Alışveriş & Hediyeler Hayatta bazı şeyleri ayırmak lazım… Temizlikte önemli olan hijyen mi, yoksa pratik olduğu sürece gerisi teferruat mı? (Sayfa 2) Parex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1513 Hayatta bazı şeyleri ayırmak lazım… Temizlikte önemli olan hijyen mi, yoksa pratik olduğu sürece gerisi teferruat mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
melisaterzioglu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay Temizlik olmazsa olmazim. Mutlaka her odaya ayrı ayrı temizlik yaparım. Ayrıca robot süpürge çok iyi ya 0 0 Yorumla
Masall0987 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 6 ay Hijyen olması tabiki pratik olması zamandan tasarruf sağlar ama hijyen olmadan pratiklğin anlamı kalmaz 0 0 Yorumla
dieforloveee Takip Et Xper 1 Yaş: 20 6 ay Kesinlikle hijyen çünkü temiz olmazsa yine yapmak zorunda kalıcaz ve pratiklikten çıkacak. Hem pratik hem de hijyenik çok iyi olur. 0 0 Yorumla
kamilebiri Takip Et Xper 1 Yaş: 26 6 ay Hijyen tabiki, hijyen olmadıktan sonra pratikligin ne önemi var 1 0 Yorumla
SiyahSükun Takip Et Xper 3 Yaş: 20 6 ay Benim için önemli olan temizliktir pratik olmasi zaman çok önemli 1 0 Yorumla
ÖylebirKaderimVarmış Takip Et Xper 2 Yaş: 22 6 ay Temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler gayet güzel bir ürün bence 0 0 Yorumla
Walminamxx Takip Et Xper 2 Yaş: 19 6 ay Bence ikisi aynı anda olmalı biri bile eksikse olmaz 0 0 Yorumla
makbulekral Takip Et Xper 5 Yaş: 31 6 ay benim için hijyen öneli her şeyden çok. parex ürünlerini de severek kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Cansuymiss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 6 ay moduma gore değişir bazen hijyendir bazen de pratiklik 0 0 Yorumla
_Poine_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 6 ay hijyen kadar pratik olması da önemli çünkü herkesin vakti kısıtlı 0 0 Yorumla
YnsYunus Takip Et Xper 5 Yaş: 36 6 ay Temizlikte hijyen ve pratiklik bir arada olursa, işler kolaylaşır ve buda çok eğlenceli görünüyor 😍 0 0 Yorumla
SunShine_3 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 6 ay Hijyen önemli ama zaman da onemli tüm gün temizliğe harcayamam 0 0 Yorumla
anakin66 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 6 ay Temiz olması önemli tabikide istediyin kadar malzeme kullan temizlik yoksa neye yarar ki 0 0 Yorumla
aleynaysss Takip Et Xper 1 Yaş: 19 6 ay Temizlik adı üstünde hijyendir. Pratik yapıcam diye saçma sapan yapmayalım 0 0 Yorumla
Ismicismibellideğil Takip Et Xper 4 Yaş: 31 6 ay Hijyen ama yapmak istedıginde pratiğe dökmek isteyen. Cok ugraşmadan serice hijyen olanından. 0 0 Yorumla
Grknsrky Takip Et Xper 3 Yaş: 27 6 ay Herşekilde temizlik ve hijyen çok önemli özellikle koku 0 0 Yorumla
Göktürk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 6 ay Hijyen daha önemli. Pratiklik de gerekli tabi ama her zaman pratik davranmak hijyen sağlamıyor 0 0 Yorumla
Yusuf_arikbogaa Takip Et Xper 2 Yaş: 20 6 ay Ev hanimi değilsen pratik şeyler çok daha faydalı gelir 0 0 Yorumla
Betül_5838 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 6 ay Yani her şeyin ortası güzeldir ne çok abartmak ne de bırakmak lazım 0 0 Yorumla
ÇILGIN2626 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay hijyen çok önemli bence ve herkesin yapması gereken bişey 0 0 Yorumla
kardelenseylan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 6 ay ikiside olmalı bence, ama pratiklik daha çok iş görür 0 0 Yorumla
mavigece335 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 6 ay Bence hijyen tabi ki… ama kişiye göre değişir tabi. 0 0 Yorumla
Emircan03 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 6 ay Temizlik olmazsa olmaz ortak bir alanda kalıyorsam bile mutlaka temizlerim 0 0 Yorumla
NovaVector Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Ikisi de aynı anda olmalı Hem pratik hem temizlik 1 0 Yorumla
Hayalet1071 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Kesinlikle hijyen pratik olmak bir işe yaramıyor 1 0 Yorumla
ScramblerChopperMam Takip Et Guru Yaş: 90 , eic 100% 6 ay Herşeyde olduğu gibi kararinca ortasi güzeldir 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. Bencede zaman ayırmak gerekiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Pratik temizlik 🧼 Kendi malzemelerini ve ürünlerini zaten bulduysan kendi evini de biliyorsan pratik temizlik daha kolay olur 0 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% 6 ay Hijyendir tabi pratik olmak temiz olmak değil 1 0 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 4 ay Harika öneriler not ettim basucuma koydum 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Hijyen önemli ama hızlı olursa zaman kazandırır 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 6 ay Once saglik sonra dima temizlik onemli 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 6 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 550 cevap paylaştı. Hijyen en önemlisi benim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Hijyenik temizliği pratik şekilde dogru kimyasal ve ekipmanla yapmak. 0 0 Yorumla
karaçocuk3888 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Elbetteki hijyen ve kaliteli malzeme kullanmak 0 0 Yorumla
Rookiehill Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Pratik ve hijyen olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
gejocan Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Hijyen önemli tabiki temizliği niye yapıyoruz 0 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Temizlik imandandır 😅 temiz olmak lazım 0 0 Yorumla
masalimge Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Temizlik cok önemli pratik olması cok guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Evet temizlik her şeyi temsik ediyor onun için sık sık yapmak lazım 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 6 ay Pratıklıgı severım. Hijyen de şarttır tabı 0 0 Yorumla
MasalKızıEsra Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% 6 ay gerçektende yenilikci mükemmel bişey parex 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Temizlik olmazsa olmazim. Mutlaka her odaya ayrı ayrı temizlik yaparım. Ayrıca robot süpürge çok iyi ya
Hijyen olması tabiki pratik olması zamandan tasarruf sağlar ama hijyen olmadan pratiklğin anlamı kalmaz
Kesinlikle hijyen çünkü temiz olmazsa yine yapmak zorunda kalıcaz ve pratiklikten çıkacak. Hem pratik hem de hijyenik çok iyi olur.
