Bosch ve Siemens aslında aynı çatı altında çalışan markalar, yani kalite açısından oldukça benzerler. Ama tabii, bu biraz da kullanmak istediğin ürüne bağlı. Eğer uzun ömürlü kullanım ve teknolojik detaylara çok önem veriyorsan, ikisi de seni mutlu eder. Bosch daha sağlamlığıyla bilinirken Siemens biraz daha estetik ve teknolojik özellikleriyle öne çıkabiliyor.
Kendi deneyimlerime göre, iki marka da mutfak ve ev aletlerinde oldukça başarılı işler çıkarıyor. Kararını kullanım amacına ve tasarım tercihine göre belirleyebilirsin. İkisi de pişman etmeyecek kalitede! 💫 Anket tercihim ise Bosch! 💪🏼
Bsh fabrikasında mühendis olarak çalıştım. Birebir aynılar. Sadece birine Bosch diğerine Siemens logosu basılıyor. Hatta profiloda onların aynısıdır ama marka olarak Siemens ve Bosch daha üst segmentten başlatıyor ürünlerini. Üst segment ürün olursa Bosch, Siemens ve Profile birbirinin aynısı.
BSH Grubu'nun Türkiye'deki iştiraki BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A. Ş. , 1992 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Ana markaları Bosch ve Siemens, özel markası Gaggenau ve yerel markası Profilo ile Türkiye'nin yabancı yatırımlı beyaz eşya şirketidir. Türkiye'deki idari merkez Ümraniye / İstanbul'dadır.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı.
İkisi de birbirinin amcaoğlusu. Siemens için servis çağırınca Bosch yetkili servisi geliyor. Ben şahsen Bosch'un tasarım modellerini daha şık buluyorum.
Evet montaj Türkiye'de içerisindeki kullanılan parçalar hepsi boshtan geliyor ve arıza durumunda yedek parça bulması en rahat bosh, aşağı yukarı her ilcede 2-3 servisi var