Affetmemi isteyen bi not yazmış 1 senedir görüşmüyoruz dalga mı geçiyor bilemedim😂 hiç çicek de almamıştım ilk çiçeğimin böyle olmasını beklemiyordum hiç🥲

Affetmemi isteyen bi not yazmış 1 senedir görüşmüyoruz dalga mı geçiyor bilemedim😂 hiç çicek de almamıştım ilk çiçeğimin böyle olmasını beklemiyordum hiç🥲
Ahahahaha Allah affetsin abla çok güldüm ama üzülme bana alınsa bende çok gülerdim buna yani yoldan daldan çiçek koparsa bile daha iyiyken bunu hangi akla hizmet almış anlamadım
Bende anlamadım sitenin erkekleri de beni suçlu çıkardı 😂
Aman onlar maydanoz getirseler ona bile büyük tepkiler verelim istiyorlar klasik erkekler
Bemce şair burada seninle kalıcı düşünüyorum solup gidecek bir şey istemiyorum demiş olabilir ama erkek bir cinsiyetten böyle naif bir telafuz çıkmaz. Ayrıca ister istemez neden orkide değil madem kalıcı güzel bir kalıcılık olsun diyebilirdin. Annelerimiz bu çiçeklere bitiyor
Bunları belediyeden mi dağıtıyorlar mk ablama da bu çiçekten geldi üstelik onunda ilk çiçeğiydi buna çiçek bile denmez bu arada canlı ise saksıya toprağını ve suyunu koy kuruyabilir biz ilk başta plastik sandık sonra yavaştan kurumaya başladı son anda toprak ve suyunu koyduk
Bende plastik sandim koku falan sıkmışlar bide her yerine
Dalga geciyor her halde. Acaba kendisi de beğenmiş mi bu plastiği? Sana bunu layık görmüşse bir şey diyemem. Asla maddi durumunu yargılamam ama almasa daha iyi.
Çok cimri biriydi ya şaşırtmadı 😂
Canım bu erkekler her boha para bulur bir çiçeğe bulamaz zaten boş ver sjjsjs sen kendine iyisinden alırsın 😂
Bu çiçek “Anthurium”, anlamı aslında fena değil; aşk, tutku falan diye geçiyor ama ilk çiçek olarak seçimi biraz… riskli 😄 Çünkü görüntü olarak romantikten çok “ofis çiçeği” vibes’i veriyor 😂
1 senedir ortada yokken böyle bir saksı çiçekle gelmesi bana da hafif ciddiyetsiz ve komik geldi canım 🥲 Affetmek için bence çiçekten çok davranışlarını değiştirmesi lazım. Çiçek bahane, hareketler şahane olmalı 💅🏻💐
Cevap
48Cevap
alınabilir evet
Gecen gun bi soruda bi kadın hediye aldı ama cicek almadı ben olsam bi erkek olarak çiçek almadım diye yerin dibine girerdim diyodu ne tur bi cicek alması önemli degil yeterki bisey olsun diyodu kadınları mutlu eden sey cicektir bunu anlamıyo olmamız bizim sorunumuzmuş 🤣 simdide kadına boyle cicekmi alınır diye soru goruyoruz neyse her ne kadar konuyu bilmesek de ve af dileyen bi erkek sana boyle bi cicek gondermisse sorgulama ya afet ya da vazgec 😌
"Neden çiçek aldın! Lahmacun alsaydın birlikte yerdik " diyen kadınlar da var. "Bir kez olsun bana çiçek almadın!" diye isyan edenler de var... 'Bir kıza böyle çiçek alınır mı sence? "demişsin ama hangi bir kıza?
İşte bu yüzden farklı karakterlere aşık olup, farklı beklentiler içindeyiz. Çeşitlilik güzeldir... Tezgahta sadece elma varsa elma almak zorunda kalırız. Elma Armut Ayva vs olmalı ki herkesin zevkleri ve rengi belli olsun.
3. dünya savaşı çıksın ve tüm azaban af dileyen özür dileyen hanımcı erkekleri savaşa katıp üstlerine nükleer başlık patlatsınlar... 1 kere giden kadının peşinden koşmak aptallıktır. Giden gitmiştir orada bitmiştir... Erkek ego kasmaz ama kadın prenses rolleriyle geri gelir ilişkiye kısa süre sonra ya aldatır ya ayrılır zaten...
