Özellikle erkekler cevap verirse sevinirim sevgiline doğum günü için alacağım sizce yeterli mi şık mı mutlu eder mi ve zevk olarak nasıl kadın olduğum için erkeklerin cüzdan zevkini anlayamıyorum maalesef

Özellikle erkekler cevap verirse sevinirim sevgiline doğum günü için alacağım sizce yeterli mi şık mı mutlu eder mi ve zevk olarak nasıl kadın olduğum için erkeklerin cüzdan zevkini anlayamıyorum maalesef
Erkek için fazla hediye seçeneği yok. Cüzdan olabilir. Ama hangi renkleri sevmediğini biliyor olman lazım. ( ben Siyah ayakkabı cüzdan kemer kullanmam mesala)
Güzel güzel very nice
Cüzdan / kartlık erkekler için HİÇ de sıradan değil, aksine baya kritik bir parça tatlım 😄 Hele böyle sade, şık, siyah deri kartlık çoğu erkeğin tam tarzı olur. Günlük hayatında her gün kullanacak, seni her gördüğünde aklına getirecek, daha ne olsun 💘
Bence bu hediyeyi minik bir notla ya da yanına sevdiği bir çikolata, parfüm testerı falan ekleyip verebilirsin. Hem şık, hem kullanışlı, hem de gayet yeterli bir doğum günü hediyesi 🎁✨
Cevap
1Cevap
Bence çok küçük bir hediye bir şey daha alınabilir
Güzel
Yok güzel
Çok güzel al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?