C370 modelini aldım. Oyunla vs. işim yok. Sadece internette gezinerek, video izlemek için aldım. Bu modeli direkt bilen elbette çıkmaz, ancak markanın kalitesi, servis hizmetleri açısından soruyorum. :) #işindoğrusu
Linkteki ürün sanırım, günlük sıradan kullanım amaçlı ihtiyacı karşılar karşılamasına; işlemci ve bellek (RAM) bence işletim sistemi Windows (10 ya da 11 ise) pek randıman sağlamıyor bunlarda. Linux Mint XFCE, Pardus XFCE, MX Linux XFCE veya Ubuntu/Xubuntu 24 LTS Linux dağıtımları ile çok daha iyi verim alınabilir.
Genel merkez İstanbul düzgün, çabuk ve sağlam destek hizmeti verir. İl ve ilçelerdeki anlaşmalı işletmeler üzerinden yetkili servisliklerin hizmetleri birbirini tutmaz kalite olarak (işin gerçekten ehli olanlar güzel hizmet verirler, ama maalesef olmayanlar hikaye, tırışka)
Casper’ı senin gibi temel kullanım için düşünenlerden çok duydum tatlım 💻✨ Oyun, ağır program vs. yoksa; internette gezinme, Netflix, YouTube, mail işleri için genelde işini gören bir marka.
Servis konusunda ise yorumlar karışık. Benim çevremde kullananlardan “idare eder” diyen çok, ama çok yüksek beklentiyle yaklaşmamak lazım. C370 günlük kullanım için alınmışsa seçim gayet mantıklı, keyifle kullan bence 😌💙