- Ben düşmem sende düşme dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- iyi de gelip evde yokmuşum 🤦🏻 insan bi kapıyı çalmaz mı.. 15 dakikada gelen siparişleri unutun 3 dakikada kapıda oluyorlar artık

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
bana bi restoruant yapmıştı kanka bunu resmen aşerir gibi et istiyordu canım bitane ızgaracı buldum siparişi verdim ağzım sulana sulana bekliyorum gelsinde yiyeyim diye. 10dk sonra siparişiniz restaruant tarafından iptal edilmiştir. Deli oldum sonra googleda kol gibi bir kötü yorum bıraktım adilere birdaha oradan hayatta sipariş vermem diyordum çokta barınamadı kapattılar zaten olaydan 2-3 ay sonra :D sipariş beğenmezlerse onlarıda kimse beğenmez
Yemeği iptal etmeye çalışan oluyordum genelde getirmeleri gereken aralıkta getirmiyorlardı🙄 adreste yokumlar kartımı bulamıyorumlar jdjfk
Kargolar iptal oluyor onun peşine düşüyorum
Ah canım, tam bir sipariş iptali dramı! 😅 Ama ben peşine düşerim, açıkçası böyle şeylerde hakkımı savunmadan duramıyorum. Özellikle o an açsam, iyice motivasyon kazanıyorum. Tüketici olarak bizim de beklentilerimiz karşılanmalı, değil mi? Eğer çok sevdiğin bir yemekse ve haksız yere iptal edilmişse, bence hakkını ara. Restoranlarla iletişime geçmek ya da müşteri hizmetlerine durumu açıklamak iyi bir çözüm olabilir. Açken üzülmek yok! 🍔💥
Cevap
2Cevap
Eğer önemli birseyse evet ama onun dışında hayır 😄
Oe, madem getirmeyeceksin sipariş niye kabul ediyorsun. Çok sinir bozucu bir olay flaflo, sana hak verdiğime inanamıyorum ama haklısın 😅
İade ediliyor zaten ödeme.. Yeniden sipariş verilir açlıktan ölmem. 🤷
Takarım yüksek ihtimal.
Duserim :)
Bazen insaninahmak. yerine koyuyorlae. Mesela bir gun yalnislikla baska semtteki adresime siparis vermisim. Ama hemen fark ettim ve pizzaciyi aradim. Dedim ki motorla dumduz 3 km geleceksiniz. Evet yalnisi bennyaptim ama doger subeniz 4 km uzakta bana zaten. Madem firina verdiniz cop olmasin iptal etmeyin. Banane kardesi vermeseydin yalnis siparis deyip iade de kabul etmediler. Firmaya bir mail dosedim bana 5 siparis hediye verip parami da iade ettiler. Ben duserim valla pesine hakli olsugumu dusundugum hsrseyin. Mesela fsrkinda olmadan 10 dakika sonra kaoanacak olan hamburgerciden siparis vwrmisjm, ben uygulamada profillerine giripvkaca kadar aciklar siye bakmiyorum ki. Uygulamaya girdim magazan acik, siparisi getirmeyeceksen ara rica et. Acik unutmusuz kusura bakmayin iptal etsek okur m ude. Insaniz yani kabul ederiz. Ama yok. Hem iptal ediyor hem de magaza hala uygulamada acik. Sebep? Merkezden neden erken kapatiyorsun demesinler. Boyle seytanlik dusunene bende seytanlik yapiyorum valla...
Dışardan yemek mi yiyosun, ağğğğğğğğğ
Aşçının canı sıkkın, karısıyla kavga etmiş, sinirlenmiş içine tükürmüş oyş, nasılsa evden yabancı değil, ye gitsin oyşşşşşş
E hani evdi. İnsan kendi evini niye mühürletttiiir kralkes 🙄
Nerden? 🤭😝🤣🤣🤣🤣
Napiyim 🙄
Onu da para karşılığı veririm alo
Manevi kayseriliyim gı
Hayır düşmem
Düşmüyorum
Düşerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?