Yorumlarda görüyonuz cimri biriydi felan demiş... Paranın hayat zamanıyla kazanıldığından ve tekrar satın alınamaz bir bedel olduğundan habersiz ve olgunlaşmamış bir * olduğu ap açık belli.
Ben mi olgunlaşmamış * ım😂 cimri biriydi bu zamanda 80 bin maaş alıp 2 bin tl kira veren biriydi evinde yatak koltuk yoktu minderin üstünde yatiyordu neyse ya amann öyleyim evet ilk defa çiçek aldım diye de yazmisim kimseden maddi bir beklentim yoktu
Madem ilk defa aldın ne diye eleştiriyon önemli olan düşünmesi mi yoksa aldığı çiçeğin fiyatı mı? Sen fiyatı dedin... Ben de yıllık 2 milyon tl kazanıyorum ama bunun hastalığı var kanseri var... Halam kanser oldu evlerini sattılar özel tedavilere gitti kübaya... şu an sağlıklı... paranın ne zaman lazım olucağını bilmeden 80k kazanıyom nasılsa dersen popon pamuğu tıkarlar hanfendi.
Ya sevgili olsak alsa bi sey demem zaten 1 senedir konuşmuyoruz onun hatasından dolayı bir anda bana bunu göndermiş affet falan filan notu yazıp yoksa banane parasından benim param yok mu ne kadar abarttınız ya
Hanfendi algıda seçicilik ne demek biliyor musunuzz sizz?
Biliyorum evett alakası ne konumuzla
Biliyorsan ne güzel senin adına. Yapmazsan sevinirim o zaman algıda seçicilik bana. hatta çaktırmadan kendi kendinize bile yapıyorsunuz.
Yapmadim ki sana
"Sen anlat Karadeniz'de saksı çiçeği videosu" https://share.google/YpHaTvqlqBV2hjf8Q
Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir...
Bir erkeği maks 6ay eğitmeyi deneyin koşar baktınız hiç bükülmüyor ömrü billah değişmez abla tavsiyesi 💁🏻♀️kaldı ki hangi devirdeyiz erkek eğitilmez eğitilmiş alınır derler
Kötü düşünmek istemiyorum da demet çiçekler daha pahalı oluyor parası mı yok bilemedim ben sürekli anneme falan aldığım için biliyorum
Çok cimri biriydi 70 80 bin maaşı vardi 😄
O zaman boşvrr ya aman
Ben bile öğrenci halimle arkadaşıma bile demet gül almıştım
Ne olursa olsun içini bilemezsin çiçeği beğenmesende beğensede reddedersen bile gönlünü kırmadan redded Gönül kolay kırılıyor sen farketmeden de gönlü büyük kırılabilir ve bun gönlü sonradan ne sen ne başkası yapabilir bu yüzden ne yapacaksan kırmadan yap bence
alsan bir türlü almasan bir türlü arkadaş yaranmak mümkün değil
Kemalist bir adamsa belkide ondandır.. Atatürk çiçeği almış size 🫴
Onun ben zevkine. İnsan 200 gül falan gönderir. Doğru karar vermişsin. Alma hayatına geri.
Barış Çiçeği kendisi bence güzel bir çiçek neden alınmasın ki kışın çiçek de açar
Tanrım. :D Büyük meryem ana aşkına.. :D Bu bir çiçek miymiş. :D Çiçeği tipiyle yargılamak istemem. Onunda bir canı var. :D Ama oğlanın tarzı biraz küt her halde.
Adam senin sevdiğin tarz çiçeği nerden bilsin kalp şeklinde olduğundan da öyle almiş olabilir ama açıklama yapılıcak bir şey değil adam düşünüp almiş işte
Onu düşünmesi de güzel gibi gül pahalı mı geldi acaba:)) ya da solmasın sürekli bak. diye. almistir..
Gayette alinabilir.. bir dal papatya bile gönül almaya yeterli bence.. mesele onu almak değil ince düşünce..
Yok affetme çiçeği bu olmamalı!!
Annesinin balkonundan alıp süslemiş sanki🙄
güzel ve pahalı bir çiçek gayette güzel nesi var Kırmızı Anthurium: Tutkulu aşk, derin sevgi anlamına gelir
Sevgiliyse gül alırsın. Böyle bişeyde alınmaz yani.
