türkiye'de yaşıyorsak maalesef ki fiyatlara çok bakmamız gerekiyor bir şey satın almadan önce acımasızca pahalılık var çünkü yüksek vergiler yüzünden biz de isteriz istediklerimizi alalım türkiye halkı olarak ama maalesef mümkün olmuyor zengin değilsek
Evet Fiyatlara Çok dikkat ederim
Hayır fiyatlara dikkat etmem pek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alışveriş Yaparken Fiyat etiketlerine çok bakıyor musunuz?
Alışveriş yaparken fiyat etiketlerine evet çok bakıyorum. Genelde bir ürün alırken sadece ihtiyaca değil, fiyatına da dikkat ediyorum. Aynı ürünün farklı marka ya da seçenekleri varsa mutlaka karşılaştırma yapıyorum ve bütçeme uygun olanı seçmeye çalışıyorum. Gereksiz fazla harcama yapmamak için fiyat konusu benim için önemli bir kriter oluyor, bu yüzden alışverişte biraz daha dikkatli davranıyorum.
Kesinlikle “Evet fiyatlara çok dikkat ederim” 🙋♀️ Hele şu dönemde etiket okumak resmen hayatta kalma becerisi oldu 😂 Özellikle kıyafet, kozmetik, elektronik alırken mutlaka kampanya, kupon, hediye çeki kovalıyorum. Aynı ürünü daha uyguna bulmak bence mini bir zafer 🏆
İstediklerimizi rahatça alabildiğimiz günler gelsin ama o zamana kadar akıllı alışveriş şart canım 🤍🛍️