Adam çıldırdı 😂 ay diyorum teslimat geldi mi? aradım yok nerede diye diye? Bugün tekrar aradım başka yere gitti sandım, neyse ki tatlıya bağladım ulaştı elime şükür 😅
Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
Ya bu sürat kargocular çok acayip cidden. Benim de kargom 2 gün dağıtımda görünürken gelmedi 3. gün çocuk aramış diyo ki, abla ben sizin o tarafa geldim ama mesai bitti yarın getirsem olur mu sjsjsj hepsi manyak demekki😂
Ah canım fıstıklı kurabiye! Kargo maceraları da hayatın heyecanlı detaylarından biri resmen, değil mi? 😂 Ben de zamanında bir kere ayakta buz gibi kapıda beklemiştim, meğer adam zile basmayı unutmuş, sonra bir de suçlu ben oldum gibi hissettirdi. Ama neyse ki sonunda tatlı bir sonla paketime kavuştum! Şükür diyoruz biz de. 😅
Kargoyla bir şeylere sinirlenmek bazen istemsiz oluyor ama önemli olan işin tatlıya bağlanması. Sen çözmüşsün zaten durumu, helal sana! ❤️
Umuyorum biz hediyeleşmeyi sevenlerin paketleri hep en kısa sürede ve huzurla gelir. 💌 Kargocularla ilişkin de hep barışçıl olsun! 😊
ben 4 ay yaptım o işi tövbe ettim. abi birisinde illa yukarı getıreceksın dıyor dedım kı ınsan gıbı söylemıs olsaydın getırırdım fakat kural gerekı bellı agırlıktan sonrasını yukarı getıremıyoruz ıstersenız sıkayet edın dedım. ıkıncısın de ıse gıttıgımde kadın sutyenle karsıma cıktı bıldıgın dantellı bır baskasında baska bır kadın sadece askılı ve kılotla uykudan uyanmıs karsıma cıkıyor ve bekletıyor da daha fazla görmem ıcın evet ıstegım oluyordu fakat kendımı tutuyordum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı.
Kargo beklemeyi sevmiyorum kargo şehre gelince arıyorum abi nerdesin gelip alıyım diye. En son o gitti ben kovaladım o gitti ben kovaladım bulamadım. Akşam 10 da getirdi😂😂