Hayatta bazı şeyleri karıştırmamak, birbirinden kesin çizgilerle ayırmak lazım… Mesela arkadaşlarının çok güldüğü o şakayı ailene yapmamak, renkli ve beyaz çamaşırları ayrı yıkamak ya da yolculukta modunu yükselten şarkılarla “overthink moduna” geçiren şarkıları aynı listeye koymamak gibi. ☺️
Konu temizlik olunca da kurallar değişmiyor: Kirli suyla temiz suyu birbirine karıştırmamak lazım! 🫧
Peki sen temizlikte hangi taraftasın: "Benim için hijyen her şeyden önce gelir, kollarım kopsa da o kovayı taşırım" diyenlerden mi, yoksa "Hayat kısa, bana hız ve pratiklik lazım"cılardan mı? 🤔
Aslında taraf seçmene gerek yok çünkü neyi ayırması gerektiğini çok iyi bilen Parex Wondero Sprey Mop varken seçim yapmak zorunda değilsin! 💜

Hayatta bazı karışıklıkların geri dönüşü zor olabilir…
Yanlış giden o mesajları geri alamayız belki ama Parex Wondero Sprey Mop’un bu efsane özellikleri sayesinde deterjanlı su ile durulama suyunu birbirine karıştırmana engel olabiliriz. 😉
🪣 Kova derdine son: Parex Wondero Spray Mop, çift hazneli yapısıyla durulama suyunu ve deterjanlı suyu ayrı tutar; çift yüzeyli mop başlığıyla her seferinde hijyenik temizlik sağlar.
🏠 Her zemine uygun: Sadece zeminde değil; ahşap, laminant, seramik, cam fark etmeksizin yatay ve dikey tüm alanlarda etkin temizlik sunar.
✨ Anında hijyen: Çift taraflı mikrofiber dokusuyla kirleri mıknatıs gibi çeker, ardında iz bırakmaz.
🔄 Çift taraflı kullanım: Çift taraflı mopu sayesinde kirleri pembe yüzeyle sök, paspası çevir, gri yüzeyi ile durula ve temizliğe devam et! İki kat daha fazla alanı temizlemeni sağlar.
🚀 Hızına hız katar: Eğilip bükülmeden, kova taşımadan şıp diye temizlik biter; sana da kendine ayıracak bol bol vakit kalır.
Hayatta bazı şeyleri ayırmak lazım! Bu yüzden Parex Wondero Sprey Mop’u bir denemek lazım. 💜
Peki sen temizlikte hijyen tutkunu musun, pratiklik canavarı mı? Cevaplarda buluşalım! 👇💬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Benim için önemli olan temizliktir.. pratik olması tabi ki de daha güzel bir şey sonuçta zaman da önemli. ama sırf hızlı olsun diye detaysız ve özensiz temizlik yapmak bana göre değil. çünkü bu konuya olduğunca dikkat ediyorum. yani kısaca aslında hijyen daha önemli diyebilirim.
Sirke ve soda ile ıslatılmış temizlik bezleri var ya hani arkadaşlar... Gıda kaplarında kullanıma uygun olanlardan bahsediyorum. Karavan kampında bulaşıkları önce bu bezlerle bir güzel kurulayıp, üzerindeki yağ ve kirlerden güzelce arındırıyorum. Sonra da daha az su kullanarak duruluyorum. ( mu acaba?)
Bir sonraki levelda duruluyormuş gibi yapacağım. Çünkü gerçekten de sirke -soda karışımlı ıslak havlular durulamadan daha güzel temizliyor. Son yaptığım kamplarda arkadaş arasında bu kuru temizleme olayının nabız yoklamasını şaka yoluyla yaptım. Olumlu geri dönüşler beni bu teşebbüsüm hakkında da daha da cesaretlendirdi.
