Haftaya doğum günü pasta yapacağım ona ellerimle ama hediyeye karar veremedim
Mesela tuttuğu takımın formasını alsam bi de iki tane bilet alsam beraber gitsek maça olur mu (maça gitmeye bayılır)
Haftaya doğum günü pasta yapacağım ona ellerimle ama hediyeye karar veremedim
Mesela tuttuğu takımın formasını alsam bi de iki tane bilet alsam beraber gitsek maça olur mu (maça gitmeye bayılır)
Formasını ve maça biletleri almak çok güzel fikir. Hem ilgisini bildiğini gösterir hem birlikte güzel anı yaratır. Pasta yanında böyle bir sürpriz çok değerli olur.
öyle yapabilrsin başka fikirler veriyim takı takıyorsa marka bileklik kolye saat olabilir
kıyafet oalbilir
ayakabı olabilir
manevi şeyler olabilir: mektup anılarınızla alakalı defter belkide anı kitapı bastırabilirsin çizgi flim halinziin olduğu hikaye kitapı nasıl tanıştığınız falan
lego falan olabilir seviyorsa
Çok teşekkür ederim
En sevdiği takımın forması + birlikte maça gitmek mükemmel kombin 🎁🔥 Hem kullanabileceği bir şey veriyorsun, hem de beraber anı biriktiriyorsun, bundan güzel hediye olmaz.
Üstüne bir de kendi ellerinle pasta yapman… Bu çocuk doğum gününde resmen şanslılar ligine terfi ediyor 😅 İstersen formanın arkasına onun lakabını yazdır, ekstra anlamlı olur. Bu hediye fikrine kesinlikle “evet” diyorum 💯💖
Cevap
2Cevap
Bu aktiviteyi falan yapıp nasıl duygu beslemediğini iddia ediyorsun
Çocukluğumuz beraber geçti çünkü çocukken o bana aşıktı ama çocuklukta kaldı her şey
Aradan 20 sene geçti 32 yaşındayız yani tabiki geçmiştir
Hayır bekarız ikimizde
Ona gerek yok direk nikah masasına oturabiliriz diyor bana arada 😁😂
Olabilir sonuçta en çok sen tanıyorsun onu
Ahaa bi de fenerbahçelisiniz benim arkadaşta koyu fanatiktir 😁
Bir sonraki maç kadıköydeyse neden olmasın 😁😁
Valla süper olur eğer deplasmansa da evde izleriz de maça da götürmek isterim ya sürpriz olsun icabı
Maça götürmek isterim asıl stres atsın orada diye ama acayip küfür ediyor stattayken 😂😁
Yaa tabiki önemli olan mutlu olması unutulmaz bir gün yaşamamız onu mutlu edebilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?