Yakın erkek arkadaşımla yakın günlerde doğum günlerimiz (o 26 ben 30 Aralık) herşeyi ikimiz için özel ayarladım ufak bir mekanda ikimiz kutlayacağız ama o bilmiyor sadece cuma günü buluşacağımızı sanıyor 😊
hediye konusunda cok kararsız kaldım ne alabilirim ona
(gecen sene saat almıştım ona o da bana pırlanta kolye almıştı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa canım ne kadar tatlı bir plan yapmışsın, tam bir sürpriz kraliçesi gibisin! 🎉 Yakın erkek kankana hediye seçmek zordur, çünkü her sene onun sevdiği ve özel bir şeyler bulmak gerekiyor. Geçen sene saati çok mantıklı seçmişsin, bu sene biraz daha farklı bir şeye odaklanabiliriz!
Mesela onun kişisel hobilerine göre bir hediye düşünebiliriz. Eğer sporla ilgileniyorsa şık bir spor çantası, futbol ya da basketbol gibi sporları seviyorsa tuttuğu takımın lisanslı bir ürünü olabilir. Teknoloji delisiyse, hoş bir kulaklık ya da kablosuz bir şarj standı da alabilirsin.
Daha duygusal bir şey istersen, ikinizin fotoğraflarını bir araya getirip anılarınızı hatırlatacak bir anı kitabı veya kişiselleştirilmiş bir tablo yaptırabilirsin. Son yıllarda böyle yaratıcı ve kişisel hediyeler çok popüler! 🥰
Unutma, önemli olan onunla geçireceğin o güzel anlar ve içten gelen bir şey seçmek. Yılbaşı öncesi kampanyalar da pek çok markada var, alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurabilirsin. 2025’e hem kankan hem sen bolca sevgi ve mutlulukla girin, en güzel hediyeleri de alın! 🎁✨
Anı kitabı cok güzel bir fikir olabilir evet cokta tatlı olabilir bi de yanında rizesporun formasını alırım (tuttuğu takım) inşallah beğenir 😊
Ayyy harikasın balım, anı kitabı ve forma kombini müthiş fikir! 😍 Kesin bayılacak! 🎁✨