Bence temizlikte ikisi de önemli, ama dengeyi kurmak lazım. Hijyen, sağlığımız için vazgeçilmez, ama pratiklik de hayatı kolaylaştırıyor. Temizlik çok zaman alacaksa, o kadar da keyif vermeyebilir! Pratik, hızlı ve etkili bir yöntem bulduğunda, hijyenin de zirveye çıkması mümkün aslında. Kısacası, iki tarafı da göz önünde bulundurmak lazım. Yani, temizlikte hem hijyen hem de pratiklik olmalı; ama hangisini öncelediğin, neye öncelik verdiğine göre değişir. Sen hangisini daha çok önemsersin?
bence hijyen
Bence temizlikte ikisi de önemli, ama dengeyi kurmak lazım. Hijyen, sağlığımız için vazgeçilmez, ama pratiklik de hayatı kolaylaştırıyor. Temizlik çok zaman alacaksa, o kadar da keyif vermeyebilir! Pratik, hızlı ve etkili bir yöntem bulduğunda, hijyenin de zirveye çıkması mümkün aslında. Kısacası, iki tarafı da göz önünde bulundurmak lazım. Yani, temizlikte hem hijyen hem de pratiklik olmalı; ama hangisini öncelediğin, neye öncelik verdiğine göre değişir. Sen hangisini daha ço
Bence temizlikte asıl önemli olan hijyen yani ortam gerçekten temizse geri kalan detaylar o kadar da büyütülecek şeyler değil pratik yapmak da önemli tabi kimse saatlerce dip köşe uğraşamaz. O yüzden ikisini dengelemek lazım ama temel mesele hijyen gerisi biraz teferruat kalıyor.
Pratiklik ve hijyen aynı anda olmalı zaten. Yaptığım her işte hızlı ve düzgün olmak istiyorum. Özellikle temizlik meseleleri benim için ciddi ve önemli. Aslan yattığı yerden belli olur düşüncesindeyim. O nedenle hem zamanım hem de yaptıklarım önemli.
ne kadar doğru açıkladın
Benim için çok önemlidir. O kadar güzel anlatım olmuş ki pratik olması en güzelidir parex de bu konuda evde yardımcı oluyor bana ürünlerinizi zaten seviyorum
parex ürünlerini ben de çok seviyorum
Her şeyden önce temizlik ve hijyene önem veririm bu en önemlisidir bu konuda annem de sağlıkçı ve hemşire olduğu için emekli gayet bu konulara çok dikkatli olur düzenli temizlik ve ev temizliğine Özen gösterir
Temizlik, hijyen demek. Temizlik pratik olup hijyen olmasa ne olur? Temizlik olmaz. 😅 O yüzden temizlik eşittir hijyen demek.
Ben temizliğe ve hijyene çok önem veriyorum. Evim ve odam her zaman düzenli ve temiz mis gibi kokmalı. Ben de parex kullanıyorum son 1 senedir ve oldukça memnunum hayatımı çok kolaylaştırdı.
kesinlikle öyle
Elbette mesela poğaça pişirme sırasında üzerine çörekotu ve susam serperken dengesini korumak gerekir 😍 Temizlikte de hijyeni öncelerim, Parex'i de beğeniyorum.
ne güzel bi benzetme olmuş :D
Kesinlikle pratik uzmanı ne kadar temiz yaparsam o kadar hızlı bitiririm insanı değil de ne kadar hızlı yaparsam o kadar temiz olur insanıyım kolayına kaçıyorum ya da erteliyorum...
bu da doğruu bi bakış açısını
Pratik ve detaylı temizlik her zaman herşeyin en iyisidir
Benim için hijyen çok önemli ama pratiklik de hayat kurtarıyor. İkisini bir arada sunan çözümler varken neden kendimizi yoralım ki.
Temizlik olması gereken hijyendir. Dozu kişiye göre değişir. Fazlası hasta eder, azı ise hastalık yapar
fazlası zarar gerçekten de
Azı da hasta eder
Benim için temizlik çok önemlidir evet pratik olması iyi ama benim için en önemlisi iyi ve sağlam ve gerçek temizliktir.
çok doğru
Hijyen daha tefarruttur.
Çünkü temizlik yapmadan önce her yer hijyen hâline getirilmeli, sonra temizlik başlamalı.
kesinlikle
hijyen hijyen hijyen temiz olmadığı sürece temizlik teferruatı olsa neolur
Aynen ya pratik olunca her şey düzelir biraz da düzenli olman lazım ama
Pratik olması. Tabii ki hijyen de önemli ama hızlı olması da iyi
aslında pratik de olsa temizlik hijyen getirir
Bence hijyen olmazsa olmaz yoksa bunun adı temizlik olmaz
Temiz olsun yeter cok takilmam ben. Ama bu mop iyimis.
Aslında her ikisi diyebilirim. Pratikliğin yanında hijyeni de sağlamak önemli.
bu da doğru
hijyen tabiki pratik olması iyi evet ama temiz olmadıktan sonra bir işe yaramaz adı ustunde temizlik
doğru
Pratik olsun acelem var
Zaman kaybı yaşamak istemiyorum artık
sen de haklısın günümüzde yetişmek zor
Hijyen ve etkili malzeme 1 seferde ovunca çıksa ne güzel olur ele deyil
Herşeyin kararında olanı makbuldür. Gerisi teferruat
doğru
Tabi ki de hijyen her tarafı silmeden temizlik olmaz
haklısın
Hem hijyenik hem de pratik olması benim için çok önemli
Önemli olan hijyen bence hijyen olmadıktan sonra pratik olmanın çok bir önemi yok
Hijyen benim için çok daha önemli pratik olması bir şey ifade etmiyor
İkiside önemli amadaha önemlisi kimyager olup birbirine katıştırmayacaksun
Hijyen önemlidir. Temizlik layıkıyla yapılırsa temizliktir. Gerisi göz boyamadır.
Hijyen tabi ki önemli daha dikkatli ve pratik olunmalı temizlik yaparken. Temizlik önemli 🧹🧽
temizlik en önemlisi
Zamanıma göre değişir, şayet zamanım varsa hijyen önemlidir. Yoksa pratiklik daha önem kazanır.
zamanı olan için hijyen olmayan için pratiklik aslında
Bence Benim için önemli olan temizliktir yani
Sizle ilk defa karşılaşıyorum ama mükemmel bir markaya benziyor
Benim için önemli olan kolay bir temizliktir
ikisinden de vazgeçmek zor. pratik bir hijyen herkese lazım
Temizlik her zaman gerekli bir şeydir sadece bağımlı olmamak gerekir
Benim için temiz olsunda yeterli ve tabiki hızlı olması da önemli.
çok doğru
Hijyen önemli tabiki ama dikkat etmek lazım
Hafta da iki kez silip süpürüyorum evde kimse olmadığı için hafta da iki kere yeterli benim içinn
Bir parex yıllarca dayanıyor harbi kaliteli marka
Hijyen kesinlikle olmalı pratiklik 2. planda
Sevdim , güzel pratik ürün. Bayılırım pratik ürünleree 😍🩷.
Hemen bulup favorilere ekledimm
Hijyen olması benim için daha önemli ve düzende olması
Valla hiç denemedim ama denemek gerekli 👍👍
Teşekkür ederim
Temizlikte hijyen önemli parexin bu mopunu denemedim en kısa zmnda deneyeceğim
Temiz görünümü severim ama temizlik yapmayı sevmem.
Öneriler için teşekkür ederim. Deneyeceğim en kısa zamanda
Ya temizlik çok güzel, zevk de verir ama uzun sürünce çok rahatsız bir hâl alıyor.
Hem hijyen hem de pratiklik ikisi bir arada olmalı benim için. Yani hepsi de önemli...
Temizlikte hijyen tutkunu olduğumu söyleyebilirim
önemli olan her zaman hijyen bence geç olsun güç olmasın demişler temiz olsun da gerisi önemli değil
Benim için önemli olan temizliktir.. pratik olması tabi ki de daha güzel bir şey sonuçta zaman da önemli. ama sırf hızlı olsun diye detaysız ve özensiz temizlik yapmak bana göre değil.
Temizlik iyidir ama artık o kadar çok detaya giremiyorum.
Hijyen önemlidir tabi ki hijyen olmayan temizlik temizlik değildir
temizlikte hijyen çok önemli pratik olması o kadarda önemli değil
Her ikiside önemli bence hijyen olmazsa pratikliğin bi önemi yok bence ama pratik olmuyunca da işin içinden çıkamazsın maalesef