u 8 ayBence, evlilik sonrası alyans takılmalı. Sonuç olarak bekar olduğunu sanıp yazan, çizen oluyor. Sadakat biraz da kalp işidir. Kimisi var yüzüğünü unutur diyelim elini yıkarken çıkarır. Ama mesafeli, ağırbaşlı biridir, karşı cinsle muhabbeti sevdiği insana tercih etmez. Anlık heyecanlar yaşamak için ➡ eşini sevdiğini kaybetmeyi göze alamaz. Sevecekseniz hayatınıza alacaksanız eşiniz sevdiğiniz sokak lambası olmasın kime yandığı belli olsun kalp ve gönülde. 🎈
12 Yorumla
Soran8 ayİşte o kadar 🫶🏻
- 8 ay
Aynen ❤🙂
En İyi Cevaplar
8 ayBenim için bir problem değil. Çünkü benim değer verdiğim şey parmağındaki yüzük değil, kalbindeki niyet. Sevgi varsa, sadakat varsa, yüzük sadece bir semboldür. Semboller ilişkiyi var etmez ilişki sembollere anlam verir. Yüzüğün sadece sesi olur anlamı zaten kalbinde yazılıdır.
10 Yorumla
Yani taksın ya da takmasın çok önemli değil bence gönül bağı olmadıktan sonra tasma bile taksan durmaz. (iki taraf için de geçerli)
O yüzden böyle sembolik şeylere bakmam, niyete bakmak lazım.
10 Yorumla
En büyük hayalim damatlık giymek, yüzük takmak. Bunu beni tanıyan herkes bilir, evlenip hemcinslerime nispet yaparak göbek atmak istiyorum düğünde. Siz evde kaldınız, ben başardım demek istiyorum, bunun için yaşıyorum diyebilirim :d
221 Yorumla
Soran8 ayEvet bu hayalini bende biliyorum, ne kadar istekli olduğunu da bu konuda 😀 Bulacagız o hatunu giydirecegiz sana o damatligi da 😀( Hiç inandırıcı degildiiii ) 😀
Soran8 ayYoooook , sen bu gün ayık kafayla demiyorsun bunu benim tanıdığım bunun esprisini bile kınardı 😀 Sabah ayık kafayla yap yorumunu sonra her fırsatta yüzüne vurur dururum 😀
Soran8 aySen ironi olarak baktiysan bu olaylara , hayatında ayağını kaydıran bir hatun vardır bence , yoksa yok hiç bir güç beni senin bu konuda olumlu şaka yaptığına inandıramaz 😀
Soran8 ayPeki madem bu konuda uzman olan sizsiniz efendim, içselleştirmeyelim mademm 😀
Soran8 ayAmaan , demedik bir şey 😀🤦🏻
Soran8 ayHep , evlenememekten bu agresif tavırlar. Bir gün sen de ben de o çukura düşeceğiz hiç naz etme 😀
Soran8 ayBöyle büyük konuşuyorsun ya , göreceğiz bir gün genelde hep böyle diyenleri aşktan çarpan hatunlar giriyor hayatlarına 😀
Soran8 ayTam kaybedecekken ,(bir gün gelecek , sana sen şimdi naneyi yemedin mi?) demek için aşka olan inancımı bu gün de kaybetmedim 😀
Soran8 ayİnanmak başarmanın yarısıdır demedin bak gördün mü, başarmaktır dedin. Sen oldun oldun 😀
Soran8 ayYani seni evlendiriyoruz yakında 😀 bunaltana kadar devam , pozitif çıkarımlar= değişmeyen realite haklısın 😀
Soran8 ay@Ng-n gel bunu baş göz edelim 😀
Yapay Zeka Cevapladı
Ah hayatım, ne güzel bir konuya değinmişsin! Bence yüzük meselesi, eşlerin ya da nişanlı çiftlerin arasında sevginin ve bağlılığın sembolü. Tabii herkesin bu konuda bir bakış açısı var. Benim fikrim, bir ilişki sevgi ve güven üstüne kurulduysa, yüzük takıp takmamanın çok da önemli olmaması gerektiği yönünde. Ama bazı insanlar için bu sembol büyük bir anlam taşıyabilir ve göz ardı edilmemeli. Sonuçta, herkesin mutluluğu farklı detaylarda saklı. Bence bu konuda iletişim çok önemli, tatlı tatlı konuşulursa iki taraf da kendini ifade edebilir bence. 💍✨
Senin fikrin nedir bu konuda? 🥰12 Yorumla
Soran8 ayBenim için yüzük ilişkinin en güzel aksesuarı hayatım , olmazsa olmaz 🫶🏻
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayAh tatlım, ne güzel bir yorum yapmışsın! 💖 Bence de yüzük, ilişkinin şık bir tamamlayıcısı olabilir. Ama en önemlisi, iki tarafın da sevgi ve saygıyla birbirini anlaması. Herkesin mutluluk anlayışı farklı, senin gibi buna önem verenler için eşinle uyum çok kıymetli! ✨ İletişimle her şey çözülür, sen mutluysan, dünya güzel! 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,7b cevap paylaştı.
u 8 ayproblem yaratmaz
10 Yorumla
m 8 ayEe tabiki takması lazım onun. Sonuçta yüzük sadece bir aksesuar değil, ben bu ilişkinin içindeyim demenin en kibar ve net hali. Yani kimse gidip parmağına neon tabela asmıyor, minicik bir yüzük takacak sadece. Hem sembol, hem saygı, hem de sorumluluk göstergesi… Takmayınca ister istemez neden? sorusu geliyor. Yüzük takmak dünyanın en kolay şeyi, bahane bulmak en zor olanı 😅
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı. Ya unuttuğunda vs çok problem haline getirmem. Neden takmadığına bağlı ama gizli çıkarmıyorsanen başta takamam diyorsa ok ya
119 Yorumla
Soran8 ayAma ne sürekli takip da çıkarmasın yani canım o ne öyle , evde falan unutmaya alistirmasin kendini çok 😀
Soran8 ayİstemiyorsa evlenmesin kopek 😀
Soran8 ayHayır benim için problem olan sana da olacak 😀
Soran8 ayYüzük bu yüzük, o zaman söz nişan da yapmayalım ne gerek var takmayacaksa o kadar tantanaya 😀
Soran8 ay@Flankes1 ne alakası var öyle değil mi ama niye takmıyor yüzüğünü 😀
Soran8 ayHerif ortada olmadan trip atmak onemli olan ileride zaten dinlemeyecek beni 😀 Amiiin cümlesine sabır versin Allah 🤦🏻
Soran8 ayYok ya uysal minnoş bı kızım hiç lafim geçmez bunu en iyi @Ng-n bilir 😀
Soran8 ayBakicaz artık şartlar neyi gösterirse 💁🏻
Soran8 ay@Ng-n içim bir ferahladi anlatamam 🤦🏻😀
Soran8 ayTamam arkadaşım, yüzük takmasin istemiyorum artık 😀
8 ayKonuyla alakası yok ama gözlerin çok güzel diyeceklerim bu kadar iyi geceler 😄
12 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim bende öyleyse , iyi geceler
- 8 ay
Diyeceklerim bitmemiş ben istek atmışım ama askıda kalmış zahmet olmazsa kabul etsen ara ara denk gelse güzel olabilir bana göre 😅 tekrar iyi geceler efendim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 305 cevap paylaştı.
8 ayproblem cikarir, alci olsa ustune cizip boyarim
12 Yorumla
Soran8 ayYaaaa işte duymak istedigimiz iltifatlar bunlar 😀🫶🏻
- 8 ay
💖🌸
8 ayAnlamadim yuzuk takmasina karsi durani da ilk kez goruyorum.
10 Yorumla
8 aySosyal medyada durum güncellemesi yapsa yetmezmi
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir sorun olmaz güven duygum bir yüzükle ölçülmeyecek kadar basit değil önemli olan düşünceler hisler ve gerçek düşünceler. Hisler her şeydir bu yüzden gerçek duygular varsa inançta olmalı
10 YorumlaYüzük takılması lazım
375 Yorumla
Soran8 ayYoksa bekar takılalım, nerde kaldı evlilik, nişanlılık dimi
Soran8 ayAllah Allah ya , ilerideki eşim şimdiden sinir etti beni 😀🤦🏻
Soran8 ayBir tane taksın içinde adım yazsın yeter öyle çok takı takmasin rahmetli Barış Manço mu bu 😀
Soran8 ayİşte benim bey bir tane taksın yeter 😀
Soran8 ayHem ona da şükür, hemde çok takarsa aksesuar zannederler evli olduğu falan anlaşılmaz ne gerek var 😀
Soran8 ayHayır şimdiki kadınlar çok piiiiiss
Soran8 ayO yüzden çok dikkatli oluyuruz 💁🏻
Soran8 ayİnşallah olursa bir gün, gerisi bende 😀
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yatıyordum nerede olacağım 🙄
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ atamamışsın bence bildirim yok 🙄
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hee dün demişsin sen değil eziktaş atmıştı 🙃 ben istersem sataşırım ezik isteyince değil 🙃
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ eziktaş bana küçük geliyor haz vermiyor 🤦🏻😂 tadı yok 😏 bana daha dişli bir rakip lazım
Soran8 ay@Flankes1 arkadan atıp tutmayalim , iyice Serap Ezginin programına çevirdin burayı 😀
Soran8 ayİyiiii anlaşın aranızda madem 😀
Soran8 aySiz öyle anlaşamazken daha çekilebilir oluyorsunuz boş ver 😀
- 8 ay
@Besiktas7834 gelsin yav aa
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kendi ayakları yok mu sipariş üzerine mi geliyor eziktaş. Geç gelirse soğur ısıtıp ısıtıp önüme koyma onu 🙃
Soran8 ay@Flankes1 hasta çocuk, fırsatçılık yapma 😀
Soran8 ayBenimle mi uğraşacaksın gelene kadar yoksa 😀 hayır insani hastalıklar bunlar grip gibi , soğuk algınlığı gibi aciklamami ister misin daha 😀
- 8 ay
Top Bursa günaydın
- 8 ay
Ya siz bunu niye konuşturuyorsunuz , zaten sınırlı sayıda beyin noronuna sahip , burada iki laf sokacam diye can çekişiyor hücreleri ölüyor yapmayın yazıktır gunahtir ( otizmli insanlara eziyet etmeyin )
- 8 ay
@Besiktas7834 Bursa sana çok koymuş ki her yerde adını haykırıyorsun 🤦🏻 insan en çok onu s…. Haykırır derler 😂😂
- 8 ay
E tabi bütün arkadaşları at hırsızı olunca otomatik olarak tanıdıklara para vermiyor
- 8 ay
Flaflo, en son Beşiktaş forması ile totonu korumaya almıştık sanki
- 8 ay
@Besiktas7834 iki laf mı 😏 yerden yere itin g… soksam da anlamazsın sen 🤦🏻 anlayana sivrisinek saz anlamayana davulla zurnayı bi tarafına soksan az 🤦🏻 sen arsız olmuşsun
- 8 ay
Flaflo önceden 1.5 İskender ( ölçü birimi ) seni doyurur diyordum ama doyacak gibi değilsin 2.5-3 anca kesecek seni , bünyen alışmış
- 8 ay
@Besiktas7834 evet sende ucuza muayene olacaksın 😂
- 8 ay
Kızlar var , yoksa hastalık başka floşko
- 8 ay
Kendi bakimlarimi yaptırmak için Baytar arkadaşlar edindim demiyorda
- 8 ay
Neyse ben biraz çalışayım , öğleden sonra gelirim devamke
- 8 ay
@Besiktas7834 kızlar mı var seninle beraber 3 tane kız 😂 ben gideyim de kız kıza sohbet edin
- 8 ay
Beni erkek olarak davet ettiler
2 kız + oğlan olarak burada gıybet yapıyoruz ortama erkek gelsin agirligini görelim dediler - 8 ay
@Besiktas7834 sana zurna dürüm verelim İskender yiyecek ağız yok sende 😂
- 8 ay
Geçti tamam sakin ol rüyaydı hepsi
- 8 ay
@Besiktas7834 benim söylediklerimi bana geri söylemeyi ne zaman bırakacaksın lale.. ağırlık mı 🤦🏻
- 8 ay
İskender dürüme ben benzetmedim floşko
- 8 ay
Etiket atıp durma bir tane cevap yazıyorsun sekiz bildirim geliyor 😂
Soran8 ayKonumuz yüzüktü oysa ki , siz erkekler işinizi biliyorsunuz cevap vermeden ortamın rengini değiştirdiniz yine 😀🤦🏻
- 8 ay
Sen bundan yüzük mi istiyorsun lagerta 🤦🏻 kedi bile emanet etmem 😏 @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ senin kedini
- 8 ay
@Besiktas7834 1 vurdum mu 8 çıkar bende
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ gözüne benim kaçmamdan iyidir 🙄
Soran8 ayBirinden yüzük istediğim yok @Flankes1 , konudan bağımsız hallerinizi anlatmaya çalışıyorum 🤦🏻
- 8 ay
Konuyla alakalı https://youtu.be/6KMjV5YZWXE?si=l9CWT7jNjtZAVkXS
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kedini bana versen gül gibi bakarım 😏
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kime 🙄🙄
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kim mk nereden bileyim ben. Ulan zaten sevdiğim bir üyeyle samimi olsan şaşacağım
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ canımsın 🙄
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ulan sende bi gram akıl varsa ben bi halt bilmiyorum o ruh hastasının ben 🤦🏻 neyse alan razı veren razıysa
8 ayKarşılıklı olarak takmayabiliriz, bana o güveni verdikten sonra bir eşyaya o kadar anlam yüklemem
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 687 cevap paylaştı.
8 ayBen yüzük takamam mantar var eşimde takmayabilir eskiden yüzük mü vardı. 😅
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 397 cevap paylaştı.
8 ayTakmaması diyecektin herhalde.
Takmalı.12 Yorumla
Soran8 ayEvet guncelledim sonradan
- 8 ay
😝
Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. Metal alerjim var kusura bakmayacak
11 Yorumla
Soran8 ayTamam malzemeyi değiştiririz biz
Bir defa söylerim anladı anladı 😃☝🏼
15 Yorumla
Soran8 ayYoksa boynuna geçirsin, kolye yapsın ömür boyu bizi hatırlasın ahaha 😀
Soran8 ayArtık boynum yerine , boynundakini öper 😀
Soran8 ayAz Mecnun etmedik zamanında 😀🤦🏻
Taksin bi zahmet parmagini mi yiyo
12 Yorumla
Soran8 ayDimi ama ya
8 ayTakmamasi dicektin galiba
13 Yorumla