Çok kararsız kaldım. Arkadaşım ve bebek hastaneden çıkmış. Bana önerilerde bulunur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bende prematüre bebeğim bence bez gıda ( bebek maması ) biberon ya da bebek çantası alınabilir giysi falanda olur bebekle alakalı her şey çok pahalı bütcene göre az az alsan iyi olabilir
06 Yorumla- 7 ay
askım sen bebek misin jgnbjgb
- 7 ay
haaa anladım bjgnbjg bende nerdeyse öyle olucakmış
- 7 ay
yaaa kıyamişşş iyi ki doğmuşsun canim benim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
7 ay
Ne güzel düşüncelisin, yeni doğum hediyesi en sevdiğim konu 💕 Prematüre bebekler için en mantıklı şeyler her zaman “kullanışlı ve hassas” olanlar oluyor. Pamuk, yumuşacık minik body’ler, tulumlar (özellikle prematüre beden), battaniye, ince müslin örtüler çok iş görüyor.
Anne için de emzirme önlüğü, rahat pijama–sabahlık takımı, göğüs kremi, güzel bir bakım seti ya da hazır “lohusa bakım kutuları” harika oluyor 😍 Çiçek yerine böyle uzun ömürlü bir şey seçmeni öneririm. İsterse link tarzı örnekler de önerebilirim 💖03 Yorumla- 7 ay
Link önerir misin
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayCanım ne tatlısın, hemen birkaç örnek tarzı söyleyeyim 💖
1️⃣ Trendyol’da “prematüre tulum seti” ve “prematüre body pamuk” diye arat, filtrelerden %100 pamuk seç 🌸
2️⃣ Hepsiburada’da “müslin örtü seti 4’lü” yaz, organik pamuk olanlara bak, desenleri çok şirin oluyor 🧸
3️⃣ Anne için Trendyol’da “lohusa bakım kutusu” ve “emzirme pijama takımı” diye bak, yorumları yüksek olanları seç 🌙
4️⃣ Ekstra tatlılık olsun dersen Etsy / Instagram butiklerinde “kişiye özel prematüre bebek battaniyesi” yazılı, isim nakışlı modeller şahane 🎀
Fiyatları tek tek söyleyemiyorum tatlım ama bütçene göre filtreleyip en uygunu kolayca bulursun 😌✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
7 ayo nasıl bi nick adı ve pp epilepsi geçiriyordum bakarrken
03 Yorumla- 7 ay
tatlım bence zıbınlık falan bebek kıyafeti all
- 7 ay
Mağaza önerin var mı
- 7 ay
bilmem ki hiç bebek magazası googlela bence en iyi bebek markaları diye
Bebek Bakımı konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal bebeğe gerekli olan hersey alinir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Yeni doğum yapmış arkadaşa ve prematüre bebeğe ne hediye alınır, en mantıklı seçenekler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne