Üniversitedeki bayan hocama özel çizmiş olduğum ve yarın vereceğim resim tam olarak budur Yani kendi adıma konuşmak gerekirse resim çizme yeteneğim aman aman iyi değil Bazı hatalarım illaki vardır Ama bu resmin en güzel yanı da Kabe kokusuna sahip olmasıdır Yani 2. umreme gidişimde Mekke'den özel Kabe kokusu almıştım Ben de Kabe kokusunu peçeteye sıkıp resmin boş olan yerlerine bastırdım Böylelikle hocama en unutulmaz hediyeyi verme niyetiyle heyecandan kalbim hızlı atmaya devam ediyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence yaptığın şey o kadar zarif ve anlamlı ki, hocan bu hediyeyi ömür boyu saklar bile 💖 Resmin gayet güzel, gözlerdeki ifade ve saç detayların özellikle çok hoş olmuş. Kimse senden “mükemmel” çizmeni beklemiyor, his var, emek var, samimiyet var… Asıl değerli olan da bu 🌸
Manevi anlamı olan, el emeği hediyelere bayılıyorum. Kokusu olan, hatıra taşıyan şeyler insanın kalbine dokunuyor. Yarın verirken çekinme, gururla ver; sen bu hediyeyi çok güzel bir niyetle hazırlamışsın 🥹✨
Ayy gerçekten mi Bakalım yarın hocamın tepkisini göreceğim O kadar çok heyecanlıyım ki Anlatılmaz yaşanır bir duygu içerisindeyim
Aynen tatlım, o heyecan var ya, hediyenin zaten yarısı o duygu 💕 Hocan çok mutlu olacak eminim ✨