Bebekler çabuk büyüdükleri için genelde hediye gelen herşey eskimeden annenin elinde kalır. Uzun vadede kullanabileceği bir hediye tercih etmelisin. 6 aydan itibaren bebeğin uzun seneler kullanabileceği bir mama sandalyesine ne dersin? Veya ilk adımı seninle birlikte atmasını sağlayacak bir yürüteç www. e-bebek. com her bebeğin ihtiyacına karşılık verebilecek düzeyde bir alışveriş sitesi
Yeni doğum yapan kadınlara genelde bebeği için kıyafetler, bebek bezleri, oyuncaklar, çeyrek altın vs. alınır. Ama lohusa dönemi kadınların en hassas, en duygusal dönemlerinden biri. Bebeğe değil de annenin kendisine bir hediye alırsanız belki çok daha mutlu olur :)) Zira bebeğe bolca hediye gelecektir zaten, öyle olur genelde. Ya da imkanınız varsa bebeğe alacağınız hediyenin yanında anneye de küçük bir hediye alabilirsiniz.
İmkanın varsa çeyrek al. Paraya ihtiyacı olacak bir dönem. Veya bebek bezi al 😂 çeyrek kadar değerlidir. Benim çok sevdiğim bir ablam doğum yaptığında sordum ben ihtiyacı olan bir şeyi alayım diye bana ‘bir sürü kılık kıyafet alan oluyor bebek bezi daha çok makbule geçer’ demişti. 😂😂
eğer yanlış anlamayacaksa seni para :) NEden dersen belki harcı borcu vardır bir açıklarını kapar, bir ihtyiaçlarını görür. Bebek bezi falan da olabilir ama kıyafete kozmetiğe para verme derim zaten fazla fazla alınmıştır. Bebek bakım kitabı olabilir diyeceğim de hatim etmiştir zaten :)
O zaman hızlı tüketilen bez, bakım mnedilleri, anne sütü arttırıc çaydan oluşan bir sepet ayarla. hatta içine kuruyemiş koy incir kayısı ceviz fındık falan olsun anne sütünü arttırı, enerji verir. HEpsini güzel bir sepete koy mesela bir de tül üzerine missss
Ben klasik şeyler götürmekten ziyade kendisinin neye ihtiyacı olduğunu sorar ona göre davranırdım çünkü böyle zamanlarda hiç belli olmuyo ihtiyaçlar değişebiliyo kişiye göre kimine göre bebek bezi kimine göre battaniye olabilir hediyeler ama önemli olan annenin tercihidir.
Bebek bakım kitabı. İlk kez çocuk sahibi olan bir anneye alınabilecek en mantıklı hediyelerden bir tanesidir. Bebek bakımı konusunda bilgiye ihtiyacı olan anneler, bu kitaplar sayesinde gerekli bilgilere ulaşabilir. Hediye konusunda bunu düşünebilirsiniz.