Pırlanta özellikleri hakkında bilgi sahibiyim sertifikaları vs. Tek sorun Pırlanta markası. Bu konuda aklım karışık çok çeşitli söylemler mevcut. En iyi Pırlanta markası diye düşündüğüm firma en şikayet edilen firma çıktı. Yardımcı olur musunuz. Anneme hediye almak istiyorum.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Selamlar, birçok farklı pırlanta markası bulunsa da HRD sertifikalı, güvenilir ve model açısından çeşitli markaları ayırabilmek zor olabiliyor. Hangi pırlanta markası iyidir diye merak edenler için, memnun kaldığım ve güvenerek alışveriş yaptığım en iyi pırlanta markalarını inceleyelim. 👇😎
En İyi Pırlanta Markaları Hangileridir?
En iyi pırlanta markası deyince aklıma gelenler; Atasay, Koçak Gold, Zen Pırlanta, Tiffany & Co, Assos Pırlanta, Altınbaş ve Ariş Pırlanta oluyor.
1- Atasay
0,10 karat ve üzeri tektaşlar için HRD sertifikası veren Atasay, güvenilir pırlanta markaları arasında öne çıkanlardan. Pırlanta tektaş yüzük en çok tercih edilen pırlanta ürünü. Dönemsel olarak pırlantalarda büyük indirimler yapan Atasay'dan alışveriş yapmak için özel günleri değerlendirebilirsiniz.
2- Koçak Gold
En iyi pırlanta markaları sıralamasında ikinci favorim Koçak Gold. Tüm pırlanta aksesuarları için sertifika gönderen Koçak Gold, güvenilirlik açısından birçok farklı test sonucunda ürünlerini satışa çıkarıyor. 1-22 Nisan arası pırlanta ürünlerde %55 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
3- Zen Pırlanta
Pırlanta nereden alınır? sorusunun ilk cevaplarından biri de Zen Pırlanta'dır. Geniş ürün gamı sayesinde kararsız bıraksa da herkesin kendine hitap edecek bir ürün bulması mümkündür. Aynı zamanda GIA ve HRD sertifikalı ürünler sayesinde güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
4- Tiffany & Co
Hem ülkemizde hem de globalde en iyi pırlanta markaları arasında yer alan Tiffany & Co, diğer markalara göre daha yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olsa da evlilik teklifi, doğum günleri gibi özel günlerde tercih edilebilir. Kendi aksesuarını tasarlama, özelleştirme gibi seçeneklere sahip olabilirsiniz. Tiffany & Co markası farklı bir sertifika kurumu ile çalışmak yerine, pırlantalarını kendi laboratuvarlarında test ediyor.
5- Assos Pırlanta
Güvenilir pırlanta markaları arasında yer alan Assos Pırlanta, uluslararası standartlara uygun olarak sertifikalı bir şekilde satış yapıyor. Uzun süreli garanti seçeneği sayesinde de kullanım ömrü uzamış oluyor. 1-15 Nisan arası %50 indirim ve pırlantalara özel ekstra %10 indirimden yararlanabilirsiniz.
6- Altınbaş
En çok bilinen pırlanta markalarından biri olan Altınbaş, özellikle evlilik teklifi gibi özel günlerin favorilerinden. Dönem dönem büyük indirim kampanyaları yapan Altınbaş, herkesin cebine uygun olan bir fiyatlandırma sistemine sahip. En iyi pırlanta markalarından biri olmasının yanı sıra aynı zamanda en güvenilir pırlanta markalarından da birisi. Pırlantanızı sertifikası ile birlikte teslim alarak güvenle kullanabilirsiniz.
7- Ariş Pırlanta
En iyi pırlanta markaları sıralamasında son markamız ise Ariş Pırlanta. Markaya ait olan pırlanta sertifikası ile güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilir, indirim kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Aldığınız ürünün tamamen pırlanta olması sertifikanın oluşturulması aşamasında önem taşır. Gümüş veya eser miktarda pırlanta içeren ürünler için sertifika gönderilmez.
