Ben birine çok beğendiği mont almıştım.
Bana gelen en güzel hediye ismimin yazdığı çikolata kutusu , elbise.
Siz neler aldınız?
Bana gelen en güzel hediye ismimin yazdığı çikolata kutusu , elbise.
Siz neler aldınız?
Gitar yapmıştım hocamla beraber öylesine bir hediyeydi. Aynı gün birbirimize en çok istediği şeyleri vermiştik. Oda bana eşek almıştı masal anlatan. Her gece ona masal diye miziklamama gerek kalmamisti yani :)
Ama beni etkileyen onun tabirince başlangıç olan evlenme teklifi Hasan bogulduyu bilirsiniz. Orada evlenme teklifi etmişti yerde ki bir agaçtan düşen tahta gibi bir şeyle.
İğrenç ötesi şarapla yaptığı tuzsuz eti, bulasiklari yikiyacam diyip beno uyutupsabah bulasiklarla goz goze gelmem. Caddenin ortasinda dans etmeyi ozledim sozuyle arabayi kenara cekip dansa kaldirmasi ohoo anlat anlat bitmez. Guzel zamanlardi.
Kendi ellerimle patlayan bir kutu hazirladim, içinde 5 yil içinde çekindigimiz resimler, ilk birlikte sinemaya gittigimiz biletimiz, ilk aldigi kurumus gulu falan yapistirdim, bayildi resmen ve çooooooooooook duygulandi.
svgcuts.com/.../
linktekinden bin kat daha guzel oldu ama benimkisi :D
ohaaaa çok güzelll patlayan kutuyu nasıl yaptın pekiiiiii
Aynen nasıl yaptın
Tam benlik bir konu olmuş. Öncelikle eski kız arkadaşım tarafından terk edildim, şutlandım. Nedeni ise suratıma bakıcak insan sıfatı yokmuş, beni param için sevmiş olmasıymış. Konuyu dağıtmadan aldığım en güzel hediye ise; bir çok maddi değere sahip hediye aldım fakat bunlar arasında en güzeli; altın varaklı özel yapım bir aynaydı. Çenesinden tam saçlarının üzerine kadar özel ölçülerde yaptırdığım kenarları altın varaklı bir yüz aynası idi. Osmanlılar zamanında bir bayana alınabilecek en güzele hediyeymiş ayna. Bayan baktığında kendini göreceği için sana verilecek senden değerli bir hediye bulamadım demekmiş.
Cok anlamlı bir hediye olmuş
Sizde değecek insanları secin
Hediyenin değeri para ile eşdeğer şekilde artmamalıdır.
En güzel hediye, bazen bir günaydın mesajı, bazen ise gözlerindeki gülümsemedir.
Bu yüzden hiç hediye almadım, değeri parayla kıyaslanmasın diye.
Hediye = Para değildir. Böyle düşünmüyorum. Mesela küçük küçük notlar yazılı bir kutu da hediyedir ve masrafı emektir.
Fotoğrafçılıktan mıdır nedir çok şiirsel yazıyor bu arkadaş 👍
Cevap
135Cevap
Bir aynayı kocamaaaaan bir ayının kucağına yapıştırıp üzerine de şuanda dünyanın en güzel kızına bakıyorsunuz tarzı bir hediye hazırlamıştım. Yanında çikolata dolu kutu ve içinde bir gül de tabi ki olmazsa olmazlarımdandır.
Aldığım en güzel hediye de 1 ay kadar evden uzak kaldıktan sonra eve geldiğimde ( Öğrenci evinde kalıyorum) odamın her yerinde aşkla ilgili sözler yazılı olan notlar yapıştırmıştı sevgilim. ve resmimizin 1000 lik puzzle halinin bitmiş şekilde çerçeveli halini duvarıma asması.
Ne mutlu size :)
Ben denizde yuvarlak ceviz gibi etrafı boncık gibi taşlarla süslenmiş el işlemesi gibi ama değil öyle birşey buldum dünyanın hiçbi yerinde görmediğim birşey anlatılmaz bişey.. Onu kolye yaptım..
Sonra deniz kabıklarından kolye bileklik..
Boncuklatla halhal yaptım..
Kırmızı kalp gibi taş buldum ona zımpara çekip yazı yazdım sevdiğimi yazdım cilaladım..
Böyle el işleri ile yapılmış bir takım hediyeler yaptım..
Şiirler yazdım okıdum ses kayıtlarıyla..
