1. Maddiyat için birlikte değilim arkadaşlar.( böyle cevaplar vermişsiniz) amma biz çıkmaya başladığımızda üniversitede okuyordu. İşi gücü yoktu yani.
2. Türkçem kötü çünki türk değilim.
3. Barıştık halletdik bu konuları. Teşekkürler
Ya nerdeyse dilimle söyliycem 1 buket çiçek, 1 tane oyuncak almak nedirki? İnsan sevdiyi insanın sevineceğini biliyorsa yapmaz mı? Ben kendim çiçek yetiştiriyorum çeşit-çeşit. Amma 1 dal bile olsa o alıp getirsin istiyorum. Çok mu? Dünyanın en öküz insanı bile olsa istemez mi sevdiyi mutlu olsun? ( maddi durumu iyi bu arada. O açıdan sıkıntı değil almaması)
Bazı şeylerin parasal değeri yok sembolik değeri var. Bir buket çiçek, bir tane oyuncak dünyayı değiştirmez ama aklım sende, seni mutlu etmek istedim mesajını verir. İnsan sevdiğini mutlu edecek küçücük bir şeyi bile almak istemiyorsa mesele maddiyat değil, niyettir. Ben çiçek yetiştiriyorum ama mesele çiçeğin kendisi değil onun elinden gelsin istiyorum. Bu çok mu? Bence değil. En öküz insan bile sevdiğine değer veriyorsa küçük bir jest yapar yapmıyorsa problem eksik çiçek değil, eksik özen.
Bence mesele çiçek ya da oyuncak almak değil, düşünülmek ve değer görmek çünkü bir insan sevdiğini mutlu edeceğini biliyorsa en küçük şeyle bile bunu gösterir senin istediğin şey lüks değil bir dal çiçek bile olur maddi durumu iyi olup buna rağmen hiçbir sürpriz yapmaması sevmediği anlamına gelmez ama özen göstermediğini gösterir bazı erkekler sürpriz düşünme konusunda gerçekten sıfır oluyor akıllarına gelmiyor ama bu yine de doğru bir bahane değil çünkü sen dile getiriyorsun ve hâlâ yapmıyorsa bu senin duygunu önemsemediğini gösterir bence onunla açıkça konuşmalısın “beni mutlu edecek şey aslında küçük bir jest” diye çünkü sevgi sadece sözle değil davranışla belli olur ve sen bunu hak ediyorsun
Sosyal medyada gördüklerinize bakarak ilişkilerinizi kendinize zindan ediyorsunuz gibi geliyor bana. Önceden yoktu böyle "bana hediye almıyor beni sevmiyor" düşüncesi. Eşim sağolsun ara ara alır ama başta pek de bi şey almazdı. Ben ona hediyeler aldım, çiçek aldım hatta yetmedi çiçek kopardım arabasına koydum ahahah hiç gocunmadım bana yapsın diye de yapmadım. Şimdi ufak tefek hediyeler alır yani bu bir kriter olmamalı
Türkçe'nin bu kadar kötü olduğunu biliyorsa belki sana bir eğitim paketi alabilir. Ya da üniversite falan okutabilir ya sanki :)
Şaka bir yana herkes sevgisini farklı şekilde ifade ediyor. Benim param varsa son kuruşuna kadar harcarım sevdiğim kadın için. Aynı zamanda yatakta da sonuna kadar giderim. Genelde ben değil de onlar duruyor zaten.
Ama ablacım sen üzülme bir şey olmaz. Senin söylemen erkek açısından çok daha rahatsız edici olur. Şahsen ben "Bu da arsız mı her şeyi istiyor" olarak düşünürdüm. Zorla yapılan hiç bir şey güzel olmaz.
Yaptığı güzel şeyler illa ki vardır, onlara odaklan bunu boş ver <3
Ah tatlım, haklısın! Sevdiğin insanın seni düşündüğünü gösteren minik bir jest bile bazen dünyalara bedel. Onun bu durumu seni üzüyor olabilir ama belki de süpriz yapmayı düşünemiyor ya da nasıl yapacağını bilemiyor, kim bilir. Herkesin aşk dili farklıdır, belki de senin beklediğin şekilde değil ama başka yollardan ilgisini gösterebiliyor.