Barışsın dersen mevsimine göre güzel bi papatya arajmanı, krizantem, beyaz gül demeti, iş içinse orkide ya da lilyum falan alırsın
Çiçeklerden çok anlamıyor belki ama anlam olarak odaklanmak lazım.)
1 sene sonra mı yazdı sana hiç konuşmadınız mı benim içinde umut var galiba
Hediye ve süpriz insanın içinden gelerek alınan şeydir bu nir sakız veya bir gülde olabilir.
Çiçekçi dükkanı bile açılır dükkan da üstüne yapılır
Çiçeği alan kişi bu ayrıntıyı düşünmemiştir ilk aklınıza geleni düşünüp konudurmayın insanlara
1 sene sonra affet diyorsa yoklukta sen de yedekteki kızsın
Almasa odun bi çiçek bile almış alsa bu nasıl çiçek vay arkadaş bu erkeklerin haline
Ne çiçeğiymiş ki bu pipi çiçeği mi tövbe estapisipisi
Antoryum, ev bitkisi canlı çiçek sevenler için iyi bir seçim.
Zaten hep ayrılınca gelir çiçekler, hediyeler gönül almak için ama inandırıcı değil.
Ben bu bitkiyi çok seviyorum çok güzel bana göre ama daha farklı süslü bur çiçek buketi alınabilirdi
Bence gayet güzel
Diğerleri kuruyup gidicek valla ne kadar ince düşünceli 👌👌👌
Aslında kızlar mantıklı olan çiçek bu öteki çiçekler 1 gün sonra çöp oluyo
Bence çok güzel düşünmüş çocuk neden beğenmedin canlı çiçek alması daha güzel
sevgilin akrep burçuysa ucuz hediyeler alabilir , bana kendi bahçesinden çiçek koparıp getiriyordu , asla para vermezdi
Çiçek bile üzülmüş
Üzülmedim brn ya güldüm sadece 😂
Yeni yıla gülerek girdin
antoryum ne ara değersiz oldu yorumlar yine şaşırtmıyor, iki güne solacak gül mü alsaydı sevinirdin, ayrıca evin havasını temizleyen bitkiler arasında stresini azaltır
Çiçek demeti tekli verilir, sen benim için teksin ve özelsin anlamı taşır, ancak burada çift çiçek görünüyor bu ayıp karşılanır.
fiyat itibariyle gülden pahalı kokinadan ucuz. anlamı ise aşk ve zarafet klasik fakat görüntüsü hiç hoş değil. özür çiçeği bu olmamalı.
Bwnce en güzeli hem solup çöpe gideceğine bu daha güzel
Yani elbette alınır ama sanki sevgililikte değil ama evlilikte daha şık olur gibi geldi bana
Soğuk havada gelirken dinmasın diye bunu önermiş olabilirler.
Buluşmamızın ikinci günü iş yerime çiçekle geldi. Çiçeği hiç bozmadan içi su dolu vazoya yerleştirdim.
- Sen bayağı beklemişsin. İyi sabır etmişsin.
Plastik gibi duruyo eger değilse pahalı bir çiçek diye biliyorum 🤷🏻♀️
Çabalamış yinede sen ona bak derim kanka
Bre kuzum evladı neyini beğenmedin ya mis gibi çiçek bun bulamayıp el ele tutuşmaya hasret kalanlar var ne bu popon kalkıklığı beğenmiyosan sg
Hahaha bu devirde maydonoz çiçeği bike alan yok boş ver bunla biraz idare et hahah ama cimri demişsin cimri adamla olmaz canım cimri adam ömür törpusü aman dikkat et.
Dua et antoryum almış ya kaktüs alsaydı 😁
Babane bitkisi almış
Cok tatlı solmayacak büyüdükçe aşkınızda büyüyecek
bune ya Allahın cimrisi barışma sakın
Neden bence çok tatlı
En azından düşünmüş onu alamayanlar da var🙇🏻♀️
yeni ev, ofis hayırlı olsun çiçeği gibi bişi bu
Hiç almamasından iyidir
bu ne laağğğğğ romantik değil cenaze çiçeğiii
Siz kadınlar neden hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz
Belkitte mezardan alıb gelmiştir çiçekler pahalı diye 😀
Bana bir değişik geldi daha güzel bir çiçek alınabilirdi
Çok güzel bir çicek bence, ben seviyorum. Sevin ki kaktüs almamış.
Yoldan da almamış gerizakılı çalmak için uğraşmış der geçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?