Sürat kargoyu dava edeniniz oldu mu?

Ben dolap uygulamasi üzerinden bir kitap sipariş ettim. Adresim dolap uygulamasında güncel değilmiş. Telefon numaramı da uygulama yanlış vermiş. Dolap uygulamasından 5 temmuzda siparişiniz kargoya verildi diye bildirim geldi. Bende adresin ve telefonun yanlış olduğunu farkedip kargonun gideceği şubeyi aradim. Telefonu açmadilar. Sürat kargonun genel şubesini aradim. Adres ve numara değişikliğini bildirdim. Tamam güncel adresinize gelecek kargo dendi. Aradan zaman geçti kargom hala varış şubesinde bekliyor 7 gün geçti orada duruyor. 12 temmuzda genel şubeyi bi daha aradim. Adres ve numara değişikliği sistemde görünüyor. Güncel adresinize gelecek dendi. Bu arada satan kişi de parasını bekliyor. Surat kargonun varış şubesini arıyorum. Açan olmuyor. 14 temmuzda bir daha aradın Surat kargo genel şubesini sistemde Adres ve numara değişikliği görünmüyor. İsteğinizi şimdi sisteme gireceğiz dedi. Kargom varış şubesinde sürekli devir görünüyor dedim. Varış şubesi iade istemiş biz iptal ettik dedi. Bugün 18 temmuzda o şehre bir arkadaşım girmişti. Surat kargodan almasını istedim. Arkadaşıma kizmislar neredeydiniz niye almadınız kargonuz 17 temmuzda iade için geri gitti demişler. Hem ben mağdur oldum hem de satan kişi sürat kargoyu dava edebilir miyim bu durumda kazanma şansım var mı artık kendilerine çeki düzen versinler istiyorum.

Sürat kargoyu dava edeniniz oldu mu?