Sunu cagirinda buraya görsün labunya 😀
Ögretmenler mi yatarak para kazanir esnaflar mi?
Sunu cagirinda buraya görsün labunya 😀
Benim canım çıkıyor formasyon alana kadar atanmayı ise hiç saymıyorum bin bir türlü zorluklarla.
Aileleri bir tane çocuğa bakamazken biz 40 tane bin bir türlü çocuğun sorumluluğunu alıyoruz, uğraşıyoruz. Yeri geliyor gereksiz ailelerin "Benim çocuğuma niye böyle dedin afra tafralarıyla uğraşıyoruz. Böyle bir kıyasın yapılması bile hata sabaha kadar ben sana madde sayarım. Peki esnaf öylemi sabaha kadar dükkanda arkadaşlarıyla oturup boş yapsa...
Ben atandım zaten koçum. O işi zaten robotlar 10 yıl öncesinden yapmaya başladı kimin sayesinde bizim yetiştirdiğimiz senin gibi cahil olmayan kişiler sayesinde boş yapma hadi yarın yine gidip dükkanda boş boş oturup lakırtı yapacaksın seninki de baya zor işmiş
Her mesleğin yatarsk kazananı var soru hangi meslekde daha çok yatarak kazanan var diye sorulmalıydı :)
Şahsen öğretmen olmayı istemwm ne kdr izi para gibi gözükse de :D
Öğretmenler. Haftasonu tatil, bayram tatil, sömestr tatil, yaz tatil, kar yağar tatil, özel günler tatil vs.. vs...
6 saatte 200 tl aliyosunuz
Yetmiyor okul ailebirliginden tokayliyosunuz esssek degilsiniz hani alin zahmet olmassa
Ilkokul ogretmenimde aynıydı o kadar kazanırdı yetmiyor derdi oda aidatlardan alirdi son model arabasi vardi nerden gelir bu degirmenin suyu vicdansiz asgari ucrete calisan var bu devirde onlar yetmiyor demeli ogetmenler degil
@Osman1994 mesleğini kötüye kullanan kişilerle -bakın altını çiziyorum öğretmen demiyorum- mesleğini şerefiyle sürdürenlere b#k atamazsınız. Sizin herhalde öğretmenlerle kötü bir anınız var ama bende üzgünüm sizin adınıza keşke seni daha hayatta empati kurabilen iyi biri olarak yetistirseydi ama olab olmuş sen işine bak bir daha da yüz yüze konuşurken söyleyemeyeceğin şeyleri internet ortamında yazma sen oynak mısın derler kaldıramazsın bu lafı
Cevap
10Cevap
Esnaflığı herkes yapamaz esnafın bayramı resmi tatili yoktur tatili yoktur babam abim esnaf bende onlarla çalıştım türlü türlü insanlarla uğraştım göründüğü gibi kolay değil esnaflık ama şu bir gerçek doktordan profesörden daha fazla aylık gelirimiz var
Boş boş dükkan önünde oturmuyor bizimkiler bizim mağazanın bulunduğu yer yoğun ve ticaretin merkezi konumunda en düşük kar yapan esnafın aylık geliri bizim orda 10 bin tl
Yatarak demeyi doğru bulmuyorum evet tatil günleri fazla olaibilir fakat gürültünün beyinlerinde bıraktığı hasar zaten tarifsiz bir de 60 yaşında olduğunu düşünürsek bazı öğretmenlerin..
Öğretmen mi yatarak para kazanıyor. Öğretmen olmasa hiçbir meslek olmaz. Esnafda doktorda mühendisde öğretmenden faydalanmiştir.
Pkklı Faişeler konuyla alakasız ama ne yapcan sikayetmi etcen
Kimse yatarak para kazanmaz. Calisarak haķkini ya da ucreti ne ise onu alir
kimse yatarak para kazan maz her mesleğin zorluğu var
eğtimci olmak zor dur
ben mühendisim otur yerdemi para kazanı yorum
hayat kadinlari ancak yatarak para kazanir.
Öğretmenler.
Öğretmenler tabii Öğrenciden Farkı yok
öğretmelerini hakını yememek lazım
kolaymı ders anlatıyor konu işliyor
ders anlatı yor sınav yapıyor
Bazı öğretmenler
Duymadım
Öğretmen
Öğretmenler tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar