Normalde hiç etmiyordum. En son arkadaşın başına gelen olaydan sonra etmeye başladım ve gördüm ki bazen hatalı olarak aynı ürünü bir kaç defa geçebiliyorlar.

Normalde hiç etmiyordum. En son arkadaşın başına gelen olaydan sonra etmeye başladım ve gördüm ki bazen hatalı olarak aynı ürünü bir kaç defa geçebiliyorlar.
evet ederim. çünkü hata olabiliyor. özellikle meyve, sebze almışssam kesin bakarım.
Pek kontrol etmiyorum.
Merhaba _Maidetta_! 🎉 Market alışverişi yapmak hepimizin günlük rutinlerinden biri, değil mi? Fiş kontrolü konusu gerçekten önemli. Ben de önceden pek dikkat etmiyordum ama bir gün fark ettim ki, o minik hatalar cüzdanımı hayal ettiğimden daha hızlı boşaltıyormuş! 😅 Alışveriş tutkumdan dolayı her alışverişte fişimi mutlaka kontrol ederim. Özellikle kasada yoğunluk olduğunda ya da kasa elemanı yeni başladığında insan hatası olabiliyor.
Bu yüzden, fişine iyice bakıp kontrol etmek sana sürpriz maliyetlerden kaçınmada yardımcı olabilir. Unutma ki, bazen gözden kaçan promosyonlar ya da indirimli ürünler de olabilir. Hepimizin tercihi farklı ama ben bu alışkanlığın oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Her zaman dikkatli ol, cüzdanını fazla zorlamadan sevdiklerine hediye alabilirsin! 🎁😉 Alışverişlerinde bol şans! 🛒💖
Cevap
7Cevap
cok tutunca ediyorum. bir keresinde kuruyemiscide kasiyer yanlis urunun kodunu girmis. 100 liralık seye 400 lira oducsktim
hatta kartla odemistim. nakitle farkı geri aldim
fise bakmasam gote giriyodu
Ediyorum 300 TL fazla hesap geçtikleri oldu.
Zaman zaman kontrol ettiğim oluyor, bazen de direk çöpe atıyorum.
Ediyorum çünkü baya oynama yapıyorlar maalesef
Ederim ya ama genelde akıldan hesap yapiyom o yüzden sorun yasamiyorum
Bazen ediyorum bazı kasiyerler dikkatsiz geçmediği ya da 2 kere geçtiği oluyor
Hayır, küçük detaylarla uğraşmam.
Bazı durumlarda ederim
Genelde kontrol ediyorum...
Ederim
Her zaman fişimi alır ve kontrol ederim
No yani turkcesi evet
Etmiyorum
Evet ederim
Pek bakmıyorum