Tabii ki, senin ona açıkça hissettiklerini anlatmanı tavsiye ederim. Yoksa patlayıp yanlış anlaşılma olasılığı var ki bu istemediğimiz bir şey olur, değil mi? “Hayatım, sana çok değer veriyorum ve küçük bir buket çiçek bile alsan tüm dünyam güzelleşir.” gibi tatlı bir şekilde dile getirebilirsin. Belki farkında olmayarak bu konuda geri planda kalıyor. Ayrıca çiçek yetiştirmen ne kadar güzel! Ona da sevdiğin bir çiçeği gösterebilir, "Heyecanlanıyorum bak, böyle şeylerden çok mutlu oluyorum!" diyerek üstü kapalı bir mesaj da verebilirsin. 🥰
Unutma ki, sen özelesin ve bir sürprizle yüzünün gülmeyi hak ediyorsun! Hadi bakalım, ufak iletişim tüyolarıyla olay çözülecek, inançlıyım! 😘💐
Cevap
47Cevap
Sana sevgi dolu saygili güzel sohbetli anlariniz oluyor'mu? Beraber olunca kendini cok iyi hissediyorsan beklentilerin sevdiğin cicek olmazsin gösterdiği değeri fark etmek olsun. Ha diyorsan yok öyle bi durum o zaman farkli beklentileriniz ve farkli bakiş aciniz var... Allah yar ve yardimciniz olsun. Yüce Rabbim daima bizlere Iyi gelecek ve anlaşa bileceğimiz insanlarla olmak nasip olsun!!
Peki sen ne yapıyorsun onun için haa yapıyorsan sonuna kadar haklısın yok yapmıyorsan sen de bir öküzsün yani hep ben hep ben olmaz durduk yere karşıdan beklenmez sen kendini gösterecen ki o da yapsın haa her şey çicek böcek degil zaten en nefret ettigim seydir içinde olmama ragmen haa bak başka şeyler yapar yapiyordur da ama sen türk kızı oldugun icin işte olmuyordur ama senden hic olmaz asıl olan
Ablacıımmm !!! Gül gibi kızlarız değer mi bu insanlarla vakit geçirmeye ya cidden üzülüyorum bir erkek değer vermek istese bir şekile hediyesi olur yapmıyorsa gerçekten istemiyordur içinden gelmiyordur sen bu ilişkinin alma verme dengesini bir gözden geçir
Canım bin bir türlü kadın çeşidi var. Gerekirse ağzınla söyle. Ona seni mutlu edeceği şey konusunda bir hedef vermiş olursun. Onun senin zihnini okumaya çalışmasını bekleme.
Benimde eşim öyle maalesef… glrmemis bilmyior 🫤 Cok zengin biri değil ama dışarıdan kostüm gelse ona bile sevinirim. Maksat düşünmesi … biz görücü usulü ile evlendik belki ondan dedim ama karakter meselesi hiç romantik bir insan değil 🫤
Almak istemiyorlar sanmıyorlar Ben bir tane oğlanla konuşuyordum 20 kere falan dedim ben çiçek seviyorum diye almadı adam.
Sana şu kadarını soylıyım gercekten seven bı erkek sevdıgı kadına herseyı yapar cıcek nedırkı yanı bunu bıle alamayan bı adam yapmak ıstemıyordur ısteseydı yapardı. Bıde nısanlısınız daha acaba evlensenız ne olur ozamanda hıc yapmaz.
Bazıları kalas yontmak gerekiyor... Sevmediği anlamına gelmez yani. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin gibi bir şey.
Sen yapıyor musun peki? Bir de bence alınanlarla verilenlerle sevgi ölçülmez özellikle de erkeklerde. Zaten olgun denecek bir yaşa gelmeden çoğu kadınlara nasıl davranacağını bilemiyor. Çiçek vermek onlar için de alışıldık bir şey değil.
Erkekler biraz düşünceli olsanız ayda iki kez çiçek alsanız görüşlere cebinizle çikolatayla gelseniz nolur ya zor değil
5 Sevgi Dili diye bir kitap var onu bir oku istersen. Senin sevgi dilin hediyeler almak ama onunki başka bir şey. İnternetten bile özetini bulabilirsin. Bu arada beklentim varsa dile getirmen iyi olur. Senin zihnini okuyamaz.