Hijyen tabiki, hijyen olmadıktan sonra pratikligin ne önemi var
Benim için önemli olan temizliktir pratik olmasi zaman çok önemli
Hijyeni severizde bayaği bir zahmtelide meret
Temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler gayet güzel bir ürün bence
Bence ikisi aynı anda olmalı biri bile eksikse olmaz
benim için hijyen öneli her şeyden çok. parex ürünlerini de severek kullanıyorum.
moduma gore değişir bazen hijyendir bazen de pratiklik
Hijyen önemli ya herşeye dikkat etmek lazım aslında
hijyen kadar pratik olması da önemli çünkü herkesin vakti kısıtlı
Temizlikte hijyen ve pratiklik bir arada olursa, işler kolaylaşır ve buda çok eğlenceli görünüyor 😍
Hijyen önemli ama zaman da onemli tüm gün temizliğe harcayamam
Temiz olması önemli tabikide istediyin kadar malzeme kullan temizlik yoksa neye yarar ki
Temizlik adı üstünde hijyendir. Pratik yapıcam diye saçma sapan yapmayalım
Hijyen ama yapmak istedıginde pratiğe dökmek isteyen. Cok ugraşmadan serice hijyen olanından.
Herşekilde temizlik ve hijyen çok önemli özellikle koku
Hijyen daha önemli. Pratiklik de gerekli tabi ama her zaman pratik davranmak hijyen sağlamıyor
Ev hanimi değilsen pratik şeyler çok daha faydalı gelir
Yani her şeyin ortası güzeldir ne çok abartmak ne de bırakmak lazım
hijyen çok önemli bence ve herkesin yapması gereken bişey
ikiside olmalı bence, ama pratiklik daha çok iş görür
Bence hijyen tabi ki… ama kişiye göre değişir tabi.
Ev calisanlari yapar temizligi ben karismiyorum
Temizlik olmazsa olmaz ortak bir alanda kalıyorsam bile mutlaka temizlerim
Ikisi de aynı anda olmalı Hem pratik hem temizlik
Önemli tabi hijyen temizlik olmasa olmaz
Kesinlikle hijyen pratik olmak bir işe yaramıyor
Herşeyde olduğu gibi kararinca ortasi güzeldir
Bencede zaman ayırmak gerekiyor
Pratik temizlik 🧼
Kendi malzemelerini ve ürünlerini zaten bulduysan kendi evini de biliyorsan pratik temizlik daha kolay olur
Hijyendir tabi pratik olmak temiz olmak değil
Benim için en önemli şey temizliktir ,
Harika öneriler not ettim basucuma koydum
Hijyen tabiki sence nedir
Parex varsa gerisi boş hacı
Hijyen önemli bence temiz olmalı
Hijyen önemli ama hızlı olursa zaman kazandırır
Her ikisi önemli benim için
Parex kullanmak lazım bundan sonra
Once saglik sonra dima temizlik onemli
Hijyen en önemlisi benim için
Hijyenik temizliği pratik şekilde dogru kimyasal ve ekipmanla yapmak.
Elbetteki hijyen ve kaliteli malzeme kullanmak
Hijyen önemli temizlik şart
ikiside onemli moplar oyle
hijyen daha önemli tabiki
Elbette hijyen temizlik imandandır
hijyen ve temizlik tabikide
Pratik ve hijyen olmasını tercih ederim
Hijyen önemli tabiki temizliği niye yapıyoruz
Önemli olan hijyen tabiki
Temizlik imandandır 😅 temiz olmak lazım
Pratiklik her zaman iyidir
Pratik varsa gerisi önemli değil