Çiçekler aldım en güzellerinden notlar yazarak..
Küçük romantik süprizler yaptım anlamı büyük olan..
Hazır almaktansa emek harcamak sevgini katarak yapmak en güzeliydi..
Lakin berrak bir kuyu olduğum bu ilişkide durmadan su verirken ben o her gwlmesinde bu kuyuya bir taş starak kuyuyu doldurdu gönlümün gözenekleri kapandı ve bu aşk su vermez oldu..
Elleriyle öldürdü beni..
Saygılar..
Cok romantiksin
Bunu da eig secmiyorsan artik..
Eyvallah.. Gerçek bir seven herzaman romantiktir..
Sevgili özel biridir.. Onu mutlu etmek sevenin boynunun borcudur.. Gerçek bir aşk ile tutuşan gönüle girmişse onun sevgisi zaten dünyanın en güzel hediyesi olarak görülebililir..
Ama ne olursa olsun kıymet bilinmeli.. kırarak üzerek trip yaparak nazlanarak inatlaşarak hep benim dediğim olsun veya bana karışamazsın kıskanamazsın vrya hakaret ederek sevgilisine bu kötülüğü yapmasın kimse.. Sevmek bambaşkadır..
@cerenjerry teşekür ederüm ayrıca düşüncen için..
Eig icin bekleyeceğim
O isim yazan çikolata kutusu banada geldi :) ama ben em çok benimle gördüğü ilk günden benimle geçirdiği günlerden hatıra olarak yaptığı paket ve hiç beklemedigim bir zaman da iş yerime gelen kalpli cam kavanoz içinde kırmızı güller olmuştu. Birde sevgilim uzakta olup böyle bir süpriz yapınca ben sevinçten göz yaşına boğuldum. Benim yaptığım en güzel hediye ise bence onsuz geçirdiğim günleri günlük olarak yazıp ona vermek ve ileride evimizin için isimlerimizin yer aldığı duvara da asılan anahtarlık oldu :)
Bana gelen en güzel hediye;
www.design-3000.com/.../instax_mini_7s_2.jpg
Benim aldığım hediyelerden en beğendiği;
images.hepsiburada.net/.../Kozmetik_2421063.jpg
ya da
yadamoda.com/.../...ooper-erkek-mont-modelleri.jpg
İkisini de çok severek kullanıyor, ikisinde de çok mutlu olmuştu. Seçemedim.
Evde romantik akşam yemeği, jazz müzik, seksi ve şık dar ip askılı bir siyah elnise, fosforlu sarı topuklu ayakkabılar, saçlar doğal, hafif makyaj.
Yemek menüsü:
-tavuklu salata
-spagetti
-enteresan soslar (adını hatırlamıyorum internetten bakmıştım)
-kaju fıstıgı
-havuç tarator
-haydari
-kırmızı şarap
Loş bir ortamdı, masada büyükçe bir şamdan vardı. Çok güzel olmuştu. İşten gelmişti ve haberi yoktu. Şaşırmış ve servisi kendisi yapmıştı.
Bana yaptığı ise; benzer bir akşam yemeği menüde en sevdiğim yemek ve rakı. Takım elbise, saçlar sakallar düzenli, mumldan yollar, tavanda kalpli balonlar, üstü kapalı bir tablo ve o benim fotoğrafımın profesyonel biri tarafından çalışılmış hali. ve bir de tektaş!
Onun yaptığı daha güzelmiş :)
Annesinin babasının yanında ona evlenme teklifi ettim
Vay güzel oda.
ben çok şey yaptım sevgilime. 1. kalpli kutu yaptım 365 adet not yazdım içine koydum.
2. çivileri mdf ye çakarak kalp şekli olusturup çivilere kırmızı iple o kalbi doldurdum güzel bir tablo olmuştu.
3. koca bir çakıl taşının üzerine kuş resmi çizdim ve güzel bir tablo esintisi yaramıştım taşın üzerine :) güzel olmuşu.
Sevgilimde bana iki tane aynı kız oyuncak bebek almıştı. ikiz kızlarımız olsun falan gibisinden.
hepsi boşa gitti tabi.
Boşa gitmeseymiş iyiymiş
Hayırlısı olsun
Benim sevğilim romantik ve edebiyata duskun biri ben manevi hediyelerden hoslaniyorum ve manevi hediyeler uzerine yogunlasiyoru. Daha anlamli oluyor diye dusunuyorum bir keresinde kutu hazirlamistim kendim renkli kartonlardan ufak ufak zarflar yaptim 100 tane hayli ugrastirdi gunlerce iclerinede minik kagitlara siir sokakta platformunda yazan sozleri yazdim bize uygun olanlari sonra ufak bir vosvos koydum atki ormustum onu koydum uzerine bolcada parfum :-) benim tokalarimi cok sever bulustugumuzda alirdi hep yine parfumlu bir toka koymustum ve birsuru cikolatalar koymustum kutu oldukca buyuktu gecendede askerde dogum gunuydu sevgili kitabi varya internette ondan hazirladim fotograflarimizdan olusan sonra mektup yazdim tekrardan atki ordum cunku orasi cok soguk usumesin diye birde scrapbook yaptim youtubeden izleyebilirsin oldukca mutlu olmustu cok begenmisti ve asker arkadaslarida cok begenmis
Maşallah size :) Erkek arkadaşın şanslı
Onun icin ugrasmayi emek etmeyi seviyorum :-)
Ben kimseye süpriz falan yapmadım çok odunumdur.
Ama en büyük süpriz sevgilim askerdeyken sana hediye yolladım git kargodan al dedi tam kargonın kapısından girdim aa sevgili !
Neden haber vermeden geldin diye de dünyanın tribini yaptım ama güzel suprizdi bide eli kolu dolu gelmiş fener bahçe forması eliyle oydugu ismim yazılı cam su damlası motifi.
öyle yani :)
Sevgiliyseniz hala bence sende ufak surprizler yap :)
Tiyatro kursuna gidiyordu. Ona çaktırmadan hocasından izin aldım ve tiyatroya gideceği güne ayarladım süprizi. Kendi fotoğrafı basılı bir pasta yaptırdım, üstünde "En değrlime, iyiki doğdun..." yazdırdım. O geldiğin de çok büyük süpriz olmuştu, masa da felan görünce, öğrencileri de tembihlemiştim, iyiki doğdun diye bağırdık felan. Hediye olarakta kitap aldım ona, Sabah uykum. Çok güzel günlerdi, hepsi geride kaldı şimdi...
Her buluşmamızda bana çiçek alır. Bu beni inanılmaz mutlu eder. Onun varlığı bile beni mutlu etmeye yetiyor zaten. İyi ki tanımışım onu.. Aama beni en çok mutlu eden 2 hatırası var bnde. İlk buluşmamızda (daha o zaman çıkmıyorduk) bana çiçek ve parfüm almıştı.. O an anladımonun küçük şeyleri hesap etmeyen bir insan olmadığını.. Bana telefon da aldı. Bu iki hediye beni çok mutlu etmiştir..
Bn erkek arkadaşımiçin atkı ördüm ve küçük süs mumlarından ismimizin baş harfini yazdım bunlar onu çokmutlu etmişti. Çünkü emek verdim onun için. Şimdi ise anahtarlık hediye edeceğim ona bir notla beraber. Notun üzerinde de şu yazı olacak.''Birgün aynı evin kapıssını beraber açmak dileğiyle''
voleybol kovalıyordu o yıllar. farklı şehirlerdeydik. şansıma onun okuduğu şehirde tanıdığım biri vardı. memleketin yerel takımının tribün lideriydi. hatnun çok önem verdiği bir maç vardı. benim de gelmemi istiyordu dersler yoğun filan deyip gelemeyeceğimi söylemiştim. sonra sürpriz yaptım ve sağlam bir taraftar topluluğu ile maçını izlemeye gittim. yenilmişlerdi ama mutlu olmuştu.
Cok mutlu olmuştur ben bile okurken mutlu oldum :)
Nişanlımın bana en güzel hediyesi bir gül olmuştu ben almanyada yaşıyorum bana türkiyeden gül göndermişti bizim resimli bir puzzlein içinde katmisti o gülü çerçeveye koydum duvarımda asili
Bende ona yılbaşı hefiyesi olarak bir sertifika hazırladım "en iyisi sevgili sertifikasi" diye çok hoş olmuştu kaynanam oturma odasına astı hata
Birinden hoşlanıyodum, zamanla daha da arttı bu ama hiç ona açılamadım. Arkadaşım söylemişti ona benim hislerimi. Benle konuşmak için yanına çağırmıştı bana başka bir şehre taşınacağını söyledi, küçük bir öpücük verdi ve gitti. Bir daha görmedim. En guzel hediye oydu sanırım
Hayırlısı
Ben hediyenin maddiyatina pek takılmayanlardanim. Tektaş, pahalı bir çanta falan filan alabilirsin ama anlamlı paha bicilemez ve sadece hediye ettiğin kişiye özel , yeryüzünde bir benzeri olmayan bir hediye almak istiyorsan , o zaman biraz yaratıcı olmayı denemelisin... Ben portresini karakalem çalışmıştım. Gözlerinin içine isimlerimizi , saçlarının icine de boydan boya şiir gizlemiştim... Onun en mutlu anını bir tek ben biliyorum ,)
Bu arada yazdığım şiir de bana aitti...
