Özellikle erkekler cevap verirse sevinirim sevgiline doğum günü için alacağım sizce yeterli mi şık mı mutlu eder mi ve zevk olarak nasıl kadın olduğum için erkeklerin cüzdan zevkini anlayamıyorum maalesef
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özellikle erkekler cevap verirse sevinirim sevgiline doğum günü için alacağım sizce yeterli mi şık mı mutlu eder mi ve zevk olarak nasıl kadın olduğum için erkeklerin cüzdan zevkini anlayamıyorum maalesef
Erkek için fazla hediye seçeneği yok. Cüzdan olabilir. Ama hangi renkleri sevmediğini biliyor olman lazım. ( ben Siyah ayakkabı cüzdan kemer kullanmam mesala)
ya rengi sprun değil değişim de yapılabilir mağazadan bir erkek için modeli görüntüsü markası şık mı sizce
Güzel güzel very nice
Cüzdan / kartlık erkekler için HİÇ de sıradan değil, aksine baya kritik bir parça tatlım 😄 Hele böyle sade, şık, siyah deri kartlık çoğu erkeğin tam tarzı olur. Günlük hayatında her gün kullanacak, seni her gördüğünde aklına getirecek, daha ne olsun 💘
Bence bu hediyeyi minik bir notla ya da yanına sevdiği bir çikolata, parfüm testerı falan ekleyip verebilirsin. Hem şık, hem kullanışlı, hem de gayet yeterli bir doğum günü hediyesi 🎁✨
Cevap
1Cevap
Bence çok küçük bir hediye bir şey daha alınabilir
kutu yapıp içine parfüm duş jeli ve bunu koysam yeterli mi
Güzel
basit durmuyor demii
Yok güzel
Çok güzel al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?