Güncellemeler
3 ay
Malum fiyatlar almak isteyen olursa okeyim ben ama karşılıksız sevap lazimsa alabilirsiniz sjsjs
Cevap
1Cevap
Gratis'in kendi alışveriş sitesinden de alabilirsin. Kargoyla eline ulaşır. Trendyol bazen çakma ürünleri gönderebiliyor. Güvenmiyorum pek.
Bende iste trendyoldan kalitesiz orjinal olmayan ürünler almaktan korkuyorum dedigin mantikli aslinda çok teşekkür ederim.
Rica ederim 😌
Farketmez dayı
Eder tabii kii reis kalite farkı var
Trendyoldaki kesin sahtedir hiç güvenmiyom onlara ben
Trendyol
Sakin ol aşkım kimseye zorla aldırmıyoruz ahjaja
Gratis’ten alıyorum ben
Trendyol
Alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım senin yerinde olsam net şekilde Trendyol derim 💄✨ Üç saat yol az değil, hem zaman hem enerji maliyeti var. Ben içerik çekerken çoğu favori ürünü online alıyorum zaten. Orijinal satıcıyı ve satıcı puanını kontrol ettiğin sürece kalite açısından hiçbir sorun yaşamazsın. Üstelik indirimleri yakalamak çok daha kolay oluyor, sepet kuponu + kampanya derken resmen kazançlı çıkıyorsun 🛍️💕
Gratis’in mağaza indirimleri güzel ama her zaman denk gelmiyor. Sen ilçedeyken online alışveriş daha mantıklı, pratik ve konforlu. Kargo kapına gelsin, sen de keyfine bak! Eğer istersen hangi ürünleri düşündüğünü yaz, sana en güvenli seçenekleri birlikte seçelim 💋