da en büyük değerli hediyesi göz yaşları oldu. Kurban olduğum ya :) Doğum gününde haber vermeden okuduğu şehre gittim vizelerim olduğu halde. Onunla tanistigim gün tek tek not tuttum sabahın köründe pasta aldım çarşı cikisinda erkenden uyandırıp okulun önüne çıkarttım. Otogar da ben donerken yazdığım defteri verdim saat almıştım kol saati arkasında ismimiz yazılı. Dayanamayıp ağlamıştı en büyük ve değerli hediyesi bu bence.
Ben ilerde nasipse bir kızımız olursa adı zümra olacak onun ağzından mektup yazmıştım babam diye başlıyodu mektup yanına küçük trabzonsporlu bebek patiği örmüştüm patik bağcıklarına adımın yazdığı bir yüzük bağlamştm ve uçakla istanbula yollamıştım çok duygulanmıştı. benimde en çok hoşuma giden 1 koli çikolata yollamasıydı eve 😁
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeydik 2 yıl boyunca benim için bir günlük tutup bana günün bensiz nasıl geçtiğini anlatıp şiirler yazmıştı tabi aralarda da bana veremediği günler. bir kere de tahtadan yapılmış yaklaşık 30 taneye ismimi yazmaya çalışmıştı. Hiç becerememişti ama çok romantikti...
Erkek arkadaşımın odasına mumlar ve güller yerleştirmiştim. Çikolataya batırılmış çilek ve bir tane şarap almıştım ayrıca dilek feneri almıştım uçurtmak için :)) o ben şu ana kadar hiç bir şeye şaşırmam diyen adam çocuklar gibi şaşırmıştı o gün :)) ayrıca bir tane dergi tasarlamıştım ortak arkadaşlarımızdan içinde ikimizinde olduğu anılar yazmasını istemiştim kendi yazdığım mektup ve birkaç bir şey daha ekleyerek dergiyi tamamlamıştım :))
Ben kalp hastasıyken hep bayılırdım bir gün yine bayıldığımda onun aldığı kolye boynumdaydı düşmüş aradım bulamadım üzüle üzüle anlattim böyle oldu diye ertesi gün bulustuk cebinden bana aldığı kolyenin aynısı çıktı aramış bulmuş üzülmeyeyim diye ne zaman kavga etsek o aklıma geliyor hemen affediyorum. Ben de ona dogum gunu hazırlamistım hayatında ilk defa dogum günü kutlamışti çok mutlu olmustu 😍
Allah ayırmasın maşallah size :)
Ygs sınavına tek birlikte gitmiştik arabayı park ettikten sonra sınav zamanı gelene kadar vakit geçirdik sonra sınava girdik 2.5 saat sonunda çıktım gelirken çanta almıştım yanıma çantamı arkaya koymuş nereye koydun diyince arkaya bak aşkım dur bagajı açıyım dedi bagajı açar açmaz demet demet pembe karanfillerle karşılaştım çok mutlu olmuştum😁 sevgililer gününde de kolye yaptırdı altın sonsuzluk işareti ve ismimiz yazıyor o da guzeldi😊
bigün elinde paket sana aldım beybilom dedi bir açtım karı donu ulan bu ne dedim kendime aldım senin için giycem hediyem bu dedi bidaha görüşmedik o geldi aklıma:/
yalnız kalmaya devam edicem. s. s şu an şükrediyorum
:D ahaha
evinden iş yerine kadar afiş yapıştırmıştım duvarlara telefon direklerine. hepsinde seni seviyorum ruh eşim yazıyordu:) iş yerine gittiğinde ferrarinin maket arabasını bulmuştu:) çok mutlu olmuştu hala o arabanın kumandası elinde çocuk gibi oynar onunla:)
Ooo oda güzel
Bu zamana kadar hiç bir sevgilime süpriz yapmadım.
