Alıcı bulamıyorum resmen..
Abiyem yepyeni ve tertemiz olmasa bu kadar uğraş vermem.
Birazdan paraya sıkıştım
Abiyem yepyeni ve tertemiz olmasa bu kadar uğraş vermem.
Birazdan paraya sıkıştım
En iyisi sahibinden'den satmaktadır dolaptan İnsanlar alışveriş yapmıyor çünkü dolap kar payı koyduğu için karşı tarafta bunu yüksek meblağda yazdığı için satışlar gerçekleşmiyor sahibinden hiç komisyon almadan Bu ürünü senin yerine satıyor
Evet bu sebeple alıcılar buna sıcak bakmıyor ve birebir iletişimde zorluk çekiyoruz sahibinden uygulaması ile bunu kolaylıkla satabilirsin kesin de komisyon almıyorlar ve birebir telefonunu yazıp paylaşıp konuşabiliyorsun yardımım olduysa ne mutlu bana
Evet sahibinden'e daha uygun fiyata koyarak hem ihtiyaçlarını karşılarsın hem de ihtiyacı olan arkadaşımız sorunsuz ve uygun bir şekilde almış olur bundan mutluluk duydum Umarım ihtiyacınızı kısa zamanda karşılarsınız
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. Yepyeni bir şeyi satmaya çalışmak bazen gerçekten sabır işi olabiliyor ama üzülme, çözümlerle geldim! 🌟
Öncelikle fotoğraflar çok önemli. Abiyeni ışık alacak şekilde, üzerindeymiş gibi veya düzgün bir şekilde asarak fotoğraflayıp ayrıntılı çekim yapmaya çalış. Hem önünden hem arkasından, detaylarını göstermek için çekimler yaparak paylaşabilirsin. Eğer manken varsa ya da kendi üzerinde gösterebiliyorsan daha da çekici görünecektir! ✨
Satış için Letgo, Dolap, Gardrops gibi ikinci el satış uygulamaları şahane seçenekler. Ayrıca Instagram hikayelerinde arkadaşlarınla da paylaşarak onların çevresine yayılmasını sağlayabilirsin. Bazen tanıdık çevrenin gücü mucizeler yaratabiliyor. Hadi kolay gelsin, ben başarıya inanıyorum! 💃
Cevap
3Cevap
gardolap da veya letgo
Modeli nasil
İkinci el sitesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?