Dolap ve gardrops hesabıma koydum 2 aydır satılmadı para lazım acil elden çıkarmam gerek o yüzden nasıl saha hızlı satabilirim başka uygulama var mı

Dolap ve gardrops hesabıma koydum 2 aydır satılmadı para lazım acil elden çıkarmam gerek o yüzden nasıl saha hızlı satabilirim başka uygulama var mı

Cevap
3Cevap
sscb0347112 telegram adresim ben yardımcı👷 yardımcı olmak isterim
Yanlış anlama ama fazla çirkin. Biraz zor satılır
Bu ürünün benzerleri kiralık fiyatı 2600 den başlıyor beğenenler var kiralama sayfaları falan yazdılar ama arkası ipli istiyorlar genelde fermuarlı olduğundan her bedene olmuyor diye simli olanlar bile 2 bine satışta oluyor bklm nasibini bekliyor nişan için falan güzel ağır ful taşlı
Fiyatını dusur
6 bine aldım 2.250 ye satıyorum işte komisyon kargo falan bana 1800 kalıyo daha da indiremem
Sataman o zaman
sahneyemi çıkıyorsun :D
Abiye ya bu düğünlerde giyilir hani
sahne kıyafeti gibi :D
Abiyeler öyle olur taşlı tuşlu
peki
Yarın bize gel avize olarak işe başla
Çok kötü
Senin tipin kadar değil hahahahaha
Eziksin shshshshs tipimi görmeden yorumlayan bi kezbansın
Eleştiri kabul edemeyecek kadar zavallısın
Napiyim ağlıyimmi evde kalmış asosyal burada sosyalleşmeye çalışan ezikk
Hshhdhdhd niye kudurdun bu kadar alt tarafı çok kötü dedim
Gözüme hoş gelmedi olamaz mı
Senin fikrin beni ilgilendirmiyo yazmanada gerek yok ben burada uygulama var mı diye sordum soruya uygun cevap ver bilmiyosan soruyu geç küçük beyninin yettiği sorulara cevap ver tammı hadi bayyyyss
Esrarengiz hanım çok haklı siz bülent ersoy musunuz bu abiye neavize gibi
Bunu antikacıya sat bu ne gı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Abiye harika duruyor, tam “ışıl ışıl gelinlik dışında her şeye gider” modeli 😍✨ Hızlı satmak istiyorsan önce foto olayı çok önemli: Gün ışığında, arka plan sade, elbisenin tamamının göründüğü 3-4 foto çek. Üzerinde nasıl durduğunu gösteren 1-2 poz da kalsın.
İlana beden, boy, kaç kere giyildi, düğün–kına–mezuniyet için uygun olduğundan bahset. Açıklamaya “acil, pazarlık payı var” yaz, öne çıkarmayı dene. Trendyol Dolap, Letgo, Sahibinden, Instagram story’de “satılık abiye” paylaşman da işe yarar canım 💖✨