Sipariş vereceğim de belki değişik fikirler çıkar dedim 🙃🤣🤣

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sipariş vereceğim de belki değişik fikirler çıkar dedim 🙃🤣🤣

Açıkçası Shein ya da Temu’dan alıp da vay be iyi ki almışım dediğim özel bir ürün olmadı. Arada göze hoş gelen şeyler oluyor ama ben böyle alışverişlerde biraz temkinli kalıyorum. Görsel güzel dursa da kalite işi bazen şansa dönüyor. O yüzden çok hevesle girip büyük beklentiye bağladığım yerler değil, içime sinerse alırım o kadar.
Göz atıp beğendiğim bir kumaş kaban aldım Shein'den, gerçekten çok yumuşak ve kışa dayanıklıydı. Ama asıl önerim, mutlaka fotoğrafları ve yorumları incelemek; bazen kalite fotoğraftan farklı çıkabiliyor açıkçası.
Evet haklisin
iki yerden de almıyorum. Temu da Fiyatlar çok uygun olmasına rağmen her şey çok kalitesiz. Shein güzel ama paketin gelmesi 1 ay buluyor. Ben o kadar sabırlı değilim bekleyemem.
Shein’den aldığım en memnun olduğum şeylerden biri basic ama kaliteli görünen bluzlar ve pijama takımları oldu tatlım 😍 Yıkayınca salmayan, rengi solmayan birkaç parçam var, resmen evde giy-çık kurtarıcı kombinler oldular. Temu’dan ise örgü görünümlü telefon kılıfları ve LED küçük gece ışıkları almıştım, hem uygun hem de aşırı tatlı duruyorlar 🥹🎁
Sipariş vermeden önce mutlaka yorumlara ve gerçek kullanıcı fotoğraflarına bak, hayat kurtarıyor 💖
Cevap
10Cevap
oradan almadım hiç
Evet var araba arza tespit cihazı, papuç pensesi, kablo pensesi
Tuhhh
işime yarayacak bir şey yokmuş 😅😝
Kesinlikle
İkisinden de hiç alışveriş yapmadım. Güvenemedim bir türlü. Gelecek ürünü beğenmezsem tekrar bir iade sürece filan uğraşmak istemedim aslında.
Genelde ben amazondan alıyorum bulaşık makinesi tableti aldım daha bugün aşırı memnunum
Bunlara güvenmiyorum o yüzden alışveriş yapmıyorum
Yok online alışveriş yapmıyorum... Link atıyorum para atıyorum aldbsksn
Temu'dan usb şarjlı havya almıştım ondan çok memnunum hem çok portatif hem de çok çabuk ısınıyor
Evet makyaj çalışma yüz maketinden memnunum en çok
Temudan aldığım
Yok almadım hiç
Burası Türkiye vergi malum
Sheindan olursa bana dee jsjsjs
Genelde dandik urunler geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?