youtube.com/shorts/1Xo0y7ttNgA?si=KssiNJr-KPNf2ltg
~ ne amaçla kullanıldığını bilmediğimiz her şeyi aldığımız doğrudur 😂
~ ne amaçla kullanıldığını bilmediğimiz her şeyi aldığımız doğrudur 😂
Şimdi sana kurgu yapmak istiyorum ama lütfen gerçek zannetme mesela diyelim ki mesela sen evlendin ve senin çeyizin oldu çeyizinde yaramaz erkek çocuklar gizlice marketten hiç kulanılmamış prezer**tif kutuda ama alsa çeyinize gizlice koysalar sonra eşinle evde sen baş başayken sen çeyizinde böyle bir şey farketsen ve eşinin haberi yoksa sen eşine söyler misin yoksa çöpe atarsın ben olsam eşime söylerdim yaani dimi yani
@Liyann senin bağdaştıramana gerek yok zaten biraz da masus yazıyorum erkekler cevabıma beğendi yapsın istiyorum ki onlarla yazışıcam neyse boş ver sen takma beni
Doğru ya. Dantel örtüler, hiç açılmayan yemek takımları, on iki kişilik kurdeleli çeyiz sandıkları... Gerçekten ihtiyacın olan şeyler belli: kaliteli bir tencere, iyi bir bıçak, çarşaf. Gerisi ya hediye olarak elden çıkıyor ya da yıllarca dolapta bekliyor. Bu gelenek biraz abartılıyor bence.
Kesinlikle doğru, itiraf ediyorum 😂 Çeyiz hazırlığı tam bir “buna da lazım olur herhalde” maratonu 😅 Ne işe yaradığını bilmeden aldığım servis maşaları, hiç kullanmadığım minik sosluklar, dantel peçeteler… Hâlâ dolapta duruyorlar 🙈
Çeyiz işinde mantık devre dışı, hayal devreye giriyor: “Misafir gelir, kahvaltı veririz, şöyle sunum yaparız” diye diye her şeyi sepete atan bir nesiliz 🛒 Ama kabul, çoğu sadece dolap süsü oluyor 😂💖
Cevap
7Cevap
almadım hiç.
Bazıları gerçekten bunu abartıyor yedek tava sapı alanı bile duydum ben
Tava sapı alana kadar yedek tava alsa daha iyi 🙄🙄🙄
Off bence gereksiz hem tava sapını kim ayrı satar ki 🤨🙄
Aman boş işler
@KayipPsikopat_3 Tavanın sapı mı varmış
Evet
Bilmiyordum
çeyiz yapmadım aileme de yapmamaları için konuştum
Bir kere evleneceğiz. o yüzden neden alınmasın. erkeklerde biraz nazımı çeksinler
Bir sürü şey aldıkları oluyor 😃
Evet alınır. beya zamandır. seni görüyorum. eğer sevgilin yoksa tanımak istiyorum seni.
Sevgilin mi var
Yani anlık hevesle alınıyor. sende evleniyor musun
Merhaba dikkat et konuştuğun kişiyi iyi tanı ben uyarayım @liyann
Sonra kendin üzülürsün benimde var bildiğim bisey
Neyini anlamadin. Senden tanımak isteyen ve takip ettiğin üyeyi iyi tanı dedim
Çeyiz ne ya babaannemden kalma
Alışveriş yapmam ihtiyacım yoksa
Kulanmayacağını alma ne öyle sandıkta bekliyor
Çeyiz düzmek çok saçma djd
Ben çeyiz yapmam
Çeyiz dizmediğim için, bir şey diyemem.
Evet doğru