Parayla alan ben yetiştiren annem. Çiçeklere harcadıklarımla neler alınırdı..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Parayla alan ben yetiştiren annem. Çiçeklere harcadıklarımla neler alınırdı..
Anneler bu konuda uzman bide konuşur O'nunla bak ablası teyzesi diye beni katar bi yere gittiğinde işkence suladın mı nasıllar diye hep sorar benim halimi sorduğundan fazla ilgili
Aynısı yaa😅
Kalanşo💖 renk renk her rengini aldim.. bunu istersen evin en hava alan yere koy ister balkona koy benim balkonda duruyolar... benim evim çiçek doludur ve cok severim
Kolay mı büyüyor peki?
Kışın güzel soğuk yerse yazın o kadar çiçeklenir.. Yazın buda.. çelik al ek bir seneye yine boy verir 2 adet aldim 5 adet saksı cogalttim
Tesekkürler yaparım bende inşallahh 🌸💞
Un biti çok oluyolar ona dikkat edersin Güle güle büyüt💖
Un biti için ne yapiyorsun peki? Son sorum🙏
Hemen onu oteki bitkilerden ayiriyorum toprağını ve saksı değişiyorum kökünü zarar vermeden yıkayıp onun ilacı var ilacindan sıkıyorum
Tamamdir teşekkürler💞
Maşallahh
🙏
Çiçek yetiştirme işini harika bir ekip olarak annenle bölüşmüşsünüz gibi görünüyor! 🌸 Sen sevdiğin çiçekleri seçip alıyorsun; annen de onların bakımını yaparak güzelliklerini ortaya çıkarıyor. Bu, hem maddi hem manevi anlamda sizin evinizi mis gibi huzurla dolduruyor olmalı.
Fotoğraftaki çiçeğin kırmızısı o kadar canlı ki eve enerji ve mutluluk saçıyor resmen! Çiçeklere harcadığın parayı sorgulama bence; çünkü onların karşılığında aldığın o huzur, mutluluk ve yaşam enerjisi paha biçilemez bir şey. Mis kokulu bir yaşam diliyorum size! 🌹✨
Cevap
5Cevap
Eskiden bahçede Gül yetiştirirdim. Artık yok
Yetiştiririm evet
Evet begonvil, yasemın, japon gülü, bodrum papatyası, yıldız çiçeği, kalanşo çiçeklerim var hepsi bebeklerim
Annem yetiştiriyor ben hiç sevmem hevesim yok
4 orkiden bir tane yasemin'im var orkidelere gözüm gibi bakıyorum:))
Orkide aslaaa bakamiyorum ya
Ben de bu sene sardım habire kök veriyorlar bir tanesi yeni dal çıkartıyor ama besini aldım internetten balkondoya da içeri aldım şimdi duruyorlar bakalım
Annem çok sever evi botanik bahçe gibi
Annelerin genel özelliği ahaha
Annem çok sever, benim öyle bir hobim yok
Hayır uğraşmayı sevmem
kolumda biceps ve triceps yetiştiriyorum
Renkliler güzel
bakması zor
yetiştirmem
Evet çok severim ☺️
Hayır
Yetiştiririm
Hayır