Hediye olarak, hediyede sayılmaz ama bir keresinde buluşmaya son 20 dakika kala bir çiçek götürmüştüm o kadar. Ondan başka hediye almadım kimseye.
Gerçi onuda Bahçeye dalıp, koparıp götürmüştüm.=\
:D hmmm
En kuçuk bir seyle mutlu olabiliyorum
bir tabak dolusu erik verseler super olur :D benden mutlu olmaz
verdigin en iyi hediye bir kiz arkadasima gunluk tuttum paylastiklarimizi yazdim siirler fotograflar dogum gununde verdim
@casperx eriği unutamadim hala :D
Tsk ederim ablam bende seni seviyorum ♥
Çilek tohumu almıştım. Bütün Hayatımız Çilek üzerine kuruluydu ilk tanışmamız dan son ayrılığımıza kadar. Doğmasını istediğimiz çocuk hayalinde bile Çilek ismi vardı ama olmadı o tohum hiç bir zaman filiz veremedi
Size çikolataya batırılmış çilek alasım geldi
askerdeyken boynumuzda askerlerin taktigi kunyeler war bilirsiniz cikarmak kesinlikle yasak ceza weriyorlar
ben o kunyeyi herseyi göze alip sewgilime kargoyla yolladim sonra kunyem olmadigi anlasilinca bir hafta 8 saat nöbet cezasi yedim iste bu benim icin buyuk bir suprizdi ona yaptgim
:) Aşk herşeye değer deyim sizede
Biz sevgilimle ayri ülkelerde yaşıyoruz. Doğum günümde o takım elbise bende güzel bir elbise giydim skype ta mum yaktik şarap açtık aynı yemeği yedik sonra bana yaptığı pastayla doğum günümü kutladık belki bir hediye almadı ama hayatımın en özel sürprizi ve en farklı doğum günüydü :)
Cok farklı olmuş kavusursunuz inşallah
Nisanlıma surekli birseyler aliyorum bugun ayakkabi aldım mesela :) ben teknolojk aletlere cok fazla ilgi duydugum icin yilbası hediyesi olarak bana note 4 almisti. Sonra oyun oymayı cok severim ps aldi cok mutlu olmustum :) gecen hafta elbise ayakkabi almis :) ondan gelen en ifak sey bike mutlu ediyor aslinda. Ama en cok dün yaptigmiz dugun alisverisnde aldigi gelin tacı cok mutlu etti :) çok da zevkli maasallah aldogo hic bir kiyafeti smdiye kadar degistirmedim :)
Bana hic hediye alan olmadi bu gune kadar kendimi eksik hissettim simdi
Bir gün seninde olur :)
bugün ilk yılımıza girdik ve ben bir yıl boyunca yaptıgımız herşeyi not alıp o güne dair şeyleri saklamıştım (ilk sinema biletlerimiz gibi).. Bir tane deftere duygularımı yazıp hatırası olan fotoları veya da diğer şeyleri yapıştırdım.. birazdan verecegim umarım begenir...
Bir sürü çok güzel şeyler aldı ya da yaptı. Kendi tahtadan bir anahtarlık yapmıştı evimiz için bu mesela benim için aldığı değerli takilardan bile çok ciddi anlamda manevi değeri var ve müzik kutusu bunlar hayatımda aldigim unutamiycagim Hediyelerden biri.
Eski kız arkadaşımla 4 sene boyunca uzak şehirlerden sürdürüyorduk ilişkimizi.. okul sebebiyle. Aniden çıkıp onun şehrine gidişim en büyük sürpriz oluyordu inan uzakta olunca başka şeyleri insan düşünemiyor bile.
Evet uzak ilişkilerde en güzel sürpriz aniden gelmek oluyor :)
Doğum günün de annesinin yanında bodrumdaydı bende Ankaradaydım yanında olmalıyım dedim hastaydım hasta yatagımdan kalktım baba ben kampa gidiyorum dedim çıktım bodruma geldim sana hediye göndericektim kargocu adres soruyor dedim adresi verdi kapıyı açtı ben elimde de pastayla mumlaar en kısa böyle özetleyebilirdim sanırım :D
Sevgilim olmadı. Hediye olarak değişir özel günse romantik bir hediye, doğum günüyse kullanabileceği bir şey veya kutlama olmayan günler dışında ise sevdiği takımın formasından sipariş verirdim ismi yazardı ve en sevdiği numara olurdu.
