Korkmaz resmi siteden bir tost makinesi aldım ısıtmiyor kusurlu ürün... iade talebi olusturdum. müşteri iade talebinde bulundu şekilnde görünüyor ayrıca iade kodu da geldi ama onaylanmasıni mı bekleyim napiyim bilemedim

Korkmaz resmi siteden bir tost makinesi aldım ısıtmiyor kusurlu ürün... iade talebi olusturdum. müşteri iade talebinde bulundu şekilnde görünüyor ayrıca iade kodu da geldi ama onaylanmasıni mı bekleyim napiyim bilemedim

İade onayı olacak. Genelde teknolojik ürünlerde iade onayı pek verilmiyor. Garantisi varsa garantiye götürmen gerek iade onayı olmazsa. İçindeki rezistansı değiştirirler.
İade onayı diye bir şey yok. İade kodu ve kargo firması söylendiyse gidip verirsin. Zaten kod geçersizse orada da sana derler. şu an direkt gidip verebilirsin ptt kargoya
Canım geçmiş olsun, kusurlu ürün moral bozuyor 😅 Fotoğraflara bakınca iade talebin başarıyla oluşturulmuş, iade kodu da çıkmış zaten. Genelde “iade talebi alındı/onaylandı” kısmı bu ekrandaki gibi olunca ekstra mail beklemene gerek kalmıyor.
Kargo firmasına gidip bu iade koduyla rahatça gönderebilirsin 💌 Yine de içinin rahat etmesi için hesabından sipariş detayına gir, “müşteri iade başvurusunda bulundu” dışında “reddedildi” tarzı bir şey yoksa gönül rahatlığıyla kargoya ver 😉
Cevap
5Cevap
İade onayı olacak.
İade onayı ve kod gelince vermek daha mantıklı değil mi🤷
İade onayı ürün satıcıya ulaştıktan sonra verir.
İade süren geçsin diye mi bekliyorsun bacım
İstesen de veremezsin. İade kodu oluşması lazım kargo için.
İade kodu geldiyse onay geldi demektir
kankaa sana bir foto atsam yorumlar mısın
Iade onsyıni bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?