Yeni evli sayılırız. Dün market alışverişi yaptık. Gereksiz hiçbir şey almıyorum zaten. Evin eksiklerini aldım. Regl dönemindeyim, canım aşırı çikolatalı şeyler istedi. 1 tane çikolata koydum sepete, geri çıkardı, gerek yok dedi. Şaşırdım, bir şey demedim ama yerin dibine girdim resmen, keşke de almasaydım dedim içimden. Sepete ped de koymuştum, onu da çıkardım, koydum yerine. Başka da bir şey almamıştım zaten kendime. Ben kendimi burada eşime karşı yük oluyorum gibi hissediyorum. Özellikle dün çok iyi hissettirdi bunu bana. Neden böyle bilmiyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 aybabam da aynıydı. annemin eline iki kuruş verir sonra hesabını sorardı. marketlerde kasada kaç kere rezil etti bizi. aldığımız ekstra bir şey de yoktu zaten. evin ihtiyaçları işte ama gel anlat. bir kere komşuda yiyip çok beğendim diye annem kornişon turşu almış o zamanlar 95 kuruş mu ne 1 lira bile değil kadını ağlatmış kasada. en son çare annem işe girip çalışmaya başladı 35ten sonra. şimdi kendi parasını harcıyor. hatta şöyle söyleyeyim annemin kendi parasına bile göz koymuştu bir ara. böylelerinden adam olmaz. yol yakınken ayrıl. böyle adamlar asla düzelmez. benciller. sevmeyi, sevilmeyi, geçinmeyi bilmezler. bunu yapan adamın tek sorunun bu olduğunu sanmıyorum ben. bu bir paket. en ufak şeyden huzursuzluk çıkarır, en başa kendini ve ihtiyaçlarını koyar, kadını kullanır, çocuklarına da bir faydası olmaz. hele bir de öfke sorunu varsa sakın arkana bakma. kaç kurtul.
72 Yorumla- 1 ay
Ya sen resmen babamı anlattın, babalatımız aynı olabilir mi, seninle kesin arkadaş olmalıyız kader dostuyuz resmen, böyle adamlar bence parayı çok başka yerlere akıtıp batırıyor, benim babam hiç belli etmiyodu ama ortaya çıktı ama eve ekmek alması zor geliyor, bence bunlar karısını sevmiyor, dalga geçmek için evlenmişler, allah bizlerimde başkalarını da korusun babamız gibilerden
- 1 ay
Çok haklisin
En İyi Cevaplar
Okurken şok oldum. Bilmiyorum nasıl tanıştınız, nasıl evlendiniz ancak artık evlenmişsiniz. İlk önce sor sebebini. Çünkü ilişkilerin bence en büyük sorunlarından biri bu rahatsızlıkları dile getirmemek. Evlilikte ileride çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz ve yine bunu birlikte atlatmanız gerekiyor. Neden böyle yaptığını ve o an çok üzüldüğünü söyle. Anlayışla karşılaması gerekiyor ve özür dilemesi gerekiyor. Gerçek bir özür… Azıcık adamlığı varsada üzülmesi gerekiyor. Bir tanecik karımı, hayatımı bundan sonra tek bağladığım insanı böyle bir şeyden nasıl üzerim diye düşünmesi gerekiyor.
30 Yorumla
Bir çikolatanın lâfını mı yapıyor sana cidden, Allah yardımcın olsun hem cimri hem bencil gibi geldi. Oturup konuşmalısın, bu hayatı ortak paylaşıyorsunuz ve senin canın 5 tane ayrı çikolata istese bile almalı sonuçta sen sevdiği insansın. Sana harcamayacak da kime harcayacak..
30 Yorumla
1 ayÇok sinir oluyorum böyle adamlara, benim babam da böyle. Ne olmuş yani canı istediyse, böyleleri yalnız kalsın istiyorum sevilmesinler.
Seni tanımıyorum ama kendine ait alanın olsun mutlaka, "nasılsa ne yapsam yüzüme gülüyor" dedirtme, bi kaybetme korkusu olsun
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Regl döneminde çikolata geri koydurmak ne ya canım… İçim sıkıldı okurken 🥺
Birincisi sen yük değilsin. Ped ve çikolata lüks değil ihtiyaç. Eşinle sakin bir anda “Market alışverişinde çok incindim” diye duygunu anlat bence.
“Bütçe yapalım ama temel ihtiyaçlarımda kısılmasını istemiyorum” de. Gerekirse hijyen ürünleri ve küçük regl atıştırmalıklarını tartışmaya kapalı alan ilan et kız 🙈
Sende durum ne, daha önce de para konusunda böyle miydi yoksa yeni mi başladı? 💬10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBenim annem de bu kadar cimri 60 yaşında bu güne kadar dışardan 1 şişe su bile almadı. Ben bir şeye para harcadığımda hemen yüzü değişir kavga ederken o harcadığım şeye kızar aşırı koşup susadığımda 15 tl’ye su aldım diye azar yedim. O kadar kira geliri var ama harcamıyor. 11 senedir adet oluyorum 1 kere bana ped almadı. Hep onun bunun eski giysileriyle büyüdüm. Bu güne kadar dışarda en ucuz yerde bile bir bardak çay içmedik, yemek yemedik, asla mağazadan alışveriş yapmadık. Bir şey alırken aşırı pazarlık yapar. Zaten her şeyin en ucuzunu alır ama yine de pazarlık yapar. Babamın yanına gittiğimde o alıyor, onun haricinde bez kullanıyorum. Daha neler neler yapıyor… Gebermesini bekliyorum. Eğer yakalanmayacak olsam ve Allah’tan korkmasam onu öldürürdüm.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 aySinirden karışık yazmışım ya neyse anlayan anlar😂 bu konulardan bahsedince sinirleniyorum
1 ayGerçekten senin adına üzüldüm Bir kocanın karısına karşı Bi sorumluluğu var.
Ve o sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor kocanın bu düşüncesiz davranışı hiç tasrif etmiyorum.
Abi siz nasıl insanlarla Evleniyorsunuz birinin kocasından sevgi saygı yok biri cinsellik için evlenmiş biri sadakatsiz umursamaz Ulan Bi çikolatadan nolacak ben yolda gördüğüm cocuga çikolata alan veren biriyim vr bunu sürekli yapıyorum yani iyilik söylenmez ama yeri geldiğinde söylenir 😤😓
30 YorumlaUmarım bu durum düzelir diye dua etmelisin bence. Gerçekten can sıkıcı bir durum, böyle hayat geçmez geçemez. Yavaş yavaş bu durumdan rahatsızlığını çok göze batmayacak şekilde, yani irite etmeden dile getir. Mantıklı bir ilişkide böyle şeylerin bir "sorun" olmaması gerektiğini anlat yavaş yavaş. Anlamamakta ısrar ediyorsa da yapabilecek çok şey yok maalesef
10 YorumlaBurada mesele tek bir çikolata ya da market alışverişi değil; senin kendini ‘yük’ gibi hissetmen. Bu daha önemli bir sinyal. Bir evlilikte temel şey güven ve saygıdır; küçük ihtiyaçların bile sürekli sorgulanması insanda zamanla değersizlik hissi yaratır. Bu yüzden bunu içine atmak yerine, sakin bir şekilde ‘ben kendimi böyle hissediyorum’ diye konuşman gerekir. Çünkü sorun alışveriş değil, iletişim şekli. Eğer bu konuşmalar yapılmazsa, zamanla daha büyük kırgınlıklar birikir.
10 YorumlaEvliliğine karışmak kimsenin haddine değil
Eşinle açık açık konuş, ihtiyaçlarım var yaptığın hareket ağrıma gitti vs
Seve seve sana bakmak zorunda kimseye yük olduğun yok, Sorun sende değil kardeşim.
Erkek diye geçiniyorsa adam gibi bakmasını ihtiyacını gidermesini bilecek
10 YorumlaCimri kadından da erkekden de eş olmaz. Yarın çocuğuna da aynılarını yapar daha çok üzülürsün. İhtiyaçlarını karşılamayacaksa çalışan kadın bulsaydı. Şimdiden çikolatayı sorun eden ilerde aldığın kıyafeti, canının istediği yemeği de dert eder. Ya bi işe gir çalış ya da çocuk yokken yolunu ayır
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayGüzelce konuşman gerekiyor öncelikle büyük kararlar verme bu yaptıkları davranışlarından dolayı eşinden rahatsız olduğunu söyle eğer hala yapmaya devam ediyor hala birkaç kuruşun hesabını yapıyorsa pek esenlik değildir yani bir şeyleri çok ilerletmeden çok da aşırı bir bağlılık kurmadan ayrılmak en mantıklısı
00 Yorumla Geçmiş olsun. Yanlış biri ile evlenmişsin, o adamın istediği eş, markete girerken aşkım çok a şey alalim cok çok az şey alalim kafadan onunla aynı kafadan biri olmalı, çikolatayı çıkart param yok derse başka ama para var çıkart diyorsa yuhhh ya, ben beni sevmeyen kıza neler aldım neler yine de sevmedi beni
00 Yorumla
1 aySenin ihtiyaçlarını karşılamak onun görevi neden böyle mıymıysınız acaba biraz baskın olmalısınız gereken yerlerde ne demek canımın istediğini ya da ihtiyacımı alamıyacağım yeook yeaaa sıkıyorsa çıkarsın sepetten
30 Yorumlaİlk günden tavrını köy bir çikolata bu villa değil istediğin pintilik yapmış ağır öküz hatta yük filan değilsin millet eşinin eline kart veriyor ihtiyaçlarını al diye.. O yüzden kendi maaşın paran tatlıdır her zaman
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBence boşanmalısın çünkü böyle en ufak şeyde sana böyle davranıyorsa ilerde daha kötü davranır ve böyle insanlar asla değişmez de boşan gitsin vaktine de değmez yaşattıklarına da ayrıca öyle kendini suçlu hissetmene de gerek yok sonuçta sen yanlış bir şey yapmamışsın öyle yapıuorsa ayrılman senin için daha iyi olur.
12 Yorumla- 1 ay
Sende evli misin
Cevap sahibi1 ay@Zevkli_dokunuşlar hayır ve seni ilgilendirmez, iletişim amaçlı yorumlara kapalıyım haberin olsun.
1 ayVay orsp çocu vay cimri kişilerden nefret ediyorum🤮 evlenene kadar bunu nasıl fark etmedin o senle birlikte olmak isteyince sende ona gerek yok de bence. Adi şrfsiz mahluk.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayAbartıyorsun. Dizlerine kapanıp özür dilemeli diyenler. Garantili şekilde evde kalmış tipler. Ekonomik davranmıyan bu zamanda yaşıyamaz. Aldığını verdiğini bilmeden davrananların sonu ortada. Grömemiş gibi 200gr tablet alıcağına 2 tane çubuk yeterli. Çikolata dediğin ne sanki şeker yağ kakao. Böyle küçük görünen şeylerin gideri toplanınca daha çok oluyor. Para kazanmak zor günümüzde. Barlarda konsluk yapanlar bile boşta sap müşterisiz.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı.
s 1 ayGeçmiş olsun diyelim. Yeni evliysen hiç mi bunu hissettirmedi? Regl isem canım bi şey istediyse eşim alır değilsem de alır, o kadarını da yapsın bir zahmet. Çalışmıyorsan çalışmanı öneririm, bir çikolata hesabı yapan adamla çok uzun gitmez
00 Yorumla Bazı insanlar böyledir duygusuz ve cimriler çevremde var aşırı tutucular senin isteklerinin ihtiyaçlarının onlar için önemi yok bu adamla evlilik geçmez bunu unutma kendi hayatın ve psikolojin için yoluna bak derim
00 YorumlaÖnce konuş, benim şartlarım kriterlerim var, belki bunu baştan diyemedim öünkü o zaman yoktu ama tecrübelerle öğreniyor en nihayetinde insan ne isteyip istemediğini, ben böyle biri istemiyorum kendini değiştir de seni seviyorsa zaten değiştirir, değiştirmiyo Direk ayrıl değişmek istemeyen cimri erkek değişmez
10 Yorumla
1 ayEvin ve senin ihtiyaçlarıni karşılamak zorunda bir daha aynı durumu yaşarsan ben bilirim sen karışma dersin baştan sessiz kalıp tepene çıkarma kendini bir halt sanmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEvlilikler bana o kadar saçma geliyor ki karın tokluğuna erkeğin bel altı isteklerini karşılıyorsun evını temızlıyorsun yemeğini yapıyorsun ılımlı olmaya çalışıyorsun canı isteyince de vurabilir tekmeyı ne gerek var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySadece iki canım cicim ile EVLENİRSENİZ olacağı bu. Adamı her yönden değerlendirmek karşılıklı, iyi ölçmek gerekirdi. Artık geçmiş olsun. Mucuk mucuk bitti gerçekler ortada.