Teknoloji meraklısı ise ps4, xbox vs. olabilir.
Kültürlü biri ise kitap alırdım.
Kolye almistim 3 tane kalp vardi ben o ve kizimiz icin :)
o istanbuldaydı ben izmirde. keşke yanımda olsan yazdım ve ardından kapıyı aç diye bir mesaj geldi. bu denli özlediğim bir anda yanımda olması onu görmem ve o anki duygularımı hiçbir hediyeye değişmem =)
banada hediye alan olmadı bende bir keresinde hoşlandığım bir kıza sekreterdi ona isim soyisim imza ve firma isminin yazılı olduğu bir kaşe yaptırmıştım ben kargocuydum sürekli imzatıp yazmaktan yorulmuştu bende öyle minik bir hediye almıştım çok garipti hatırlayınca bir tuhaf oluyorum:(((
Yıl 2009... Kız arkadaşımı çok seviyorum. Sevgililer gününde acayip bir organizasyon yapıyorum. İşte kafelere gidilecek çiçekler çıkacak güller yağacak bizim şarkımız çalacak. Sanırsın evlenme teklif ediyorum. derken sabah buluşumca dershaneye bırakırken şiddetli bir tartışma akabinde telefonumun şarjının bitmesi ve ben arkadaşımı bulup onun telefonundan kız arkadaşıma ulaştığımda beni konuşmaya çağırması ve kafeye gideceğimiz yerde ayrılmamız... Hayatımdaki aldığım en büyük hediye olmustur ))
Kendisi playstation oynamayı çok seviyordu ve bende ona playstation aldım ve hala taksitlerini ödüyorum 😂
:D değerse sorun yok
kimine gore hediye kimine gore en anlamlı mesaj belkide ama su hayatta kızılaydan gelen bağışladınız kan ile 3 hayat doğaya 1 fidan kazandırdınız mesaji kadar guzel bir hediye olmadı ve olmucak
Bu mesajı bana okutman da güzel bir hediyeydi :)
anlamadim?
Arkadaşın demek istediği bu
https://i.hizliresim.com/7kERbr.jpg
https://i.hizliresim.com/ZDgGV0.jpg
Kan bağışı hayat kurtarır.
Gül yapraklarını arabanın güneşliğine koyup sonra da tatlım ruhsatı verir misin dedim... Ve gül yaprakları üstüne döküldü...
Çok güzel düşünmüşsün farklı olmuş :)
Saolun arkadaşlar
bir kutu hazirlamistim ona sonra annesine vermistim onun yataginin içine koymuştu gece mesaj atti askim ben uyuyorum iyi geceler diye bes dakika sonra ne kadar mutlu oldugunu anlattigi bir mesaji okumustum cok guzel okuyo ikiniz icinde
Bir arkadaşıma evini başka şehire taşıdığında sevdiği kitaplarla dolu olan 2 koli göndermiştim. O kişi ise bana en sevdiğim kitapların özel baskılarını almıştı :)
Sevgilim beni eve çağırmıştı bende gitmiştim gittiğimde kapı yarım açıktı kapıyı ittiğimde yerlerde mumlar vardı karşımba bir balon ucunda not vardı notu aldım bitane daha balon onu da aldım salona gittim her yer balon her balonun ucunda not yazıyo tam onlara bakarken müzik açıldı içerden sevgilim geldi dans ettik hayatımdaki en özel hediyeydi
Tektas yuzuk :D cep telefonu bir suru kiyafetler okadar cok kiyafet aldimki dolabindaki eskileri atti. d cifter cifter ayakkabi yazlik kislik. :D ooooo saymaya kalksak yetmez ic camarisina kadar aldik be. d
Koli dolusu kurumuş ciceklerm tek taşım telefonum bir cnta dolusu uçak bileti parfümler kıyafetler ayakkablr notlar.. Benim ona ise takim forma seti ayakkabı kıyafet keemr cüzdan saat kız bebek zibini ceketler yazdm mektup yemek anilarmz vs..
iliski konusunda cok bencil oldum bana asık bir kız vardı bana yapmadığı sürpriz kalmadı ici cikolata dolu bir kutu yüzlerce not olan bir kavanoz cok beğendiğim bir hırka ve daha niceleri..
