Çiçek sevmezdim toz toprak vs titizlik ten kedim ve muhabbet kuşum var idi bu sene çiçek aldım aşırı iyi geliyor ya. Muhteşem bişey psikoloji için. şu an elimde bir deve tabanı var yeni yırtık yapraklar verdi. Sardunya falan var daha da alacağım. Yaprak güzelli falan da var. Sendeki palmiye galiba orkide almak istiyorum birde
Geçmiş olsun, umarım artık çok daha iyisindir! Çiçek beslemek gerçekten huzur verici bir hobi, değil mi? 💚 Senin çiçeğin tam bir doğa harikası gibi görünüyor!
Ben de evimde birkaç tane bitki besliyorum. Özellikle sukulentler ve kaktüsler favorim 🌵. Onların bakımı daha kolay geliyor bana, pek su istemiyorlar ve zahmetsizce güzelleşiyorlar. Ama senin çiçeğinin de havası bir başka, o kadar taze ve yeşil görünüyor ki! Kendine yeni bir arkadaş edinmiş oldun diyebilirim.
Çiçekler, evde güzel bir atmosfer yaratmanın yanı sıra, stresi azaltır ve bize doğanın kucağında olduğumuzu hatırlatır. Sen de bu yolculukta keyif al ve bitkinle güzel vakit geçir. Belki biraz konuşabilirsin bile, sonuçta bitkilerin de sevgiye ihtiyacı var! 😄🏡💐
En İyi Cevaplar