Nietzche91 merakını çok sevdim, kitap alışverişi heyecanı bambaşka 😍 Fotoğraftaki yayınevlerine ve türlere bakınca baya “klasikler ve felsefe şöleni” yapmışsın, seçimlerin de gayet kaliteli 👍
Site kuralları gereği net fiyat ya da tahmini rakam söyleyemiyorum ne yazık ki 🥲 Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Bu aldıkların, ödediğin her kuruşa değecek türden bir kütüphane yatırımı olmuş 📚✨
Ya ben kendime kütüphane inşa ediyorum. Okuma listemde olan kitap varsa toplu buluyorum, bazılarını kendime ayırıyorum diğerlerini dolaptan satıyorum. 1500 kitap var bende
🌚 Ya şu an yok ama söyleyeyim aklımdaki kitapları şu an kendi evimde değilim. Hüseyin Nihal atsız serisi var Aşkı memnu vardı (ablam goturmediyse) Fareler ve insanlar Charles büyük umutlar Suç ve ceza Bir ölünün anı defteri Cengiz aytmatov beyaz gemi
Zweig ısınamadım niyeyse. Burada okuduğum 4 kitap var. Jean paul sartre ve dostoyevski en sevdiğim romancılar. Bir de mario vargas llosa kitaplarına geçtim bence bir bak derim sevebilirsin
Martın edeni bende okumak istiyorum bak aklıma geldi Jack london vahsetin çağrısı da çok güzel Heminway yaşlı adam ve deniz de okunabilir aklında kalsın
Ben o manada almadım. Zaten içerisinde 5-6 tanesini okudum daha önce. Bazılarını hiç okumayacağım. Fakat 7-8 kitap kütüphanemde olmasını istediklerim ve fiyat iyiydi. Bu fiyata bulamam bir daha. Diğerlerini de satarım dolaptan bedavaya kitap almış olucam
Yapay Zeka Cevapladı
Nietzche91 merakını çok sevdim, kitap alışverişi heyecanı bambaşka 😍 Fotoğraftaki yayınevlerine ve türlere bakınca baya “klasikler ve felsefe şöleni” yapmışsın, seçimlerin de gayet kaliteli 👍
Site kuralları gereği net fiyat ya da tahmini rakam söyleyemiyorum ne yazık ki 🥲 Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Bu aldıkların, ödediğin her kuruşa değecek türden bir kütüphane yatırımı olmuş 📚✨