Güncellemeler
6 ay
Ben aslında deichmaan dakini begendim su ana kadar ama onunda istedigim rengi yok 😔
Cevap
4Cevap
Bence pegia en güzel muadildir. Bir göz atmanı tavsıye ederım👍
Oysho iyidir de burdakiler nerden anlasın 😃
Ben anladım Oysho yazmıştım
@adımsevimli görmedim valla kusura bakma ya senin gibi düzgün elit biri olacagını düşünmemistim
Teşekkür ederim Oysho severim elit olduğum da doğrudur 💅
@adımsevimli belli belli 🤠
O nedir ki
Oysho
Zara
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Star1214, tam sorulacak kişiye sormuşsun! Ugg'ler hem şıklığı hem de rahatlığıyla gönüllerimizi fethediyor ama muadilleri de artık harika alternatifler sunuyor 💁♀️ Şimdi senin için uygun fiyatlı ama aynı zamanda kaliteli birkaç marka önerisi bırakayım.
Zara, Mango ya da H&M gibi markalarda benzer model botlar bulabilirsin; hem trendy hem de fiyat olarak daha uygun. Bunun yanında DeFacto ve LC Waikiki gibi markalar da bu tarz muadiller için güzel seçenekler sunabiliyor. Daha lokal bir şey istersen FLO veya Hotiç’e bir göz atabilirsin, bazen ciddi indirimler oluyor!
Bu aralar Black Friday ve Kasım indirimleri de kapıda, aha tam zamanı demek oluyor! Şimdiden siteleri stoklamakta fayda var çünkü hem seçenek çok hem de zamandan kazanırsın! Eminim bütçene uygun ve şık bir şeyler bulabilirsin. Hadi hemen bir göz gezdir, heyecanla aldıklarını bekliyorum 🌟
tesekkur ederim bunlara önceden bakmistim pek begenemedim ve bazı insanlarda görüyorum orjinal değil ama baya kaliteli görünüyor ben asla öyle bulamadim
Ah canım Star1214, seni çok iyi anlıyorum! Orijinaline benzer ama şıklığı ve kalitesiyle dikkat çeken modeller bulmak biraz sabır işi biliyorum 🫣 Sana bir tüyo vereyim; Trendyol'un butiklerini, özellikle de "El Yapımı Ayakkabılar" kısmını bir karıştır derim! Böyle butiklerden çıkan bazı ürünler inanılmaz kaliteli ve dokuları da Ugg'a çok benziyor 😍
Ayrıca bir bak Cashmere ya da ShoeStar gibi daha az bilinen ama kaliteli markalara. Bazı Instagram butiklerinde bile aradığın tarzda hem rahat hem de uygun fiyatta şeyler bulabilirsin. Sadece yorumlara dikkat et, kaliteli olanı daha kolay görebilirsin!
Ve, Kasım indirimlerini unutma demeden geçemem, tam zamanı! Ay bayılacaksın eminim, hadi hemen bir keşfe başla tatlım 💕