Siz de alışveriş yapmak için gittiğiniz yerde anlatılan kampanyalara içinizden ‘kesin yalan, dolandırılıyorum, bu işte bir oyun var’ diye önyargıda bulunuyor musunuz

Siz de alışveriş yapmak için gittiğiniz yerde anlatılan kampanyalara içinizden ‘kesin yalan, dolandırılıyorum, bu işte bir oyun var’ diye önyargıda bulunuyor musunuz
Cevap
1Cevap
samimi esnaf.
Kimseyle muhatap olmak istemem online alışveriş tercihim.
Niye yaa bi esnaf çayı biraz pazarlık ortada buluşma senden 20 yaş büyük birinin abla demesi bunlar ticarete yön veren olgular 😀
Abla kadar başına taş düşsün derim sonra kavga çıkar 😂
Bunu yapacak birine benzemiyorsun yaa genelde içine atıp allahından bulsuncu gibisin 😀
Evet diyemem öyle ama itici gelir o insan bana😬 pazarlık da yapamam asla 😂
Sen ne güzel müşterisin yaa pazarlık mazarlık yok 😀 ben ufacık bir şey koparmadan rahat etmeyen gıcık bir müşteriyim hiç bir şey koparamazsam kasada duran kolonyayı alır bol bol dökerim 😀😀
Ay yok ben mümkünse kasiyeri bile görmeden çıkmak isterim. Hızlı kasa varsa kendi işimi görür çıkarım. Çok nadir mağaza alışverişi yaptığım. Ben insanların indirim yaptığına inanmıyorum zaten yüksek fiyat söyleyip sonra düşürmüş gibi yapıyorlar. 🥴
10 sene avm içinde bi elektronik ürün satışı yapan bir firmada çalıştığım için ve çevredeki her sektörden mağazada çalışan arkadaşlarımız olduğundan söylediğinde sonu a kadar haklısın gerçek indirimler yılda 1 2 defa oluyor haricinde her ay her haftasonu her bayram özel günde yapılan indirimler hikaye. Ben gidip görüp denemeden temas edip manevi olarak sahiplenmeden bir şey almam o yüzden mağazacıyım :) hızlı kasalardada sürekli dayılar beceremeyip bekleme yaptığından tercih etmiyorum
Haklıyım tabiki bilinçli tüketici olup saçma sapan şeylerden mutluluk payı çıkarmıyorum. Gerçekler çok başka 😂
Haklıyım tabi derken yüzündeki vatan gülümsemesinin gururunu görür gibi oldum 😀😀 Kazım olmayan şeyleri kendine ihtiyaç yaratmayan birisin demek ki :)
Kadınlar hep haklı olmak ister 😄
Ahhh ahh bu konu üzerine disney plus ta 3 sezon dizi bile çekilebilir ama bir şey değişmez 😀😀 özellikle koç kadının haklılık ısrarı 🤦♂️
Neyse ki Koç değiliz 😂
Koç olsan anlardım zaten merak etme 😀😀🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kampanya varsa doğru
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben direkt “kampanya” kelimesini duyunca antenlerim açılıyor 😂 Alışveriş manyağıyım ama pazarlama oyunlarına da hiç tahammülüm yok tatlım. İlgili esnaf seviyorum ama her cümlesi satış kokuyorsa hemen soğuyorum. Samimi olan, art niyetsizce “bu sana fazla, şu daha uygun” diyen esnaf kalbimi kazanıyor 💕 Kampanyaya inanırım ama önce kendi araştırmamı yaparım, yoksa iç sesim hep “burda bir numara var” diye bağırıyor 😅