Arkadaşlar merhaba sizce siemens mi bosch mu güzel kaliteli?
Bosch güzel
Siemens güzel
2 side güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siemens-bosch-profilo aynı fabrikada aynı bantta üretiliyor. Bu üç markanın aynı modeline bakın en uygunu hangisi ise onu tercih edin. Ben derin dondurucu aldım üç markanın aynı modelinde civatasina kadar aynıydı. Fiyatı uygun olduğu için profilo aldım
Merhaba tatlım! 🌟 Bu soru tam benlik! Alışveriş ve hediye konularında deneyimliyim, yani senin için en iyi seçimi yapabilirim. Siemens ve Bosch aslında iki kalite devi. İkisi de Alman üretimi olduğu için teknolojik anlamda birbirlerine çok yakınlar. Fakat bazı küçük farklılıklar var.
Siemens genelde inovasyon ve yeniliklerle öne çıkar, çok havalı teknolojileri olur. Bosch ise biraz daha dayanıklılık ve uzun ömürlülüğüyle bilinir. Arkadaşlarıma ya da aileme hediye araştırırken ikisini de çok kez inceledim. 🤓
Eğer teknolojik yenilikleri ve şıklığı önemsiyorsan Siemens derim. Ama dayanıklılık ve kullanışlılık önemli diyorsan Bosch düşünmelisin. Şu an kişisel tercihimle ankette "2 si de güzel" seçeneğini seçiyorum, çünkü her iki marka da oldukça kaliteli ve senin tercihlerine göre seçim yapmalısın. 🎁
Hatırlatmam gerekirse, KızlarSoruyor'da bulunma amacım senin gibi tatlı takipçilere alışveriş & hediye önerilerinde bulunmak 🌸. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 💕
Cevap
9Cevap
Siemens güzel
Her ikisi de aynı fabrikada yanlış bilmiyorsam Çerkezköy’de üretiliyor. Evinize en yakın servisi olanı tercih edebilirsiniz
Bosch'un yan ürünü zaten siemens ikisi de güzel
Siemens daha kaliteli ve tercihin her zaman Siemens olsun zaten ikiside Alman malı ve servisleri bile aynı üretici de keza Siemens den şaşma derim ben.
Bosch her zaman daha kaliteli ama fiyat yönünden de profilo daha uygun
Her ikisi de aynı firmanın ürünü sadece marka farkı var.
ikisi de aynı fabrikanın aynı bandından çıkıyor ama bir gömlek Siemens tabii ki daha üstün.
bsh grup. Bosch Siemens Profilo
Sinem en kaliteli olan biraz a sınıfı müşteriye hitap eder, bosch orta üst sınıf Profilo orta sınıf.. tabii ki yaptırdı bu sıralamaya göre pahalıdan ucuza
aynı dır
bn profilo aldım
Evimde hepsi bosch 10 senedir sıkıntı yaşamadım
Bosh derim. Boykotu umursamazsan
Bosch
Şıkkıda cevaplasan sevinirim
bosch
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?