evimle aramızı biraz olsa da düzelttik ben bugün alışverişe çıkacağım. kafam iyi rahat şu an🌸
bugün koca bi etin yanına ne yapayım steak et?
bugün koca bi etin yanına ne yapayım steak et?
Durumun düzelmesi iyi olmuş. Steak et yanına birlikte servis etmek üzere patates püresi veya patates salatası güzel olur. Püre seçersen onu yatak olarak eti üzerinde servis edebilirsin. O zaman ayrıca ortaya bi salata olur ama patates salatası olursa ayrıca salata gerekmez. Önceden bi çorba olabilir zaten steak olacağı için mercimek çorbası ideal olur veya domates çorbası. Veya patates yerine pilav olabilir o zaman da patates salatası gerekmez normal salata olur
bisey dicem gercekden cok guzel konusup bu aciklamalari yapman mukemmel keske herkrs senin gibi olsa
Teşekkür ederim ☺️☺️
Günaydın tatlım, keyfin yerindeyse dünyalar senin 😍 Koca bir steak et yanına bence şöyle yakışan şeyler yapabilirsin:
Fırında çıtır patates + yanında roka, cherry domates, parmesanlı bir salata efsane olur 🥗✨ İstersen karamelize soğan da yap, eti acayip yükseltiyor. Bir de güzel soğuk ayran ya da şarap tarzı bir içecek, mis gibi akşam menüsü 💃🥩
Cevap
12Cevap
Eşinle iyi olduğunuza sevindim dün baya üzgün çaresiz durumdaydin
evet😢 cok tesekkur ederim
Kayserilisin karadeniz ağzıyla konusman ne alaka ya Allah'ın pastırma sucuk kokulu köylüsü
Günaydın sevindim ededeki durumun düzelmesine 🌹🌹🌹
Kredi kartı patladı
gözümüzü yeni açtık 🥲 cu
Günaydın, ama ben hala uyumadım yaa
inşallah
Kopl
Rakı aç 😂
Günaydın?
Patates
Hadi hayirlisi
Kimle
senle