Diğerine yaparsın artık
insllh
Ona çok fazla hediye alamıyorum bu beni çok üzüyor. Onu da üzdüğü gibi. Okuldaki arkadaşlarımdan duyuyorum benden beklediklerini falan o kadar kötü duruma düşüyorum ki. Hiç hediye almadım değil tabi hediyeleşiyoruz ama uzun zamandır çiçek almıyorum. Sanırım en kısa zamanda güzel bir çiçek demetiyle onu mutlu etmeliyim
Surekli hediye verirsen oda hep bekler bence arada bir vermek daha cok mutlu edecektir
şu an hazirlamaktayim:) kalpli kutu aldim, icine renkli kagitlara yazdigim sozleri koyucam, minik cikolata eklicem.
Sonsuzluk bilekligi aldim iki tane. Biri benim kolumda. Digerini kutuya eklicem ona vericem ( bu gibi seyleri seviyor, sac tokami almisti, koluna takti saclarim var diye uzerinde.)
Kitap ayiracagida alcam ismi yazicak, yanindada benim bas harfim:)
Kitapda alabilirsin
Cok Ilginc kitaplar seviyor kestiremiyorum:) ama en sevdigi kitapla kiyaslama yapip alabilirim ilerde :)
Sevgilime hiç hediye almadım ama bana gelen en güzel hediye babamındı eve gittiğimde kapının önünde bekleyen Volkswagen Golf beni benden aldı
Cok iyi gule gule kullan :)
sevdiğim insana '' beni kendinize aşık ettiğiniz için tebrik ederim , başarılarınızın devamını dilerim''' diye bir plaket yaptırmıştım. :)
Devamı geldi mi basarılarının :D
evet :) 100 dilde seni seviyorum diyen tişört yaptım
pardon yazan olucaktı :)
en sonda deniz kabuğunda romantik bir mektup yazmıştım :) ondan sonrada beni istemedi zaten :/
O gün biz onunla ayrılmıştık daha sonra geldi evimin onune elinde kocaman buket ve ayicik orta boylarda falan , Cama cıksana dedi, Çıktığımda tabi deliye döndüm :D Sonra indim atladim kucağına sarildim barıştık işte :D
Dogum gununde tum bahceyi balonlarla doldurdum balonlarin ustune seni seviyorm gibi seyler yazdm saat almistm pastanin ustune ikimizin sebelek resmini koydurmustm bide anilarimizin oldugu 75 sayfalik bir kitap yapmıştım oda bana sinifa celenk koymus askim seni cok seviyorm yaziyo ustunde ama kimin sevgilisi yapti kimse bilmiyodu sonra sinifa gitar calan arkadasiyla gelip hepi bortley tuyuu sarkisini calip soylediler arkasindands evlenme teklifi geldi 💕💕 salak çelenk yaptirmis 😂
Arkadasim esinden bosandi ona aldigim 2 tane vibrotor aldim 1 duz oburu cit tarafli biri uzun olan tarafi one oburu arkasina cift tarafli calisiyor ve verdigim hediye omrumde beni bukadar cok mutlu hediye senden geldi dedi baZi aksamlar bulusur sryrederim birlikse oluruz
Iliskim yok olmasini istiyormuyum? bilmem ama bence Akilli bir yalnizlik aptal iliskiden daha iyidir. Ya kralin yaninda kralice olursun ya da soytarinin yaninda maskara
Ben sevgilime dogum gününde cafeyi süsleyip arkadaşlarini ve ablasini enistesini faln cagirmistim heryerde notlar yaziyofu fotolarimiz faln vardi hediye olarak buyuk bir kutu verdim icinde sevecegi herseyi koydum günlük yazdim fotograflarimizi kodum kitap koydum tespih koydum cift saatlerimizi koydum fotograflarimizla harita yspmustim onu koydum daha haturlamadim bir suru sey cok begenmisti..
" En" şeklinde ayıramam kesinlikle. Bana alınan her hediyede düşünülmüş olduğum için tümü özel ve yeri ayrıdır. Ben ise çok değişik hediyeler aldım hep. herkes memnun oluyor...
Butun ilklerimizi yazdigim bir defter vermistim ona cok sasirdi ilk gunumuzden itibaren tum yasadiklarimiz icindeydi sayfalari yalnizca ona ait olan bir defter
Bana alınan en güzel hediye suana kadar köpekti cok istiyordum sevgilime de soylememistim ama yolda kopek gorsem gidip severdim sevgilimde bana sürpriz yapıp almış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar