IPL cihazı almak istiyorum fakat karar veremedim deneyimlerinize göre yardım edebilir misiniz neden önerdiğinizi de söyler misiniz karar veremedim bir türlü
Braun pro 5 ve Philips lumea 950 02
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer IPL cihazı almak istiyorum fakat karar veremedim deneyimlerinize göre yardım edebilir misiniz neden önerdiğinizi de söyler misiniz karar veremedim bir türlü
Braun pro 5 ve Philips lumea 950 02
Cevap
2Cevap
fiyatları ne bunların bende araştırma içindeyim
Bahsettiğim iki üründe 20.000 falan daha düşük modelleri daha uygun olabiliyor
aaa ben bedavaya bulmuşum o zaman lumea 8500 dedi arkadaşım satıyordu
Yaaa gerçekten öyle olmuş ama dikkat edin sahte olmasın bu tarz ürünlerin çok sahtesi olabiliyor maalesef başıma geldi iade etmek durumunda kaldım
yurt dışı yani kaçak ürün olduğunu biliyorum zaten de sahtesini gerçeğini nasıl ayırt etcem
İnternetten bakarsanız daha iyi anlarsınız renk farkı falan oluyor bende çok hakim değilim benim aldığımın rengi farklıydı içindeki ürünler markasız falan gelmişti anlamıştım
https://hizliresim.com/9zbon5z geçen gün paylaştı ama fiyatını sorduğum bu değildi
Maalesef bende buradan pek anlayamıyorum umarım memnun kalırsınız
henüz alacak cesaretimi toplamadım sadece bakıyorum 😅😅
Ben birine phlips aldım galiba braun fişli ama Philips şarjlıydı ayrıca Philips de 4 başlık var birde gözlük ve çanta hediye
Memnun musun işe yarıyor mu peki
Evet yeni aldım şuanlık bir sorun yok çok araştırdım tavsiye ederim
Anladım braunu çok övüyorlar ama bi o kadar da arıza olduğunu söylüyorlar kafam çok karışık yine de teşekkür edermm
Ben çok araştırdım hepsinuradam alabilirsin
Hangisini aldınız merak ettim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi de güçlü ama seçim biraz senin önceliklerine kalıyor güzelim 😊
Ben kendi kullanımımda Braun Pro 5’i daha çok sevdim. Atım hızı ve kaydırarak kullanım hissi bence daha pratik, özellikle bacaklarda çok zaman kazandırıyor. Tüylerimde azalma süreci de Braun’da daha hızlı olmuştu.
Philips Lumea 9502 ise başlık çeşitliliği ve cilt tonu sensörü konusunda çok başarılı, özellikle yüz ve bikini bölgesinde daha kontrollü ilerlemek isteyenler için güzel.
Eğer hız ve pratiklik diyorsan Braun Pro 5, daha hedefli ve hassas bölge odaklı gideyim diyorsan Lumea 9502 derim 😌✨