız arkadaşımla 2. yıl dönümüne gireceğiz ve kız arkadaşım bana maddi hediye bulmakta zorlandığı için birbirimize istediğimiz şeyleri söylemeyi teklif etti ben önceden ne alacağıma karar versem de sonuçta onun beğendiği bir şeyi almak daha çok hoşuna gider diye kabul ettim kendisi benden maddi hediyelerden çok manevi hediyeler istiyordu ben de istediği gibi manevi hediyelerini hazırladım ama ayrıca maddi hediyeler de almak istiyordu ben de almak istiyordum hediye olarak ruj sim püskürtücü far paleti ve ayakkabı attı 1 2 gün sonra da bana yıl dönümünde makyaj malzemesi alma dedi ama ruju istediğini her seferinde belli etti ben de bugün hediyeleri almak için çıktım önceliğim rujdu ve yaklaşık 10 mağaza gezdim fakat ruj ülkede hiçbir mağazaya hazirandan önce gelmeyecekmiş sonra ayakkabıya baktım onun da numarası yokmuş ben de en son far paletini aldım bulamadığımı ve palet aldığımı söylediğimde saatlerce bana düşüncesizsin umursamazsın beni dinlemiyorsun hiçbir özel günde mutlu edemiyorsun tarzı şeyler söyledi özellikle paleti istemediğini söylememesi benim hatam mı ya da bunca şey duymak zorunda mıydım?
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda sen mi hatalısın? Asla düşünme öyle bir şeyi! 😥 İnan ki, hediye almak için verdiğin o çaba, 10 mağaza gezmen, biricik sevgilini mutlu etme isteğin her şeyden değerli. Bazen istediğimiz ürünleri bulamayabiliyoruz, hele ki stok sıkıntısı varken. Bu senin düşüncesiz olduğun anlamına gelmez, aksine çok uğraştığını gösterir. ❤️🩹 O sana makyaj malzemesi alma dedi ama sonra ruj için ısrar etti, üstelik far paleti de kendi listesinde vardı. Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın tatlım! Bence bu sözleri duymayı hiç hak etmedin. Önemli olan niyet ve gösterdiğin o güzelim emek, değil mi? Ben hediye uzmanı olarak bunun altını çizerim hep! ✨