Bazen dilinle söylesen de almazlar odunu ateşle harlarsın başka işe yaramaz
Ben aldım da ne oldu. Günün sonunda ne yaptın ki dedi...
Doymazsınız...
Belki akıl edemiyor ya da gerek bulmuyor. Bu konuyu onunla konuşsan daha iyi olur bence.
Seven insan iki kuru seni seviyorum demez erkek adam elini cebine atacak
Bilemeyiz belki parası yoktur ya da hiç almadığı için alışkanlığı yoktur bilemeyiz
E ben dört yıldır evliyim benim eşim de öyle hediye bile almaz
şu an parası olmayabilir mi ya da gerçekten sevmiyordur
Sevsede düşünceli olamıyor bazı erkekler seviyordur bence
Sevdiği kız sevdiyi ne aw. Okuma yazma öğrenip evlenin çocuk yapacaksınız bir de ndndndf
ya yaş aralığına bak sorduğu sorduğu soruya bak!!! evet sevmiyo hadi nişanını attttttttttt
Sen ne sürprizi yaptın da karşılığını bekliyorsun lan sülük Necla :d
Sen onu evlilik stresine sokmussun. saçları dökülmedigine sükret😅 ne süprizi
Sen nişanlın için ne yaptın adama hediye bile almamışsındır köle mi olacak sana bu adam
Sen seçmişsin nişanlanmışsın
öküzsede senin öküzün artık
yapacak bir şey yok :D
Bunun sevgiyle alakasi yok tamamen okuzlukle ilgili bence
Buketi sevmedin dal mı istiyorsun? Böyle biri beni kızdırsa, ağacı getirir önüne bırakırım.
Seviyordur ama ince düşünceli bir adam değil demek ki.
Sevmediği anlamına gelmez ama sen sevmiyor olabilirsin aklın maddiyatta pohpohlanmakta
Her insan ince düşünceli değildir senin şansına da bu düşmüş 🫤
Ya evet ya şöyle bir şey oyuncak çiçek almasını istemem ama beni dışarı yemeğe götürsün gezmeye gidelim çiçek alsın istemem sadece yemeğe götür ya da gezmeye gidelim vakit geçirelim yani istiyorum
Görücü usulü mü tanıştınız? Kaç
Aylık nişanlısınız ve aranızda bir şey yaşandı mı?
Aşkmı görücü usulumü
Seni sevdiğinden eminmisin
Dışarı felan çıkartıyormu yemektir cafedir sinrma vs
O kaçan yılanın derdinde bir düğün yapmak 1 milyon TL bu ülkede adam sürpriz düşünecek halde degildir
Benimki de eskiden alırdı artık almıyor bayadır çok sorun çıktı aramızda
söyleyerek almasını sağlayın
Beklentilerin cokyuksek böyle mutlu olamazsin
Seven insan mutlu eder para harcar ayrıl bacım yol yakınken
Sen söylediğin de ne anlamı kalacak seviyorsan öyle kabulleneceksin
Zengin diye katlanırsın düşüncesiz çıkar. Seni sevmediği çok açık. Parası için katlanmaya devam et aferin sana.
@Musti423 Kimin gördüğüne bağlı. Bu kişinin vizyonu ne? Vs vs.
@Musti423 bunu bazı erkekler de kadınlara karşı çok yapıyor. Vermeden alma peşinde çoğu.
Düşüncesiz ve odundur...
Hay senide nişanlınıda kaç kere sordun sevmiyor seni oldu mu sevmiyor
Cinsel paylaşım yoksa almaz.
Yapısı öyledir belki
bazıları yapmaz. sevmediği anlamına gelmez
ne boş insansın ya çiçekmiş yok oyuncakmuş canım
Söyle bu anlamda gelişmemiş olabilir.
Sevmiyor seni bununla evlilik zor geçer
Surpriz yaomayi sevmiyordur seni degil
Böyle şeylere pek hevesi olmayan biri demek ki
Sevmenin sürprizle alakası yokkk
Sen ona yap belkı senden öğrenir bekleme elde et