Evet Bakarım
Hayır Bakmam
Fiyatları Ezbere Bilirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam
Elbette bakarım. Kafama göre bir ürün alamam ki. Belki param yetmeyecek aldığım şeylere. O yüzden ilk önce param ne kadar ise ona uygun ürünler almaya çalışırım. Yani öyle kafama göre istediğim gibi har vurup harman savurmam ben ya. İlk önce zaten ürün almadan önce fiyatına bakmak önceliğim olur hep.
Merhaba
Elbette bakıyoruz. Malum fiyatlar almış başını gidiyor bakmamak mümkün değilki. Artık insanlar bir şey alırken evine kırk kez düşünür oluyor. Eskiden olsa fiyatlarına bakmadan alırdık şimdi öyle değil. Şimdi en ucuz hangisi ise onu araştırıp öyle alıyoruz ne hale geldik. Yani en azından ben öyleyim bakarak alırım neresi uygunsa oradan yaparım alışverişi.
fiyatına bakmadan alıyosam rüyadayımdır. etiketine de bakıyorum tarihine de. ne aldığımı bilmem lazım.
Almanya bizi kıskanıyor yiğenim fkfkkf
Cevap
10Cevap
Evet bakarım etikete bakmadan alamam
Etiketler sürekli değiştiği için mecbur bakmak zorundayız
Etikette ayrı kasada ayrı çıkabiliyor, Bu durumda etiketteki fiyat neyse o'dur. O yüzden bakarım.
Bakıyorum baksamdapahalı en ucuzunu alıyorum en azından
Fiyatı ezbere bilsek nolur ki günden güne değişiyor. Sadece fiyatına değil son kullanma tarihine de bakarım. Genelde indirimli ürünler tarihi geçik veya yaklaşmış oluyor.
Ülkemizde fiyatları ezbere bilecek bir Allah'ın kulu olamaz. Ben de bir şeyler almadan önce mutlaka göz atıyorum fiyatına
evet bakarım bakmayan Ali Koçtur :D
Baksamda bakmasamda alamıyorum
tabii ki bakarım niye bakmıcam
Fiyat konusu için mi bakılabilir herhalde
Bakmayan cindir
Bakarım
bakmadan olmuyor ki
Bakarım tabi.
Bakarım
Bakıyorum tabiki
Evet bakarım
Bakıyorum