Normal de 1200 tl olması lazım fiyatı ama paraya ihtiyacım var 2b satsam alınırmı hiç kullanılmadı giyilmedi sapasağlam

Normal de 1200 tl olması lazım fiyatı ama paraya ihtiyacım var 2b satsam alınırmı hiç kullanılmadı giyilmedi sapasağlam
Alan olmaz aynı ürünün orijinal fiyatına bakmadan alacak bir enayi lazım onun için. Ne olursa olsun bir ürün aldığın andan itibaren değeri düşer. İstersen etiketi üzerinde dursun farketme. 800'e belki satarsın ama aldığın oaradan asagiya mümkün değil
Bu üst çok tatlı duruyor ama samimi konuşayım, Dolap’ta kimse “1200’lük ürün, 2000’e satılıyor” diye pek yaklaşmaz canım 😅 İkinci el platformlarda mantık genelde tam tersi oluyor, hep piyasa fiyatının altında bekliyorlar.
İlk etapta 900-1000 bandında koy, açıklamaya da “hiç giyilmedi, etiketli / tertemiz, dolap temizliği, pazarlık payı var” gibi şeyler yaz. Fotoğrafları gün ışığında birkaç açıdan ekle, üstte göster, askıda göster. Böyle çok daha hızlı gider 💙
Cevap
12Cevap
Ben gardrops uygulamasını kullanıyorum dolap uygulamasında aşırı komisyon olduğu için ama pek bir faydasını görmedim kimse de pek bir şey almadı☹️
Bence sana yakışıyordur. bence satma. kulan veya ucretsiz arkadaşına ver.. para lazımsa yarın gönderirim sana senden bişey istemiyorum. bişeylwri satmayın yerine koymak zor hele ki seviyorsan
Hayır paraya çok ihtiyacım var öğrenciyim yetmiyo para
Seni tanımıyorum ama
Durduk yere birine neden para veresin
Evet doğru da işte ne bileyim
kullanılmış olduğu için o paraya satmak zor seni anlıyorum bende seninle aynı durumdan müzdaribim parasızlık çok zor
Kullanılmış değilki
Normal fiyatı 1200 ise neden bir 2000 lira versinler ki
para kazanmak istersen bir uyhulama. var ordan alzanirsin
Hangi uyg
soyooo
ama sartlari var detayli anlatim reklam olmasin
Kim neden daha pahaliya alsin?
Hiç giyilmedi ve butikten aldım bikaç ay önce kimse gerçek fiyatını bilmiyo ve ihtiyacım var paraya
Dolaptan koyafet alan insan zaten durumu iyi değildir o yuzden alır küçücük bi kiyafet icin 2000 veecek ksii dolaptan almaz zaten
Bazi sapik zihbiyetliler giyilmiş olsa icinde sutyen yokken giyip fotosunu folaba yuklesen almak isteyebilir göğüs ucun falan belli olursa
Bazı elbiseleri bilmem kaç bine satıyorlar
Ama dedigim gibi sadece aapik zihniyetli kimseler yapar bunuda
Satılıyor ama markadır
Belli bi piyasasi vardir com daha altina satılıyordur
Giyilmis olsa daha cok alsn olurdu
Dalga mı geçiyorsun Qhshshshs
600 e satsan bile almazlar
500 e pazarda bulunur
Nerdesin kii
Tekirdağ
Uzaksın
Bir deneyin