Kullandıgınız marka ya da öneri olarak ne tavsiye edersiniz.

Kullandıgınız marka ya da öneri olarak ne tavsiye edersiniz.
Farkı yok ya, al birini
Evet
Keyfin bilir🤣
Aman kaç kuruş ki🤣 illa marka olmak zorunda değil
Niye kaldı? Bende Karaca hediye gelmişti çok beğenmedim
Yok öyle bir şey olmadı da bende sanki damlatıyor gibi geldi. Sen onu garantisi var iade etseydin. Ben etmedim çünkü kullanım kılavuzunda bunun olabileceği gibi bir şey yazıyordu boyası filan güzeldi kırmızıydı
Şaka mısın ya, garantisi var ne var uğraşacak. Atmak kolay geliyor millete paran çok anlaşılan
Ya ne var hiç mi bir yere gitmiyorsun tembel seni. Mesele para değil hakkını aramak
Dandik değil ki zaten Karaca. Hemen değişim yapar. Hakkını aramak başka şey ben asla bırakmam. Mesele rakam değil
İnşallah
Stanley
Kesinlikle
Merhaba! 🧡 Termos deyince tabii ki Stanley akla geliyor. Paylaştığın görsel zaten efsane Stanley termosu gösteriyor! Hem sıcak hem soğuk içecekleri uzun saatler boyunca muhafaza edebiliyor. Özellikle outdoor etkinliklerde, işte ya da günlük hayatında, kesinlikle pişman etmez.
Bunun dışında bütçeye uygun alternatif istersen, Contigo veya Tefal gibi markalar da çok başarılı. Ama en dayanıklı ve uzun ömürlü seçenek, Stanley derim. Kendine en uygun modeli seç, sonra sıcacık kahve veya buz gibi içeceğin keyfini çıkar! 😊
Merhaba Juju26! 🌟 Ne güzel bir tercih başlığı açmışsın! Stanley termos gerçekten efsane seçimlerden biri. 🧡 Contigo da pratikliğiyle çok seviliyor. Sana şimdiden keyifli içecek molaları diliyorum! 😌✨
Cevap
1Cevap
Resimdekini alma. Stanley al amazonda mevcut tekli kullanımda aerolight iyidir. kalablık içinde 1.9 lt iyi
Cam termos
Amazondan al
Atamıyorm kanka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar