Hemen google playa girin ya da googlleden ayarlar bolumundur kayitli kredi kartlarim kisman girip kayitli kartlari kaldirin yoksa sizde demet akalinin durumuna dusersiniz
mobil yöntem ile daha önce play store'dan ürün satın alınmış ise sisteme kaydeder. sistem her alış verişte otomatik olarak satış yapar. kontörlü hat ise anında kontörden düşer. faturalı ise hesap kesim tarihinde faturaya yansıtır. çok değil ücret sadece 16 tl görünüyor.
visa kartından çekilmiş. banka müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsin. büyük bir ihtimalle onay bekleyen işlemlerde bekletilir. küçük bir şansın var. kart sahibi araya bilir sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Play Store diyor ödeme yöntemine, kart bilgilerin google play hesabında kayıtlı olduğu için direkt çekmiş varsayılan ödeme yöntemi olarak.
Kartımdan para çekilmemiş ama
Evet öyle olmuş haklısın
Tiktok u sil bir daha da girme. Böyle bir hataya da sebebiyet vermemiş olursun. Paran gittiyse almak zordur.
Ödeme yöntemi google play store demiş :))) store'da ödeme bilgilerin var mıydı?
Yoktu ya e posta istedi sadece bende girdim merak edip ne bilim 😭😭
bence başvur hatalı işlem diye iade yaptır gsm operatörü üzerinden de alabilir. Niye e-posta giriyorsun :D
Nerden hatalı işlem diye gircem
Bu linkten bakabilirsin
support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=tr
reynmen naptın , reymennnn naptın reymen vur yatı gelsınn
İstemeden alınıyor mu çok değilse harca ama dikkat etmelisin
Hemen google playa girin ya da googlleden ayarlar bolumundur kayitli kredi kartlarim kisman girip kayitli kartlari kaldirin yoksa sizde demet akalinin durumuna dusersiniz
Tamam kayıtlı kartı kaldırdım. Ve geri istemek için hak talebinde bulundum verir mi bilmem. Önerin için çok saol
faturalı hat mı kullanıyorsun?
Sanırım. Abi bilmiyom ki ben böyle şeyleri ya annem ağzıma sicicakxx 😱😭
mobil yöntem ile daha önce play store'dan ürün satın alınmış ise sisteme kaydeder. sistem her alış verişte otomatik olarak satış yapar. kontörlü hat ise anında kontörden düşer. faturalı ise hesap kesim tarihinde faturaya yansıtır. çok değil ücret sadece 16 tl görünüyor.
Visa-3552 yazıyor. Abi öğrenciyim minibüse bincek parayı zar zor buluyom bu hiç iyi olmadı ya 😔
visa kartından çekilmiş. banka müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsin. büyük bir ihtimalle onay bekleyen işlemlerde bekletilir. küçük bir şansın var. kart sahibi araya bilir sadece.
Visa hangi kart oluyodu ismi ne
Bende tosla kartı var
onu bilemezsin bütün bankaların kartları visa. 16 haneli hesap numarası olur üzerlerinde. son dört hanesi 3552 olan kart.
Bi insan neden tik tok kullanır kiii
Öyle izlemek için sadece bilmiyodum ya para atıldığını bile bilmiyodum o güller vs
boş ver kullanma sen o kitlenin %90 ı ergen veya aptal oluyor genellikle
Bir engelliye at gitsin
Cep telefonu faturanda görürsün. Kontrol et