Güvenerek alışveriş yaptığım en iyi pırlanta markalarından seçtiğiniz ürünü güzel günlerde kullanmanız dileğimle. 💜10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ülkemize önde gelen pırlanta markaları arasında Ariş Pırlanta, Zen pırlanta, Assos Pırlanta, Roberto Bene Pırlanta ve ana faaliyet alanları altın kuyum olan ve pırlantayı koleksiyonlarına ekleyen Atasay, Goldaş, Storks Mücevherat gibi firmaları sayabiliriz
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet öyle peki sizin tercihiniz olsaydı hangi firmadan alırdınız. Malum birini seçmek gerek
- +1 yıl
atasay
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim
pırlanta zenden alınır :) o reklamda çıkan tek taş varya çok güzel
00 Yorumla
- +1 yıl
parasına göre pırlanta olur kolay kolay sahte gerçekdışı sertifika veremezler aslında
01 Yorumla- +1 yıl
dee beersden sertifikalı hemde çok ucuz mumkun
- +1 yıl
Yerli yabanci?
012 Yorumla- Soran+1 yıl
En iyisi olsun da yerli yabancı farketmez
- +1 yıl
Forevermark
- Soran+1 yıl
Türkiye ye Zen ile girişi var sanırım. Yurt dışından irtibata geçmek mümkün mü
- +1 yıl
Evet sadece zen getiriyor neden arastirdigini soylersen bende yardinci olmak adina daha detayli bilgi toplayabilirim.
- Soran+1 yıl
Ürün almak adına araştırıyorum. Firmaya karalama gibi olmasın ama Zen hakkında aşırı şikayet var. İnceledim memnuniyet az. Benimde aklım karıştı çünkü bu firmadan ürün almayı düşünüyordum.
- +1 yıl
Duz mantik sen memnun olsan bunu internette yazma zahmetine girer misin? Hayir ama sikayetci olsan her yere yazarsin.
- Soran+1 yıl
Peki neyi öneriyorsunuz
- +1 yıl
Dedigim gibi forevermark. Hakkinda fazlasiyla bilgi sahibiyim.
- Soran+1 yıl
o halde yurt dışından getirtmeliyim
- +1 yıl
Zenn bunu basariki bir sekilde yapiyor zaten.
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çok yardımcı oldunuz
- +1 yıl
Rica ederim eig icinde tesekkur ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Arkadaşlar ben Zen Pırlanta'da çalışıyorum ve Blue Diamond markası da bizim patronumuza ait. Her iki markanın ürünleri de aynı yerde üretiliyor. Ben Zen'de çalıştığım için söylemiyorum birçok büyük markada çalıştım ama Zen ve Blue Diamond kadar işini düzgün yapan hiçbir firma görmedim. Hem taşın en kalitelisini kullanıyorlar hem de gerçekten uygun fiyata satıyorlar. Dünyanın birçok ülkesinden talep var. Reklam amaçlı yazmıyorum sadece faydalanmak isteyenler için gerçek bilgiler aktarmak istedim.
50 Yorumla - +1 yıl
Zen bizim çaydanlığın markasıyla aynı acaba bizim çaydanlık da mı pırlanta 😅
10 Yorumla - +1 yıl
Pırlantada önemli olan temizliktir zaten hepsi güney afrikadan geliyo fark yapmaz marka
00 Yorumla Islenme yerinden alicaksin.
10 YorumlaZen pırlanta 💍
00 Yorumlazen.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de bahsettiğiniz firmayı düşünmüştüm en iyi olarak ama hakkında o kadar çok şikayet var ki. Müşteri memnuniyeti çok az gözüküyor
- Soran+1 yıl
Firmada danışman mısınız yoksa :) Hakikaten bende çok şaşırdım birçok firmalar da şikayet kısmına dikkat ediyorum
- +1 yıl
Altınbaş :)
00 Yorumla - +1 yıl
Altınbaş
00 Yorumla Zen iyidir
10 Yorumlazen...
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
swarovski :)
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > En İyi Pırlanta Markası Hangisidir? Bilgisi Olanlar Cevaplarsa Sevinirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar