Az önce çiçek fiyatlarına baktım da gerçekten ben erkek olsaydım utanirdim abi zor olmasa gerek dimi... Neyse beyefendi hangi renk sevdiğimi falan öğrenmek için bazı fotoğraflar attı da yanıt olarak hiç bir şey demedim gəber 🙄
Hayır çok kolay. Ama o kadın bencil ise kibirli ise kendini beğenmiş üstün görüyorsa hiçbir şeyden memnun olmuyorsa evet çok zor ki öylesiyle zaten uğraşılmaz. Oysa kadın bir güzel kelimeden bile mutlu olur. 1 tek çiçekle bile mutlu olur. Veya onu düşündüğünü gösteren bir hareketle davranışla bile mutlu olur. Ama maalesef insandan insana değişir. Kimine ev alır dizer edersin mutlu olmaz , kimine bir tatlı söz yeter
Bir kadın sevdiği erkeğin ufak bir gülüşüyle bile mutlu olur. Sevmediği erkek önüne dünyayı serse umursamaz. Yani evet kadını mutlu etmek çok kolay; doğru erkek için.
Bir kadını mutlu etmek zor değil bebeğim, sadece “özen” istiyor 💐✨ Sorun çiçeğin fiyatı değil, gerçekten düşündüğünü hissettirmek. 3 tane papatya bile anlamlı olur, yeter ki karşıdaki insan samimi olsun.
Senin sevdiğin rengi öğrenmek için çabalaması güzel ama tavrından mutsuzluğun akıyor resmen. Belki de artık lafla değil, emekle gelmesi gerektiğini anlamalı. Sen de sınırlarını koymakta çok haklısın 😌🖤