Sakın evlenmeden böyle değildi bahanesine sığınma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBenim eşim alacakta ben çıkarcam sepetten böyle bir saygısızlık yapılamaz. Ben eşim için alırım o çıkartır belki çikolatanın lafını yapıyorsa bu kişiyle olmaz bence korunun çocuk yapmayın çünkü ilerisi görünmüyor.
20 YorumlaOndan gizli para biriktir yani aynı evde her şey ortak olmalı aklı varsa düşünür zaten ihtiyacın olduğunu bilmesi lazım arkadaşların vardır dışarı çıktığında küçük düşmeni istememesi lazım
00 Yorumla
1 aySenin yerinde olsam işe girerim ama açıkcası öyle biriyle de ömür harcamam
21 Yorumla
1 ayAltı üstü bir çikolata? Sana şimdiden geçmiş olsun. Öyle biriyle bir ömür yaşayacaksın. Duzelmez de o şimdi. Şimdi neyse on yıl sonra da aynı kalacak.
10 Yorumlaİ tty herif hiç yük gibi hissetme adam pis ayy Allah korusun
20 Yorumla
1 ayÇok üzücü. Sorunu ancak konuşarak çözersin. Açık açık konuş. Korkma. Burada yazanları da dikkate alma. Bu mesaj da dahil.
00 Yorumla
1 ayKendin çalışıp ekonomik özgürlüğünü eline al ben boşa konuşmuyorum Kadınlar mutlaka çalışmalı ve erkeklere muhtaç hale dusmemeli
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı.
1 ayBu öküzün babasıda böyleydi. Anasına sor istersen ezik küçük şeyler. Ulan bir kadının gönlünü etmeyi de bilmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayParada cimri olan sevgide de cimri olur. Çocuk yapma çünkü boşanacaksın. Böylesi de bekar kalsın zaten. Hayat geçmez bunla. Evlenip evine bakamayacak da olan evlenmesin, otursun anasının dizinin dibinde.
00 Yorumla
1 ayTaviz verme.
Lüks olmadığı sürece isteğini ihtiyacını kesinlikle erteleme.
çikolatayı hesaplayacak adam evlenmesin.05 Yorumla- 1 ay
@dbdbdhddh lüksü her an sağlamak zorunda diyemem.
Evlendi diye her zaman çok parası olmak zorunda değil bir erkeğin. Belki yoktur - 1 ay
Offfffff dramatize etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ya. Kocasının parasi onun da parası, imkana göre çok çok çok lüks de isteyebilir sadece temel ihtiyaçlarını karşılayacak diye bir şey yok imkanı dahilinde her olanağı sağlamalı zaten eşine ve çocuklarına orta derecede bir yaşam ve konfor sunamayacak erkek evlenmesin.
- 1 ay
@dbdbdhddh herhangi bir şeyi dramatize ettiğim yok. İşte kendin diyorsun imkan dahilinde…
Orta derece yaşam evet, ama lüks tamamen imkan dahilinde. 40.000 maaşı olan var 400.000 olan var ticaret yapıp 4.000.000 kazanan var. 40.000 alan adamla evlendiyse adamın tüm parasını alsa napabilir lüks adına?
1 ayHala aynımı bu ya nasıl bir iştir vallah arkadaşım böyle bir ailele evlendi catur çutur yiyor babasi annesi kızkardeşi bide evlendiği erkekte aynı mal
00 YorumlaAdam pede , bir tane çikolataya laf ediyorsa işin iş ohoooo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayMaalesef bazı insanlar gerçekten cimri. Yani 3 5 alınan şey sevdiğin kadınn mutluluğundan eşinin mutluluğundan daha mı önemli? İnsanları gerçekten hiç anlamıyorum
10 YorumlaEşin doğru olanı yapıyor, tutumlu olmak ayıp değil.
00 Yorumla
1 ayDerhal 3 kerre boş ol, boş ol, boş ol de boşa gitsin
00 Yorumla
1 ayBoşan zaten şimdi boşanmasan sonra tak eder canına ayrılırsin
00 YorumlaYani bir çikolata yi sorun edebilecek bir karakter olabilir mi gerçekten.
00 Yorumla
1 ayÜstüne gitmezseb daha da abartır. Ben olsam inatla daha çok alırdm zamanla alışır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayHep bu tarzda Adamlar sevdiğinizi istediğinizi neredeyse bangır bangır bağırıyorsunuz ama iş ciddiye binince ve gerçekleri görmeye başlayınca da burayı dert köşesi yapıyorsunuz çok gülüyorum inan sen ve Senin gibi kadınların bu hallerine inan içimde gram duygu yok sizin için
00 Yorumla
1 ayBunu onunla konus. İmkanlari dahilinde seni iyi yasatmak zorunda.
00 Yorumla
1 ayYaa üzüldüm valla yaa. Cimri biriyle hiçbir şey yapılmaz. Ne desem bilemedim.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 700 cevap paylaştı. Bakalım ona kaç ay dayanacaksın. Sana çikolata almayan hasta olduğunda ilaç alabilecek mi
00 Yorumla
1 aysağlıksız diye yapmış olabilir ama korkunç ayrıl çok geç olmadan
00 Yorumlaböyle dangalakları nerede buluyorsunuz abla?
00 Yorumla
1 ayYeni evlisin bir çikolatanın hesabını yapan adamla ömür geçmez şimdiden konuş uyar
00 Yorumla
1 ayEn başta açık konuşup ortak harcama düzeni koymanız lazım... bu ne böyle
00 Yorumla
1 ayAsla geri çekme kendini o senin eşin sana bakmakla yükümlü yeni evlisiniz nasıl alistirirsan öyle devam eder o cikartirsa sen koy onun yüzü kızarsın
20 YorumlaHahahaha och och canima deysin hakettigini yaşiyorsun
Bide utanmadan cikolata cikartiyor sende buna ses cikartmiyorsan o oru... Evladinda direk boşanmiyorsan ozaman och cok iyi oluyor artik eski tisört ped olarak kulanirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİlerdeki çocuğun neden böyle adamla evlendin diyecek. (Örneği benim) böyle adamlarla ömür geçmez.
13 Yorumla- 1 ay
Evliliğin nasıl
Cevap sahibi1 ayAnneceğim böyle bir adamla evli ben evli değilim :) babamın bu hareketleri yüzünden evliliği de düşünmüyorum.
- 1 ay
En iyisi düşünme tabi aneneicign işi zor maalesef herşeyden yoksun kalir
1 ayBaşka bir şey olsa anlarım. Hani gittin yere süpürcek robot için 30k verdin haklı derim. Ama bitane çikolata hesabı yapan adam ilk defa duyuyorum
10 Yorumla
1 ayEşinin isteklerini yerine getiremiyosa neden evlenmiş acaba maddi manevi her isteği yerine getirmeli ben olsam olay çıkardı
20 Yorumla
1 ayAbsürt şeylerden çok kıs domatesij yarısını sabah diğer yarısını öğlen diğer yarısını akşama vermek gibi saçmalıyorsun derse de market alışverişini hatırlat
00 YorumlaE sey imm... Geri koyup ağzının payını verseydin? Ağzın ve dilin yok mu senin? Onun parası senin de paran unutma. Olmuyorsa ayrıl ne bu ya pinti adam çekilir mi niye evlenmiş o zaman senle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEvlenmeden önce anlayamadin böyle biri olduğunu evlenmeden önce nasildi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEv hanımı misin çalışıyor musun hanimefendi?
00 Yorumla
1 ayeğer kendi paranı kazanıyor çalışıyorsan sıkıntı yok kendi paranı harca eşinle konuş ama ev hanımıysan ayrıl
02 Yorumla
1 aySabret Rabbim nice kapılar açar ona öyle bir şey yapki o pintilik giderecek güçte ve bir daha buna dönmeyecek tır o
00 Yorumla
1 ayEşini karşına al konuş sonradan işin bku çıkar. Şimdiden önlemini al. Durumdan bahset canım çekiyor çok görme bazı şeyleri deyip uyar
00 Yorumla
1 ayErkeğim diye dolanmasın etrafında. Erkek adam karısına böyle davranmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySana bakmayacak ise neden evlenmiş? Babanın evinde de yaşar giderdin, ben senin yerinde olsaydım babamın evine geri dönerdim. 1 çikolatayı esirgeyen adam?
10 YorumlaBir hata yapmışşsın evelnırken farkına varmadın mı
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eşim her aldığımı sorguluyor, pinti davranıyor; yeni evliyim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler