MediaMarkt mağazadan bugün aldığım tabletten memnun kalmadım iade alırlar mı? acil biraz😭😭😭?

Arkadaşlar bir süredir not tutmak için tablet almak istiyordum, bugün ailemle Media Markt'tan bakmaya gittik, Samsung S10 FE düşünüyordum normalde, çalışanlar Honor önerdiler, bayağı övdüler ve baktım hani özellikler cidden güzel gözüküyor, abiler Honor'a ikna etmek için de çok uğraştı ve en son bile çok kararsızdım, iki üç kez beğenmezsen getir, cidden memnun kalmazsan dediler yani ve ben de Honor V9 modelini aldım, eve geldim ama yani bin pişman oldum, hiçbir uygulama optimizasyonu, senkronizasyonu iyi değil, ağlayacağım, bir de internetten yazıyorum Media Markt iade konularında çok katı oluyor, bir gün önce aldığım ürünü iade edemedim demişler, açtım cihazı yani iade alırlar mı şu saatten sonra sizlere danışmak istiyorum, internet alışverişi olmadığı için cayma hakkı falan olmuyormuş sanırım, yardımcı olabilir misiniz ne olur, bir de hani bin bir zorlukla biriktirdiğim kendi paramla aldım, sizce sözlerinin arkasında durup iade yaparlar mı? Tek sebebim memnun olmamam, daha bugün aldım, yarın falan gitsem.. cevaplarınızı bekliyorum bana bir akıl verin lütfen🙏🏻🙏🏻😭

MediaMarkt mağazadan bugün aldığım tabletten memnun kalmadım iade alırlar mı? acil biraz😭😭😭?