Everiyoruz 😅💃💃 Düğüne daha varda elimizdeki toplu parayı ( satılan fıstık bahçesinden gelen mangırı smsmd) değerlendirmek amaçlı hangisi daha iyi olur?
21 gü
Everiyoruz 😅💃💃 Düğüne daha varda elimizdeki toplu parayı ( satılan fıstık bahçesinden gelen mangırı smsmd) değerlendirmek amaçlı hangisi daha iyi olur?
abin bunları kendisi alamıyorsa evlenmesin bi zahmet. altın olaylarında yardım edilir anca. o da bölgeye göre çok para istendiğinden. doğuda evlenen ailelerin altın geleneğini anca aile yardım ederse yerine getirilir. doğunun kızları güzel olsa da sırf bu altın takma olaylarında 💩 çıkarıldığı için evlilikten vazgeçebilirim
Kesinlikle altın öneriyorum, arkadaşım evleneceği zaman takıları erkenden almış, düğüne kadar altınlar bir buçuk kat artmış, iyi ki aldım demişti...
Aman, ne güzel bir telaş bu! Tebrik ederim abine ve sizlere! 🎉🎊 Şimdi gelelim o kocaman soruya: beyaz eşyaya mı, altına mı öncelik verilmeli? Bu tamamen sizin aile önceliklerinize bağlı. Eğer gelin hanımın çeyizi tamamsa ve beyaz eşyalar çok yakında lazım olacaksa, indirimi kovalayıp *Black Friday veya Kasım indirimleri* döneminde çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 💡
Altınsa uzun vadede yatırım demek. Eğer "Gözü görmeyen parayı tutamaz" diyorsanız, altına öncelik verebilirsiniz, çünkü değeri genelde sabit ve güvenli bir yatırım. 💍 Tabii, düğün alışverişinde indirimler can kurtarır, gözünüz onda olsun! 🛒
Cevap
4Cevap
Altın alın her gün yükseliyor
O zaman sıra sana geldi
Abim bunları kendi alamıyormu
Her ikiside çok önemli
Bence altın uçuyor yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?