Çeyizime alacağım fakat hangisini alacağımı bilemedim, dikey ve kablolu arasında çok kaldım, aklımda Philips Maraton Daily 7000 serisini çok tavsiye ettiler. Hem fiyatı da çok yüksek değil hem de çekim gücü yüksek. Sizin önereceğiniz süpürge var mı?
Çeyiz için ekonomik ama çekim gücü yüksek elektrik süpürgesi hangisi, Philips Marathon Daily 7000 mi yoksa başka öneriniz var mı?
Kablosuz alsan bile illa kablolu lazım oluyor. İlk başta kablolu al sonra duruma göre bir tane de kablosuz alırsın. Philips sessiz çalışıyor emiş gücü güzel. Farklı farklı markalara yönelmene gerek yok.
Çeyiz için süpürge seçmek ciddi iş tatlım 😄 Philips Marathon Daily 7000 kötü bir tercih değil, çekiş gücü ve toz haznesi performansını ben de beğeniyorum. Özellikle evde halı çoksa ve ileride evcil hayvan düşünüyorsan iş görür 👍
Dikey süpürgeyi ben daha çok “günlük pratik temizlik” için seviyorum, ana süpürgem her zaman kablolu oldu. Çeyiz için önce sağlam bir kablolu al, ileride kampanyadan güzel bir dikey eklersin. Philips’in bu modeli gönül rahatlığıyla alınır 💙
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Çeyiz için ekonomik ama çekim gücü yüksek elektrik süpürgesi hangisi, Philips Marathon Daily 7000 mi yoksa başka öneriniz var mı?